ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו כרטיס זיכרון וכבלים שונים. אשמח לקבל המלצה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, OS : Windows 7 x64 קניתי סט קומבו של TEAC דגם SMX-100/ עכבר עם 7 לחצנים שמתוכם רק 5 עובדים. + גלילה ימינה / שמאלה שגם לא עובדים. זה מה שעובד ללא התקנת כל דרייבר. כשהתקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק עם האריזה הוא נתן לי לשנות רק את פעולות המקשים שהוא כבר מזהה בלי דרייברים. זה הסט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5260&CatCode=415 אם למישהו יש רעיון זה מאוד יעזור לי. תודה ושבוע טוב, שחר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מתעניין לגבי קניית עכבר לגיימינב מחו"ל מתלבט בין לוג'יטק G502 PRETEUS CORE או COUGAR 700M אשמח לעזרה בנושא!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל שבחודשיים הקרובים לא יגיעו ספקי כוח של TT לארץ אני צריך לקחת ספק של HEC אני מתלבט בין 2 דגמים: 1) HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm 2)HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1934879821.htm (חשוב לציין שספק אחד הוא 300W והשני 475W) הספק נועד להחזיק מערכת מחשב דיי גדולה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 1…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי, קניתי לי HTPC ושמתי עליו גםכרטיס מסך palit 9600GT כדי שאני אוכל גם לשחק קצת (מטרה משנית). בערך באותו סדר עדיפות אני צריך המלצה לסט אלחוטי. כלומר, אני מבין שלא תהיה לי חווית גיימינג מושלמת עם סט אלחוטי, אבל הייתי רוצה למקסם את החוויה, במסגרת התקציב, ותוך כדי לזכור שהמטרה העיקרית זה לשבת בסלון ולנהל HTPC (טווח 4-5 מטר). הערה קטנה - אני מוכן בקלות לוותר על כפתורי מולטימדיה. אז דבר ראשון, אני צריך המלצה. דבר שני - למשהו יצא לנסות לשחק עם מקלדת XGENE, או מקלדת אחרת שכוללת עכבר? איך היתה החוויה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במקלדת הזו באמזון במחיר ממש מפתה, תהיתי אם מישהו יודע משהו על טיב המקלדת ו\או החברה כי לא שמעתי עליהם מעולם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אודה לקישור/ים לדונגל usb לגלישה עם כרטיס סיםד שאוכל להכניס להתקן כרטיס סים ולגלוש במחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחליף עוד שעה מארז מהפוקסקון הסאונטי (חם) שקניתי לצערי ! חייב תגובה כמה שיותר מהירה (אני ממש לא בקיא במארזים) פשוט הכל אצלי רותח עכשיו (מעבד ב 50 - לוח ב - 45 הרדיסק ב 48 ) בקיצור עוד שעה אני יקפוץ יחליף את המארז הזה מה אתם חושבים על זה ??? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7203 והאם הוא שקט !! חשוב לי שקט ! אני לומד , והמחשב אפשר להגיד ממש עומד לי מול הפנים ? תודה , חייב תגובה מיידית .
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עובד עם אופיס ועוד איזה תוכנה רישוי עסקים בכל יום כאשר אני רוצה להדפיס אני צריך לתקין את המדפסת מחדש . איך אפשר לעשות התקנה חד פעמית. מדפסת HP 32 WIN 7
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-