עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  2. יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: ‏HP Deskjet D1560‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎ מחיר למזומן: 155 ¤ Canon‎ PIXMA iP1800‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon‎ ‏PIXMA MP140 All-in-One photo printer‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP ‏Deskjet F2280 All-in-One‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. Started by elgard,

הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שאני אקנה בארהב או קנדה. בסביבות 200-300$. חשוב לי שיהיה 5-6 אינצ ותתומך בהרבה פורמטים. אשמח לכל קריאת כיוון תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  7. היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by GOVNER_T.S.Y,

סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  10. ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by aviran_n,

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by GNU,

לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון אז... -- האם קיים כבל USB קצר מהרגיל? (סתם אני זורק מספר: 5-10 ס"מ) אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, אם לא תכתבו שאני אפרט. אם קיים: - איזה גדלים יש? - מחירו יהיה יותר יקר מהרגיל או להפך? תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by puNani,

האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  14. שלום אנשים, יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל? הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט. תודה, Anatoli.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by DaniDin,

האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?

16. Started by jj516,

אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  17. שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!

18. מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by IsrAlien,

מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  23. רציתי לחלוק עם כולם את חווית השימוש שהייתה לי עם אוזניות Razer carcharias. האוזניות נקנקו לפני כשנה וחצי ב- KSP. האיכות שמע והארגונומיה שלהם די טובה יחסית למחיר, אך האוזניות אצלי בשימוש שנה וחצי והשימוש אינו אינטנסיבי והן כבר נהרסו - השמע נעלם אם נוגעים בחוט באזור של השלט ווליום.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by b0nzZ,

השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  25. GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים