ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן עם החיבור הזה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/n/_/m/e/i/r/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401051547423727/200503081650375249/DSCN4130.JPG וכנראה שכבר אין סיכוי לחבר אותו ככה למחשב. שמעתי שיש מתאמים ל USB מישהו מכיר את החיבור הזה והאם קיים לו מתאם?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
מתלבטת בין שני סוגים של אוזניות אלחוטיות אשמח לעזרה... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1048392&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrjZxcyndviYy0h7QtgePmRpbiIv8SzL03dWk8Gow3KdCgryjNCwz4aAsT1EALw_wcB החברה לא ממש מוכרת אבל נראות מאוד נוחות https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1036065&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrZyUTRCXMfBqSu_GoC93zsgsYwnGVNIYrWrKHwqWmZfrrpg40XyioaAroVEALw_wcB חברה מוכרת אבל לא בטוחה שזה נוח באוזן. מי שמכיר אשמח לייעוץ תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-