עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  2. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by Milk-Inc,

אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Regev,

האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by sashaefi,

רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. היי, אני מחפש נואשות מדפסת לייזר ש/ל משולבת פקס וכו' במחיר סביר - ללא הצלחה.. דרישות: 1. הדפסה דו צדדית 2. הדפסה איכותית וחדה! 3. טונרים לא יקרים/שנגרמים בשניה 4. הכי חשוב - שלא תעלה 1200 שקל!! תוכלו לסייע? תודה!

9. Started by chenrp,

תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by kaboonkal,

מחפש כרגע מתנה לאחי בצורת אוזניות חדשות לגיימינג (OVER EAR). עד היום שנינו השתמשנו ב SteelSeries Siberia V2 עם מתאם הUSB. שנינו מאוד אוהבים את הנוחות ואיכות הסאונד שהן סיפקו בזמנו ואפילו עד היום ולכן מחפש משהו עם הפרמטרים הבאים (לא בסדר המצוין): נוחות - שיהיו יחסית קלות ונוחות, יש לו ראש ואוזניים בינוניים, ואיכות סאונד (מן הסתם) - הוא משחק כרגע בעיקר בDOTA 2 אבל אולי ירחיב אופקים, ולפגישות אינטרנט כך שמיקרופון בינוני ומעלה גם צריך. אם יש אוזניות אלחוטיות שיעשו עבודה טובה בתקציב - מעולה (ואם יש להן תאימות לאקס בוקס מעולה ++), אם לא - לא קריטי. תקציב: עד איזור 750, אפשר חריגה אם יש משהו סופר מוצלח ומשתלם. בינתיים הסתכלתי על SH ZERO ו SS ARCTIS …

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by VegansXe,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  15. שלום ... איך המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1407 הוא יחזיק לי את המערכת הזאת : amd athlon 64bit 3000 + s939 VENICE gigabyte k8nf-9 samsung 400 DDRAM 512mb x2 (יענו 1g) pci-ex 6600GT 128BIT 128mb viewsonic VA712 8ms "17 LG x16 DVD NEC 3540 X16 black DVD Sony 3.5 ואני רוצה להחליף את הקירור סטוק של הכרטיס מסך שלי לקירור הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 אז האם המארז והספק שלו יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ואם לא אז תנו לי הצעות למארז+ספק עד 500 ש"ח שיחזיק לי את המחשב בצורה טובה ועמידה ! תדוה .

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  18. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by INFERNO,

אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  20. יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by ilanb0,

יש לי ג'ויסטיק עם חוט בעל ראש פראללי. איפה צריכה להיות הכניסה המותאמת? בכרטיס מסך או בלוח האם?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת. עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים. המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתי אם לקנות מדפסת או מכשיר משולב. קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא? מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618 ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף? בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)? תודה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  24. אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  25. האם ניתן לחבר כבל IDE לסידי וצורב (40 גידים) כך שהוא הפוך גם בצד של הלוח וגם בסידי ובצורב כלומר הפס הלבן בפים 40 במקום פין 1 ברור שזה עובד והכל השאלה אם אין הבדל במוליכות של החוטים והכל עשיתי את זה אצל חבר כי לא היתה ברירה (מחשב חדש) אבל הצורב שלו עושה בעיות והוא טוען שזה מזה תגידו לו שזה בסדר

• 6 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים