ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנוצ דיו מקורי של HP למדפסת. רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה על אתר/חנות בחו"ל שכדאי להזמין בה יותר מאשר בארץ (מלבד EBAY)?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
צריך פד נוח לעכבר עד 70 ש"ח. שלא ישחוק לי את העכבר. ושהעכבר ינוע בדיוק יותר. וגם שיהיה נוח ליד שלי.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: HP Deskjet D1560 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 155 ¤ Canon PIXMA iP1800 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon PIXMA MP140 All-in-One photo printer Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP Deskjet F2280 All-in-One Warranty 1 Year…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש אם יש צורך להעביר את הדיון. אני מחפש מתאם IR קולט/משדר שאפשר לחבר למחשב דרך USB או serial port ושיתמוך ב-LIRC. דרך אגב, יש כאן אנשים עם ניסיון בנושא או ידע כלשהו בתחום?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
GAINWARD Ti / 450 TV GOLDEN SAMPLE ge force 3 מה אתם אומרים שווה 1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.
-
1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום,אני צריך גיימפאד אלחוטי שהוא מסוגל לשלוט בכל המחשב- בכל התוכנות, הגדרות, שולחן עבודה ומשחקים. אני צריך גם שליטת עכבר נוחה מאוד (במשחקי יריות זמן אמת כמו Unreal וגם משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft), אפשר יהיה לשלוט בכיבוי והדלקת המחשב, שליטה בVolume של הטלוויזיה/מחשב יהיה נחמד...ושהאלחוטיות תהייה ברדיוס של עד 5 מטרים. הציעו לי על הגיימפאד של PS3 או Xbox 360 אבל אני מוכן ללכת רחוק- עד 500 ש"ח. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-