ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , השאלה שלי מחולקת לשתיים 1. מתי נכון לקנות מדפסת לייזר הביתה ? אשתי גננת ובשנה אני שם בערך 1000 על דיו (אולי יותר). האם נכון לקנות מדפסת לייזר ? ואם כן אז למה ... האם הדיו זול יותר? 2. במידה ונכון...אשמח לקבל המלצה על מדפסת ליזר צבעונית לבית שכוללת סורק וחיבור רשת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא יחסית טחון פה אבל הרבה מאוד מההודעות יחסית ישנות אני מתלבט בין שלושת המדפסת HP 1018 HP 1020 XEROX 3117 אני רוצה להדפיס הרבה (ספרים , מאמרים,טוטריאלים וכו') למי יש את היכולות הכי טובות לעמוד בצרכים שלי ? כולל טונר ראשוני ועלות טונר אחר כך ולכמה דפים מספיק טונר של כל אחת מהן ? אני לא מצליח למצוא את המידע הזה. ובכלל אם יש המלצה למדפסת אחרת אשמח לשמוע תקציב עד 400-500 שקל
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי את מדפסת הלייזר hp laserjet pro m1212nf. התקנתי את הדרייברים שלה וכשהיא מחוברת חוטית היא עובדת בצורה תקינה. כשהיא מחוברת לרשת ונכנסים ל-IP שלה במחשב רואים את כל ההגדרות שלה וגם מהבחינה הזאת נראה שהכל תקין. העניין הוא שכשאני רוצה להוסיף אותה במחשב כמדפסת רשת הוא לא מאתר אותה. מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא שעובר גם קו טלפון דרך המדפסת וברגע שמתקשרים לאותו מספר הצלצול נשמע במדפסת ולא בטלפון. יש דרך לשנות את זה כך שהצלצול יישמע בטלפון ולא במדפסת?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את סוג המדפסת הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3680 Xerox Phaser 3116, מישהו שמע על זה וממליץ ? מישהו יודע כמה עולה טונר למדפסת הזו ?
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי Xerox Phaser 3140 ויוצאים לי לאחרונה הרבה דפים מטושטשים, המדפסת לא כזאת ישנה וכמות הדפים שהדפסתי בה לטעמי ממש רחוקים מלחסל טונר, אז אני פשוט פותח אותה קצת ועושה רוח עם הפה, לא יודע למה, אבל זה עוזר לכמה דפים ואז שוב פעם יוצאים דפים מטושטשים. יכול להיות שמכרו לי את זה עם טונר כמעט ריק? יכול להיות שצריך לעשות איזה ניקוי? (יש לי הרבה אבק בחדר) לא חשבתי שאני אצטרך לקנות טונר חדש כל כך מהר.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מי מהם עדיפה ולמה? ד"א זה לסטודנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שעלויות ההדפסה יהיו זולות ושתתן תועלת גבוהה ביחס לעלות. אשמח לקבל המלצה על מדפסת אחרת שעומדת בקריטריונים ושלא ציינתי. תודה.
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-