ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יודע על קיומו של כרטיס עם יציאות של Usb2 או יודע על כל דרך אחרת להוסיף יציאה מסוג זה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון אז... -- האם קיים כבל USB קצר מהרגיל? (סתם אני זורק מספר: 5-10 ס"מ) אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, אם לא תכתבו שאני אפרט. אם קיים: - איזה גדלים יש? - מחירו יהיה יותר יקר מהרגיל או להפך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים אני מאוד מתלבט בין mx-1100 לבין vx-rev לבין vx-nano אשמח לשמוע את דעתכם וכן המלצות של כאלה שמחזיקים בדגמים הנ"ל תודה מראש g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל? הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט. תודה, Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, מאחר ורכישת עכברים תמיד הייתה בגדר חתול בשק, יש לי שאלה: ניסיתי אצל חבר את הG500 ומאוד אהבתי את הצורה שבה הוא בנוי - מאוד מותאם לצורת האחיזה שלי. העניין הוא שהפיצ'רים בהם הוא מתהדר הם overkill עבורי והייתי מעדיף 'להתפשר' על הG400. האם אני יכול להניח בעיוורון מוחלט שהG400 יהיה מושלם מבחינתי לאור העובדות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קודם כל למי שיש את המארז או מכיר אותו (המארז בצבע כחול מוזהב) או בעל ניסיון איתו אשמח לקבל תגובות/מחמאות/הערות הכול... אך השאלה שלי היא מה המידות המדויקות של המארז, עם הרגליים וגם בלי, אני מבין שאפשר לנתק את הרגליות (אני צודק?). בקשה עם למישהוא יש מידע כזה או אחר אז בשמחה! תודה, מראש! נ.ב. לינק למארז - http://www.pch.co.il/docs/pd1397175414.htm (ואגב אני יודע שכתוב שם המידות אבל אני לא יודע עם הם עם הרגליים או לא)
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מבצע מרשים על ה-G933 האלחוטיות של חברת Logitech זמין רק בשעות הקרובות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-