ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קודם כל למי שיש את המארז או מכיר אותו (המארז בצבע כחול מוזהב) או בעל ניסיון איתו אשמח לקבל תגובות/מחמאות/הערות הכול... אך השאלה שלי היא מה המידות המדויקות של המארז, עם הרגליים וגם בלי, אני מבין שאפשר לנתק את הרגליות (אני צודק?). בקשה עם למישהוא יש מידע כזה או אחר אז בשמחה! תודה, מראש! נ.ב. לינק למארז - http://www.pch.co.il/docs/pd1397175414.htm (ואגב אני יודע שכתוב שם המידות אבל אני לא יודע עם הם עם הרגליים או לא)
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מצלמות דיגיטליות, פוג'י 3800/304 או אולימפוס C4000 את האולימפוס אני יכולה לקנות ב2500 שקל, והפוג'י לא מצאתי עדיין דיל מיוחד מידי.. יש איזשהי דעה מקצועית?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים עם יותר מידע ותמונות על העכבר הנ"ל? (לא מהאתר של לוג'יטק)
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צריך שיהיה כולל ספק ומאד חשוב לי שהוא יהיה שקט (יש לי טראומות) ניתן לחרוג טיפה מהתקציב אבל לא יותר מדי תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!
-
שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm או http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-