ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי כבר שאין חיה כזו אלא אם כן חורטים עליה כמו ה X6 שמגיעה חרוטה מראש. השאלה אם כדאי לי לחרוט על מקלדת? כאילו זה נראה טוב? אחרי החריטה אין שום מילוי שקוף שיגן עליה, יש בכך סיכון שהחריטה תתמלא ותסתם בלכלוך שיפריע לאור לחדור דרכה? עוד שאלה, אני יודע שיש הרבה משתמשי DA שהתלוננו על חום מהלדים של הבק-לייט, יש תופעה דומה לכך במקלדות גיימינג בה המקלדת מתחממת ולא נוח לעבוד איתה? אם אני מגיע למסקנה שאני קונה מקלדת גיימינג, יש מקלדות שהחריטה עליהן נראית טוב יותר מעל אחרות?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיענה על שלושה דברים לפחות א- מעבד טוב יחסית ב- כרטיס מסך טוב (אפשר אפילו לא 3D אבל עם יש מה טוב !!) ג- DVD חובה ! אם ניתן להוסיף צורב אדרבא ! נא ליצור עימי קשר דרך פה או ב סלקום : 058700850 תודה ערן מוסאי, נ"ב אני נוסע לצרפת בענייני עבודה אז עם זה משהו משם או מ ארה"ב אני יכול להשיג אנא דעתכם חשובה לי !!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל. חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף. אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה. ב EBAY לא מצאתי . חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה. בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל. אשמח לשמוע רעיונות. צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
הumax הישן שלי שבק חיים.... אני צריך סורק באיכות רגילה, לא משו מיוחד שפשוט יסרוק תמונות ומסמכים בסדר, שעולה בסביבות 400-500שקל... גם כן איזה פירמות עדיפות? תודה. עריכה: חשוב לציין שיש לי צורך בסורק שסורק מהר ובאיכות ממוצעת +
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P 4 3.0 1MB פרסקוט Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 Thermaltake PerfectLight CCFL Blue Light A1716 Thermaltake Fanless103 Cpu Cooler CL-P0019 Thermaltake 80MM Smart Case Fan II A2178 עוד 2 מאווררים של 80MM אחד עם לד. ועוד מאוורר 12MM עם לדים זה יספיק? ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ועם לא תתנו לי ספק יספיק עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מתאם Bluetooth 2.0 זעיר בגודל של מקלט VX Nano לרכישה בארץ, או לחילופין באתר מוכר בחו"ל שמבצע משלוחים לארץ. http://bluetoothlounge.com/bluetooth-adapters/trust-offers-the-smallest-bluetooth-adapter-in-the-world http://www.zdnet.de/news/tkomm/0,39023151,39159521,00.htm http://www.softwareheadlines.com/modules/planet/view.article.php/242992 http://wellwhole.trustpass.alibaba.com/group/11349046/Others.html http://www.princeton.co.jp/product/mobile/ptmubt3s.html אני מעוניין גם במקלט אינפרא-אדום IrDA בגודל דומה. http://www.coolgear.com/productdetails1.cfm?sku=U1-FIR-IRDA&cats=139&catid=139 אשמח לקבל עזרה. תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצות על אוזניות שיש איתן מיקרופון ביחד. האוזניות של לוג'יטק טובות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר ניסיון מר עם ה- Logitech M510 שנרכש לאחרונה (הוא פשוט לא נוח), אני שוקל לרכוש את העכבר הנ"ל. הוא עכבר Full-Size ונראה מתאים למשתמשים בעלי כפות ידיים גדולות שאוהבים להניח את כל כף היד על העכבר - ולכן אני מתעניין בו. אשמח לקבל חוות דעת עליו. כמו כן - האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת Logitech K800? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-