עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר http://tms.co.il/product/3078 יותר נוח מTNS, אבל אם זה באמת נחוץ אפשר לעבור לחנות אחרת+משלוח. אני מעוניין בפד לא קטן ולא גדול (בסביבות ה28-30X32-35) חשבתי על הפד הבא: http://tms.co.il/product/3472 אבל לא מצאתי עליו ביקורות. איך הוא? ראיתי גם את הTT וקראתי עליהם ביקורות טובות מאד, אבל הם דיי קטנים (22X29) הוא יהיה לי קטן מדי? http://tms.co.il/product/2446 http://tms.co.il/product/2445 http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Tt_Tai-Chi_M/index.html http://www.overclockercafe.com/Reviews/mouse/Tt_Gamma-Pad/index.html אשמח לתשובה מהירה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Shiker,

שלום חברים אני רוצה לקנות מצלמת רשת חדשה למחשב אני הולך על הכי טוב למיטב ידעתי אז מצאתי את 2 אלו Logitech® QuickCam® Pro 9000 או Logitech® QuickCam Ultra Vision אני מתלבט ולא יודע בעקרון מה יותר טוב...לשניהם מאפיינים דומים, אם מישהו מכיר מידע נוסף, התנסות אישית/כללית...מאוד יעזור לי הבדל המחירים שמצאתי ביניהם הוא 60 70 ש"ח ככה שזה לא קריטי מבחינת מחיר אלא ביצועים..ובקיצור מה המצלמה הכי טובה מבין שתיהן תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by MaxZ,

שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by k-o-b-y,

איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by DAN,

אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by gman_il,

הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Xane,

אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by ZiX,

המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. אהלן חברים, אני מחפש KVM כאשר המקלדת/עכבר מתחברים ב USB המסכ מתחבר ב DVI וכולל גם מיתוג סאונד, האם יש חיה כזאת עד ה400 שמקלז? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by sambusak,

לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.

11. Started by יוסי כהן,

המקשים שלמעלה ושבצד לא פועלים התקנתי כבר את הדיסק ניסיתי כבר הכול אולי אתם תצליחו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  12. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 Point of View Gamer Mouse A1600 לייזר 1600DPI ועולה 70 שקל בארץ!(KSP)

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007388957&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by kaboonkal,

מחפש כרגע מתנה לאחי בצורת אוזניות חדשות לגיימינג (OVER EAR). עד היום שנינו השתמשנו ב SteelSeries Siberia V2 עם מתאם הUSB. שנינו מאוד אוהבים את הנוחות ואיכות הסאונד שהן סיפקו בזמנו ואפילו עד היום ולכן מחפש משהו עם הפרמטרים הבאים (לא בסדר המצוין): נוחות - שיהיו יחסית קלות ונוחות, יש לו ראש ואוזניים בינוניים, ואיכות סאונד (מן הסתם) - הוא משחק כרגע בעיקר בDOTA 2 אבל אולי ירחיב אופקים, ולפגישות אינטרנט כך שמיקרופון בינוני ומעלה גם צריך. אם יש אוזניות אלחוטיות שיעשו עבודה טובה בתקציב - מעולה (ואם יש להן תאימות לאקס בוקס מעולה ++), אם לא - לא קריטי. תקציב: עד איזור 750, אפשר חריגה אם יש משהו סופר מוצלח ומשתלם. בינתיים הסתכלתי על SH ZERO ו SS ARCTIS …

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by aviran_n,

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by DjMorpheu5,

אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by Cryptonite,

שלום,אני צריך גיימפאד אלחוטי שהוא מסוגל לשלוט בכל המחשב- בכל התוכנות, הגדרות, שולחן עבודה ומשחקים. אני צריך גם שליטת עכבר נוחה מאוד (במשחקי יריות זמן אמת כמו Unreal וגם משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft), אפשר יהיה לשלוט בכיבוי והדלקת המחשב, שליטה בVolume של הטלוויזיה/מחשב יהיה נחמד...ושהאלחוטיות תהייה ברדיוס של עד 5 מטרים. הציעו לי על הגיימפאד של PS3 או Xbox 360 אבל אני מוכן ללכת רחוק- עד 500 ש"ח. תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by INFERNO,

אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by someone,

Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by 6kwar,

אמרתי לי כנס לSECAURTY שמע ניכנסתי אבל אין דבר כזה ALLOW ..IP שמע היית שמח עם היית נותן לי את השם של כל כפתור שאתה לוחץ ותודה רבה לך

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  25. Started by lumi,

יש לי התלבטות בין 2 מצלמות דיגיטליות, פוג'י 3800/304 או אולימפוס C4000 את האולימפוס אני יכולה לקנות ב2500 שקל, והפוג'י לא מצאתי עדיין דיל מיוחד מידי.. יש איזשהי דעה מקצועית?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.