עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. ברצוני לקנות: *עכבר חוטי למחשב ומקלדת חוטית למחשב. *סט אלחוטי לנייד *פד למחשב הנה מה שהגעתי אליו אחרי חיפושים מפרכים והמלצות שונות: עכבר ומקלדת חוטיים: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=150484 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472171 סט אלחוטי: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372065 פד לעכבר: החלטה שלכם כמה דגשים: *אני לא יודע מה טווח הקליטה של הסט האלחוטי אבל חשוב לי שהוא יהייה לפחות 5-6 מטר (מהטלויזיה לספה). *את הפד אני צריך למשחקים. מה אתם אומרים? כדאי לשנות משהו? תודה.

2. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by asafgolan,

שמתי לב שהD-PAD ממש לא מדויק בקונטרולר של ה360. לחיצות לצדדים מזוהות לעיתים רבות כלחיצות למעלה או למטה ולהפך. האם מדובר בבעיה ספציפית של הקונטרולר שלי או שזוהי בעיה כוללת? יש מה לעשות בענין?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by ktanta harta,

החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  7. כרגע ב - DOK שלי מוגדר FAT, וכל פעם שאני שם מלא קבצים, הוא תופס יותר מקום ( למיטב זכרוני ב - Fat הוא מוסיף לכל קובץ עוד 16k או משהו כזה ), האם אפשרי ומומלץ להעביר את ה - DOK ל - FAT32 או ל - NTFS ?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  8. אז ככה עבדתי וחסכתי לעצמי 3000 שקל.. אני רוצה לקנות את העכבר mx 518...אבל פתאום ראיתי שעכבר חדש מבית לוגיטיק נכנס לשוק... העכבר הוא Logitech® G5 Laser Mouse וצפי ההגעה שלו לישראל זה ב- 9.10 הוא יעלה בסביבות 380 שקל...בדקתי באתר שאני לא יפרסם את שמו.. עכשיו שווה לי לחכות לעכבר החדש?? שווה לי להשקיע בו? מה הבדל בין שני העכברים.. בבקשה תעזרו לי..אני ממש חייב את העצה שלכם... ושימו לב..מי שאין לו מספיק ידע..והוא בספק..שלא יענה לי בגלל שאני לוקח ברצינות את התשובות שלכם..ומסתמך עליהם.... עכשיו השאלה השניה שלי היא בקשר לפאד..אני וצה להשקיע בפאד עד סכום של 300 שקל... מה כדאי לי לקנות?? חברים בבקשה תעזרו לי...תודה מראש נשמות...

9. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Skid,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by lazy,

שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by spectra,

שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  13. Started by EMXMAN,

יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by k-o-b-y,

איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by kinggil,

שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  17. מחר ככל הנראה אני אלך לקנות אחת בלי ידע בכלל בנושא, לכן, אשמח מאוד לקבל טיפים והמלצות מאנשים המבינים. אני אקנה ככל הנראה בKSP, אבל גם IVORY בטווח נסיעה, או שאולי יש חנויות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות, אשמח לשמוע. תודה וסוף שבוע נעים. http://www.ivory.co.il http://www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by natan805,

ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?

19. Started by Hydr0,

מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by Wizard,

מה ההבדל בין 3 הכרטיסים הנ"ל? 1356 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500TV 1227 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO 1474 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500XP מה יש באחד שאין באחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  22. שתכלול פקס, סורק, מכונת צילום שהמדפסת תהיה אמינה ולא אהיו איתה תקלות דרך אגב יש לי את המדפסת 5510 המשלובת של hp אבל היא עושה בעיות כל פעם נתקעת וצריכים לכבות ולהדליק אותה לכן אני מעוניין לקנות חדשה שתהיה בלי תקלות

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by ZiX,

המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים