עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שלא תדפיס כול יום אבל פעם בכמה זמן היא תצטרך להוציא 400-600 דף במכה אחת . היא צריכה להיות בסביבות ה-600 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by spectra,

שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  6. Started by snapdragon,

המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו יכול להמליץ לי על UPS טוב עד 300 ש"ח ?? יש לי ספק של 500W (לא שזה משנה משהו .. אבל שיהיה ) תודה .

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. היה לי בהתחלה logitech {לא לייזר} חמש שנים לוא עשה לי בעיות ובסוף הוא נהרס בהשמתי. העכבר שיש לי עכשיו זה silver line לייזר חיבור usb והוא על הפנים אחרי חודשיים נהרס לי .אמרתי שעכשיו אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח לעכבר מצויין שיחזיק מעמד .אני רוצה עכבר לייזר .איזה חברה מומלצת?ואיזה סוג אם אפשר לעשות לי רשימה של עכברים שאותם מומלץ לקנות .תודה מראש

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  10. אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by Engrybirds1113,

הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. שלום. ברצוני לקנות: *עכבר חוטי למחשב ומקלדת חוטית למחשב. *סט אלחוטי לנייד *פד למחשב הנה מה שהגעתי אליו אחרי חיפושים מפרכים והמלצות שונות: עכבר ומקלדת חוטיים: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=150484 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472171 סט אלחוטי: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372065 פד לעכבר: החלטה שלכם כמה דגשים: *אני לא יודע מה טווח הקליטה של הסט האלחוטי אבל חשוב לי שהוא יהייה לפחות 5-6 מטר (מהטלויזיה לספה). *את הפד אני צריך למשחקים. מה אתם אומרים? כדאי לשנות משהו? תודה.

14. Started by CyborgRAT,

שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by Hydr0,

מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  16. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  19. אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by DjMorpheu5,

אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  21. Started by Kpro`,

מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  22. אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  23. אני רוצה לוח אמין בלי הרבה בעיות מוכן להשקיע עד 800 שקל שיעבוד עם מעבד AMD חרשתי תאתר ותפורום ועדין אני מתלבט אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי בתודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by DAN,

אני מכריז בזאת כי: הלוח של ASUS A7V 133 מהדורת חומרה 1.05 הוא הלוח הנכון, המוצלח ביותר והבשל ביותר ל מעבדי AMD העובד על SDRAM ואפילו עובד עים מעבדי XP2100+ . לוח מושלם שלמרות גילו המופלג (מהדורת החומרה הראשונה צאה כבר לפני שנתיים) עדיין משתבח עים הזמן וזוכה לתמיכה מלאה ורישמית של אסוס (לאחרונה יצא ללוח ביוס 1008 סופי ולא BETA ) לוח משובח וכולי הערכה ליוצריו. אינני חושב שאף יצרן לוחות אם משקעי כל כך הבה מחשבה חומרים ומיכה בלוח אם כל שהוא כמו ה A7V133 וחבל שכך....... הלוח פשוט יצירת מופת. דן

• 3 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים