ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה מארז חדש. מארז טוב שיפר את הקירור במחשב שלי ושיהייה כמה שיותר שקט. השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים, הרבה משחקים וגם לגלישה באינטרנט וכאלה אז אני מחפש מארז שיענה לי על הצרכים מה יכול להתאים לי? אני צריך אותו ללא ספק כוח, יש מארזים שבאים עם ספק כוח ואפשר להזכות עבורם אז אם יש לכם מארז טוב שבא עם ספק תכתבו, כי כמעט כל החנויות יכולות למכור אותו ללא הספק. תודה, טל
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
אח שלי רוצה לקנות אוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא בתקציב של עד-150 שקל. אני חושב על אלה: http://ksp.co.il/?uin=22750 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואני לא מוצא את הדיסק.. אני צריך דרייבר למצלמה הזאת: http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg איך זה שבאתר הבית שלהם אין ?!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
הי חברים. אני מעוניין לקנות את הסט הנ"ל והייתי שמח לשמוע התרשמות ממשהו שיש לו (עדיף ממישהו שהוא גיימר כי ככה הפרופיל שלו מבחינת שימוש יהיה יותר קרוב אלי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום קניתי מקלדת מולטימדיה של microsoft מivory ויש לי שתי בעיות.. קודם כל היא לא פועלת כאשר לוחצים על יותר משלושה כפתורים ביחד,יש צליל מהכונן שנית כל מקשי ה F לא עובדים בכלל.. ניסיתי מקשים דביקים,שיחקתי קצת עם ההגדרות שם אבל לא עזר למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים אני מאוד מתלבט בין mx-1100 לבין vx-rev לבין vx-nano אשמח לשמוע את דעתכם וכן המלצות של כאלה שמחזיקים בדגמים הנ"ל תודה מראש g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אומרים לחבר דיסק קשיח עם גובמיות.. בשביל למנוע רעש... איזה גומיות? ואיך לחבר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-