עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 2 שלטי פיימפאד למחשב במחיר זהה מי טוב יותר? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G12V&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=132 OR https://www.lamir.co.il/product.asp?product=6374 תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by WaRez.,

כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE איך אני מבטל ת'פיירולל שלו ? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מדפסת דיו צבעונית עם המאפיינים הנ"ל: שתהיה משולבת עם פקס. (קריטי) משולבת עם סורק (רצוי אבל לא קריטי) יכולת קריאה ישירות ממצלמה דיגיטלית (שאפשר להדפיס תמונות בלי להעביר אותן מהמחשב אלא ישירות מהמצלמה). המדפסת מיועדת להדפסת תמונות צבעוניות בעיקר- לכן שתהיה בהדפסה איכותית. מחיר- 1,000 שח פלוס מינוס. ניסיתי לחפש לבד- אבל אני לא מבין ממש כלום בנתונים של מדפסות ובחברות- מה טוב ומה לא- בבקשה אשמח לעצות+לינקים רלוונטיים, תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by iziko,

האם הספק הנ"ל יחזיק את המערכת יציבה עם כל מה שמתוכנן? המערכת היא והתיכנונים:לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דברים אחרים בעתיד ושיכנס למארז סופרנו של טרמלטייק …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש בכלל הבדל בינהם? עד היום חשבתי שזה אותו הדבר תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kyyle,

אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. Started by base,

רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by Jack_g,

הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5387 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5386

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by Aviv C,

מהם מארזי Barebone?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by wombat,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. אהלן,הידית משחק שלי-SAITEK חדלה לעבוד פתאום,ולכן אני זקוק להמלצה לחדש.חשוב שיהיה נוח ואם יש רוטט אז מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by x-dude,

היי חברה אני צריך עזרה אני מחפש בנרות ספק כח (לא משנה לי איזו חברה) בין 300 ל 400W והכי חשוב שיהיה 260V!! 250V גם בסדר,ניסיתי אתרים בארץ וכמעט לכולם אין מידע על הוולט,ניסיתי טלפונים,רוב החנויות לא מבינים כלום (לאיזה מצב הגענו) אז אם מישהו יכול לתת לי חנות באיזור חיפה,או חנות online אני אשמח,קצת דחוף כי נשרף לי הספק כח (השלישי שלי לכן אני צריך 260V) תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד

19. Started by Armageddon,

A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by deluxe,

אני משחק בקצת משחקי פעולה. שמתי לב לעובדה שבשימוש במקלדת קצת קשה ללחוץ בצורה עיוורת על המקשים הספציפיים של הפעולות השונות במשחק. אציין שלא יצא לי בעבר להתנסות בגיימפאד של פלייסטיישן/אקסבוקס וחשבתי שאולי גיימפאד יפתור לי את הבעיה. ראיתי מס' גיימפאדים של חברות שונות וגם מכאלו שהם כמו מקלדות קטנות (G13 של לוג'יטק). אשמח לקבל המלצות במה להשתמש כדי לקבל חווית משחק אופטימלית, ואיזה דגמים מומלצים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by Jarhead,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך קצת מידע: - מהו המארז הטוב ביותר בשוק כרגע? - ומהו ספק הכוח הטוב ביותר? אני מעוניין לקנות את המארז והספק האיכותיים ביותר. חשוב לי שהספק והמארז יהיו מאוד שקטים. המפרט שלי בינתים הוא: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר Lexmark E120, כבר כמה שנים. המדפסת עומדת בכל הדרישות שלי - * הדפסה שחור (אין לי צורך בצבע). * שקטה ומהירה. * תמיכה ב Windows/ Linux. ה tuner נגמר ועומדות בפני שלוש ברירות: 1. קנית מדפסת חדשה. 2. קנית טונר מקורי ב 360+ ש"ח. 3. קנית טונר ממוחזר ב 180+ ש"ח. האם קניית טונר כדאית כאשר מחיר המדפסת כיום (כחדשה) הוא 300+ ש"ח ? איזה אפשרות הכי כדאי עבורי ? (כמות ההדפסות היומיות שלי אינה גדולה ורובה ככולה טקסט). * כל המחירים לפי zap כאשר אני מציין את המחיר הנמוך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by beeper,

אני חייב באופן דחוף להעביר איזה טראק מממיני דיסק של סוני שיש לי... חיברתי הכל ודרך תוכנה העברתי קובץ אבל הוא בפורמט OMA לפי החיפוש בגוגל שום דבר לא עזר לי... מה אני עושה בדיוק? אני הופכים אותו לWAVE\MP3?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.