ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עכשיו אני קורא על ה-IPC rating של AMD ואני רואה שמעבדי AXP =9IPC ן-p4=6IPC אז הנה כמה חישובים: הנה המעבד שהולך להיות ספינת הדגל של AMD: ה-2800+ שירוץ במהירות של 2.2Ghz 2200*9=19800 נחלק את זה ב-6 ונרא מה הפנטיום 4 המקביל לו : 19800/6=3300, שתבינו באיזה מהירות הפנטיום 4 צריך כדי להתחרות ב-2800+, AMD עוד מורידם מהקצב..... זה בעצם שווה ל-3300+ אבל שיהיה....(או שאני טועה פה...) נ.ב זהו אין סיכוי שהמעבד הבא שלי יהיה p4... בקשר לסלרון אני לא ידוע אני חושב עכשיו על ה-Duron החדש אם הוא יהיה טוב ל-O/C או על איזה 2000+..... אני יודע שזה לא חדש לחלק מכם.... ואני גם מבין עכשיו למה כולם הולכים אחרי AMD... ;D אני חוזר בי על כל דבר טוב שאמרתי על ה-p4 חוץ מיכולות ההמהרה שלו(Northwood)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
צריכה מדפסת (לייזר או הזרקת דיו) לגן ילדים. כ2400 הדפסות לחודש (שחור-לבן). שתהיה אמינה ומהירה. אודה להמלצות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
can somone please give me a site/program to check it? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צריך המלצה ל"אלפסק" למחשב הביתי בד"כ בחורף רב הזמן יש הפסקות חשמל וזה דופק לי הורדות ונתונים שונים., לכן החלטתי לקנות אל פסק, אני לא מבין בזה ממש, אני יודע שזה סוגר את המחשב בצורה מסודרת דרך המצבר. שאלתי היא איזה כדי לקנות? איזה חברה? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניתן להשיג את ה- 6313 בסביבות 900 ש"ח פ ה 6183 עולה 1200 ומעלה 7283 1300 ומעלה אני לא מדפיס הרבה בצבע ותמונות אני שולח לפיתוח חשוב לי רשת קווית אבל אני לא צריך אלחוטית ההתלבטות היא 1 אמינות 2 האם הצבעים הנפרדים חוסכים משמעותית בעליות ההדפסה ? 3 האם הדגמים האלו של הפרדת מחסניות הצבע הם הסטנדרט ומעכשיו כל המדפסות של HP יהיו עם צבעים נפרדים. אגב מישהוא יודע האם המחסניות הנפרדות כוללות את ראש ההדפסה או שזה רק דיו כמו בברדר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס pentium 4 , עם זכרון DDR , התקציב שלו הוא 4000 ש"ח. תמליצו לי בבקשה על מפרט ועל חנות. (ועל תגידו לי להסתכל במפרטים מומלצים כי המחירים שם ממש לא מעודכנים) תודה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש באתרי השוואות מחירים שונים לא הצלחתי למצוא מקלדת הכוללת בפנים עכבר מסוג טראקבול. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אולי כן אפשר לקנות כזאת. ולא בחו"ל. ורצוי גם לא משומשת. אני לא מעוניין אבל במקלדות עם Touchpad או ג'ויסטיק (הדבר הזה שנראה כמו מחק במחשבים ניידים) משולב. רק טראקבול. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
אוקיי נמאס לי מהעכבר הפשוט של מייקרוסופט ומקלדת ג'נרית. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר למשחקים עד 450 שקל ויהיו אלחוטיים. חשבתי על MX518 שעולה כ200+- ואני לא יודע איזו מקלדת לבחור. המלצות לעכבר אחר /מקלדת יתקבלו בשמחה 8)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-