עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronin,

אני מרכיב מחשב של AMD 64 ביט ואני די קצר במזומנים אשמח אם תמליצו לי על מארז וספק טובים בסביבות ה300-350 ש"ח בהנחה שאני מחבר 2 כונני CD ו2 כונני HD וכרטיס מסך נגיד 9800PRO (למרות שזה עוד לא סגור) ופלופי ונאמר 2 מאווררים , אחד של המעבד ואחד באופן כללי במארז. חשבתי על קומפיוקס (לא זוכר את הדגם) הבסיסי שקיבל הרבה ביקורות טובות ומגיע עם ספק HEC 300W השאלה היא אם זה מספיק? נראה לי שהספק יהיה טיפה חלש,לא? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by 14renegade,

אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by שורטי,

לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  4. טוב, אז לפני כמה חודשים שאלתי בשביל חבר לגבי עכבר ומקלדת למשחקים , הוצעו לי הg5 והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard. בקשר לg5, משום מה הוא לא ממש נוח לי ליד, אז את האפשרות הזאת אני כבר פוסל מראש, והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard סתם לא יפה. בקשר לעכבר חשבתי על הrazer copperhead. מה דעתכם? בקשר לפדים נראה לי שאני אקנה את הrazer mantis. שוב, זוהי החלטה טובה? ומקלדת, ראיתי שלוש אפשרויות שנכנסות לי לתקציב: logictech g15 , microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, והrazer tarantula. מה אתם חושבים? אה, והחריטה העברית לא ממש חשובה לי, אם יש אז עדיף, אבל אם אין אז לא לפסול. הבנתי שעל הg15 אין ובקשר לtarntula אני לא ממש בטוח. ושאלה קצת טיפשית אבל אם למקלדת א…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by boy toy,

אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש הגה למחשב שיתן לי את חווית המשחק הטובה ביותר לGRID. למחשב (אם יש PS2 בנוסף אז עדיף) עדיף עם ידית הילוכים (ואולי אפילו עם האנדברקס) שלא יעבור את סביבות ה200 ש"ח, עדיף כמה שפחות. ראיתי את הדגמית הבאים: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=7 http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=133 יש המלצות? אור כהן

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by עמית1984,

שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by עומרי מנחם,

איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by ran_ga85,

היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Mactural,

בעקרון אני אמור לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ואני מתחיל בעבודת מחקר רכיב-רכיב. דרישות למארז: - שקט - גודל בינוני, רגיל - יפה מבחינה חיצונית (אני מודע לזה שזה עניין של טעם). בעקרון אני לא מחפש משהו שנראה מעולם אחר, גם לא משהו שמרני מדי. - מאוורר בצורה טובה, לא צריך איוורור קיצוני - לא מתוכנן OC מאסיבי. במקסימום E6600 ל E6700 (מ 2.4 ל 2.66), וגם זה לא בטוח. - משהו אמין כמובן דרישות לספק: - שקט - אמין מבחינת וואטים כ. מסך יהיה 79GT או 18XT 512 כנראה, HD אחד של 160-320, צורב DVD. שלא יהיה ספק גבולי. שתהיה אפשרות לשנות/לשדרג, בייחוד שהיום מדברים על זה שהדור הבא של כ. מסך תומכי DX10 יצרוך הרבה חשמל. מבחינת כסף להוצאה מדובר כאמור על 700 ש"ח, המטרה היא כמובן להוציא כמה שפחות, חריגו…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  12. אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] מחירים בזמן השביתה במכס [/opt] [opt] מחירים אחרי העלייה העולמית [/opt] [/poll] או אולי תהיה תקופת מעבר אצלנו ?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by supercars,

ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by marvje,

מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by W0lverine,

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by ilanb0,

חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?

19. Started by אנטי-פסטו,

נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by ronshor,

I'm interested to buy a keyboard with a very soft & easy to click keys. something like the Apple keyboard but for windows users. I've heard that the Apple keyboard can be used by Windows users as well but I don't know if I want to take the risk with it, and besides I don't even know where to get it. I was just wondering if someone here knows if there's a keyboard like this for windows ?? I need the keyboard keys to be extremely soft and easy to click. Can you recommend me of something ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  22. Started by show_biz,

האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים