עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים אני מאוד מתלבט בין mx-1100 לבין vx-rev לבין vx-nano אשמח לשמוע את דעתכם וכן המלצות של כאלה שמחזיקים בדגמים הנ"ל תודה מראש g0vner_x3

2. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by benma,

שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by boy toy,

אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מיקרופון בשביל להקליט מסמכים במחשב בתוכנת GOOGLE DOCS. כרגע המיקרופון הישן עובד לי ב ZOOM , אך לא מקליט ברור ב DOCS. האם החלפת מיקרופון צריכה לפתור את הבעיה? כמו-כן יש לי בשנה-שנתיים הבאים אצטרך מיקרופון לצורך העברת שיעורים בכיתה. הבנתי שמומלץ לרכוש מיקרופון מדונה. האם מיקרופון אחד יוכל לענות על שני הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, השאיפה היא מקסימום רווח מינימום עלות.

6. Started by Boomer,

יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.

7. אורח RnGKay

היי, אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל). כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות. העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  8. אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!

9. שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  10. אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by 888,

יש לי בעיה במדפסת HP DESKJET 5150 שאני לוחץ על להדפיס היא לא מדיפסה ניסיתי כמה פעמים יש דפים למה זה לא עובד?? זה תמיד עבד עכשיו פתאום זה לא עובד תודה מראש TOREF

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by Artimes,

שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש

14. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  16. שלום. אני מחפש מקלדת מכנית שתענה על שלושה צרכים בסיסיים : 1 - כתיבה מרובה של טקסטים ( הכי חשוב לי היות ואני כותב המוןןןןןןן טקסטים וקופירייטינג) 2 - תתאים לי טוב לאולפן הביתי עיצובית (כסוף ושחור) 3 - תהיה מספיק טובה לגיימינג. אני מצאתי לנכון שהמקלדת corsair k90 היא די אולטימטיבית עבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7609 אבל היות ואין לי מושג במקלדות הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים לי עליה בהתאם לצרכים שכתבתי לכם, שכמובן כתיבת טקסטים זה הכי חשוב... אשמח שתענו על שלושת השאלות חג שמח...

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אני רוצה לוח אמין בלי הרבה בעיות מוכן להשקיע עד 800 שקל שיעבוד עם מעבד AMD חרשתי תאתר ותפורום ועדין אני מתלבט אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי בתודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו יכול להמליץ לי על UPS טוב עד 300 ש"ח ?? יש לי ספק של 500W (לא שזה משנה משהו .. אבל שיהיה ) תודה .

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by supercars,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מקלדת LX710 של לוג'יטק שמתחברת באמצעות USB ישירות למחשב שנראה ככה: עכשיו, הסט מיועד למחשב השולחני שלי ולא למחשב נייד, ויש מרחק לא קטן בין המחשב עצמו לבין השולחן, כך שאני לא יודע אם זה יקלוט או לא יקלוט. אני קונה את הסט רק בשביל להיפתר מהחוטים. אז לפני שאני קונה, אני מתייעץ איתכם כדי לא לקנות ואז לגלות שזה לא עובד (כי אי אפשר להחזיר). יקלוט או לא יקלוט? תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by lolgunr,

שלום לכולם, אני בתהליכים של החלפת מחשב נייח לבית. נכון להיום אני משתמש במחשב הנייח שלי כסוג של טלוויזיה - הממיר (ממיר ישן של יס) מחובר בכבל למחשב ואני צופה בטלוויזיה באמצעות התוכנה AVERTV (הדרייברים מסופקים ע"י דיסק בשם AverTV super 007 שנמצא ברשותי) של AVERMEDIA. המפרט של המחשב החדש שאני הולך לקנות נמצא כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh האם יש צורך בקניית כרטיס טלוויזיה למפרט זה? אם כן - האם יש כרטיס מומלץ? האם יש אפשרות להוציא ולהשתמש בכרטיס הטלוויזיה שנמצא במחשב הנוכחי? אם כן - האם ההוצאה וההכנסה היא פשוטה? בברכה, עומר.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by בקהאם,

תצביעו... מעניין אותי לדעת אם לרוב יש או שאין UPS

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by IIIways,

שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by doreiny,

שלום לכולם אני בהתלבטות ביין 2 מארזים שהם: RAIDMAX SCORPIO 668 FULL TOWER ו Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Screwless W/Lock No PS Gaming Case היתרונות שאהבתי בצ'נברו הם: -הקטע שאפשר להתקין כרטיסים בלי ברגים -העלות שלו -כל הפיצ'רים שלו מבחינת זה שלא צריך מברג לכלום ביין אם זה לפתוח את הפאנל הקדמי או את הדלת צד(שמאד אהבתי את הפטנט אגב) החסרונות שאני רואה בו לדעתי הם: -החלון צד בדלת קטן מדיי -המארז עצמו קטן (בעיות חום?) -רק 2 מאווררים שאפשר להתקין בתוכו.. -בגלל שהפאנל הקדמי סוגר כמה מילמטרים בכל צד של הסידי רום אני חושש לבעית תאימות עם ה gatewatch שלי וה lis 2 ראידמקס: יתרונות: -גדול (יתרון טוב מאד) -חלון צד ענקי -הרבה מאווררים שאפשר להתקין ובאים איתו.. -הדלת צד נפתחת ב…

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by srulikg,

תמיד קניתי מכלי דיו למדפסת ה-HP המשולבת שלי מקרביץ. אני שוקל לקנות מדפסת משולבת של CANON, אבל האם מכלי הדיו שלה זמינים בקרביץ או שאני אצטרך כל הזמן להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by CyborgRAT,

שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים