עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CyborgRAT,

שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by swisaman,

איך הshock one של TT? שוות את ה340 שקל שדורשים עליהן? הייתי עם סיביריה שנתיים והם הלכו סופית - שומעים בצד אחד,המיקרופון שלהם הלך סופית והמאריך לא עובד אשמח לחוות דעת על האוזניות

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

6. היה לי בהתחלה logitech {לא לייזר} חמש שנים לוא עשה לי בעיות ובסוף הוא נהרס בהשמתי. העכבר שיש לי עכשיו זה silver line לייזר חיבור usb והוא על הפנים אחרי חודשיים נהרס לי .אמרתי שעכשיו אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח לעכבר מצויין שיחזיק מעמד .אני רוצה עכבר לייזר .איזה חברה מומלצת?ואיזה סוג אם אפשר לעשות לי רשימה של עכברים שאותם מומלץ לקנות .תודה מראש

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by maxshuk,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. ^ האם יש מכונה משולבת שטובה יותר עד 1000 ש"ח? שאלה בקשר לפקס : צריך קו מיוחד מעבר לקו הטלפון הרגיל, או שהקו הרגיל יספיק לפעילות מלאה של הפקס? מרפרוף יצא לי לראות ש HP L7580 חסכונית בצורה מחשידה. השאלה היא האם היא כוללת פקס אוטומטי (כמו ב6313) או עצמאי. מה גם שהיא פי 2 בגודל והיא מיועדת לבית פרטי. אך אם השיפור שלה בחסכון מתבטא בצורה כ"כ חיובית אז אקח גם אותה ברצינות. השאלה המרכזית היא כמה אג' עולה דף שחור ודף צבע בשתיהן. תודה ענקית, אני ממש לפני קניה. רק צריך עזרה. .swg

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!

10. שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Shiker,

שלום חברים אני רוצה לקנות מצלמת רשת חדשה למחשב אני הולך על הכי טוב למיטב ידעתי אז מצאתי את 2 אלו Logitech® QuickCam® Pro 9000 או Logitech® QuickCam Ultra Vision אני מתלבט ולא יודע בעקרון מה יותר טוב...לשניהם מאפיינים דומים, אם מישהו מכיר מידע נוסף, התנסות אישית/כללית...מאוד יעזור לי הבדל המחירים שמצאתי ביניהם הוא 60 70 ש"ח ככה שזה לא קריטי מבחינת מחיר אלא ביצועים..ובקיצור מה המצלמה הכי טובה מבין שתיהן תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by ZiX,

המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by dragon772,

איזה ספק כדאי לקנות לא יקר אבל לא ג'נרי משהו טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by White Raven,

יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

בארץ קיים מבחר קטן מאוד של סורקים ומה לעשות שקשה בארץ למצוא סורק טוב. אני צריך לקנות סורק חדש כי UMAX 1200S לא עולה על XP (אני מרוצה ממנו עד השמיים... הייתי נשאר איתו גם במחשב הבא שלי מצידי). אז התחלתי לחרוש את הרשת וגיליתי שאומנם בארצנו הקטנה אין מבחר גדול אבל הסורק הכי טוב בשוק הסורקים הביתיים כן נמצא בארצנו ! טוב נתחיל לעשות סקירה קצרה על כל הסורקים האחרים לפני שנגיע אל הזוכה. HP : איכות סריקה ככה ככה בשקופיות וכו'... בתמונות הוא בסדר גמור. יש להם גם מהירות גבוה והבעיה היא תוכנות לא מי יודע מה איכותיות. AGFA : איטיות, והפרעות בסריקה (נקודות שלא קיימות, שחורות). CANON : לא חיפשתי, כי זה לא ראוי להתייחסות... UMAX : אני מרוצה משלי עד הגג, אבל הם פשוט לא "נחשבים" ואני דיי …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by ThE_BesT,

העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...

19. Started by yoss,

אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by ktanta harta,

החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by 6kwar,

קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  22. תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by GNU,

לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון אז... -- האם קיים כבל USB קצר מהרגיל? (סתם אני זורק מספר: 5-10 ס"מ) אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, אם לא תכתבו שאני אפרט. אם קיים: - איזה גדלים יש? - מחירו יהיה יותר יקר מהרגיל או להפך? תודה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים