ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש דיו תחליפי\ממוחזר 78 לHP 3816 שיש לי באיכות טובה! במחיר סביר ועם כמה ml זה בא הדיו הקודם שהיה לי היה הכי זול בZAP 78 תחליפי ואיכות הצבע שלו מאוד מאוד נמוכה
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לסט איכותי שישמש לגיימינג, עריכת וידאו ותמונות ושימוש כללי במחיר של עד 300 ש''ח ללא חריגות, עכבר באחיזת Fingertip. תודה!
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי חלק, משחקים כמו EverQuest ומשחקים כבדים אחרים. עכשיו אני לא הכי מתמצא בדגמים וחברות של כרטיסי מסך ורציתי לשאול את הצעתכם. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא יקר מידי ושיהיה טוב. תודה. IntoXicaTeD
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!
-
שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-