ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ריקו 20 תומך באובר בארן, עד כמה? שמעתם על סוני (מדיות לצריבה)? הם טובים?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם ישנם ביצועים בין המארז HEC Compucase CI-6A19 ובין המארז Antec ATX MIDI Super Lanboy? אני רוצה מחשב למשחקים אז יההיה הבדל בביצועים? (עיצוב המארז, מאוררים, קירור, טמפרטורת המארז, סוג המארז וכו') ואם יש יתרון לאנטק אז הוא שווה 216 ש"ח? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי את המדפסת הנ"ל בקיצור המדפסת עובדת היא סורקת היא נדלקת התוכנה שלה מותקנת אבל דבר אחד - היא לא מדפיסה. כאילו אני מגיע בWord למצב שאני לוחץ הדפס ואז זה רושם לי פרטים אני לוחץ ok ופשוט כלום לא קורה! ניסתי הכל לכבות את המחשב לעשות ריסטרט אולי מזה חשבתי מחקתי את התוכנה והתקנתי אותה שוב וגם עשיתי בדיקת צבע במדפסת יש כפתור וזה עבד המדפסת הדפיסה אבל כשאני רוצה להדפיס מסמך Word אני לוחץ הדפס ופשוט כלום לא קורה אני מחכה מחכה כלום.. מישהו יודע מה אני עושה פה ? זה דיי דחוף...
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני עומד לקנות מחשב ואני עוד לא סגור על המארז והספק ! אני צריך ספק לפחות 400w כי המחשב הולך כנראה לעבור OC וגם אני רוצה להיות רגוע במחשבה שיש לי ספק כזה ! התקציב שלי הוא בסביבות ה500 שקל למארז + ספק אני רוצה מארז שיהיה MID TOWER ועם חלון בצד חשבתי על הRAIDMAX SCORPIO 868 אבל אני יודע שיש לו ספק חרא אז גם חשבתי להשקיע עוד קצת כסף לקבל החזר כספי על הספק שRAIDMAX מביאים ולקנות את הספק Thermaltake Silent PurePower 420W שעולה 350 שקל ! סוג המארזים שאני מחפש הוא MID TOWER עם ספק לפחות 400w עדיף עם חלון בסגנון המארזים של Supertalent Aluminium CA-601UFB הבעיה היא שזה קצת יקר המארז עולה כ470 שקל וגם הוא בא בלי ספק אני מחפש בסגנון הזה רק ביותר זול כדי …
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום, חיפשתי פיתרון לבעייה מסוימת שלי וניתקלתי בפורום החלטתי לנסות לפנות אליכם ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש וסחטין על הפורום (: מחשב שנמצא בארה"ב, ומסוגל לקרוא אותיות בעברית אבל הפוך אבל לא להקליד בעברית מה צריך לעשות (התקנה של תוכנה מסויימת או הגדרה של משו) על מנת שאוכל לכתוב בו בעברית? המון המון תודה מראש לכם
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחד הדגמים הפופולריים המוקדמים של חברת הגיימינג חוזר לחיים עם משקל נוצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת פשוטה שתתאים להדפסת טקסט, אין צורך בצבעוני (סטודנט) מה חשוב : חסכונית - יש עדיפות ללייזר ? אמינה קומפקטית מצאתי כמה דגמים בתקציב בזאפ הייתי שמח לשמוע חוו"ד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711387 תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו אולי יודע אם הסט הזה של העכבר ומקלדת (microsoft wireless desktop 1000) או אפילו הדגם היותר טוב (3000): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=385 http://www.pcland.co.il/Product.aspx?ProductID=2281 עובד כמו שצריך עם KVM עם יציאות USB כמו זה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17862 כבר רציתי לקנות, אבל בחנות אחת אומרים לי שזה לא עובד, ושאין KVM שעובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים, ובחנות אחרת אומרים שזה יעבוד. הצעות???
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-