ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש אם יש צורך להעביר את הדיון. אני מחפש מתאם IR קולט/משדר שאפשר לחבר למחשב דרך USB או serial port ושיתמוך ב-LIRC. דרך אגב, יש כאן אנשים עם ניסיון בנושא או ידע כלשהו בתחום?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!
-
שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אמין בלי הרבה בעיות מוכן להשקיע עד 800 שקל שיעבוד עם מעבד AMD חרשתי תאתר ותפורום ועדין אני מתלבט אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי בתודה מראש ניב
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
מה ההבדל בין 3 הכרטיסים הנ"ל? 1356 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500TV 1227 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO 1474 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500XP מה יש באחד שאין באחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כרגע ב - DOK שלי מוגדר FAT, וכל פעם שאני שם מלא קבצים, הוא תופס יותר מקום ( למיטב זכרוני ב - Fat הוא מוסיף לכל קובץ עוד 16k או משהו כזה ), האם אפשרי ומומלץ להעביר את ה - DOK ל - FAT32 או ל - NTFS ?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות לוח אם חדש , עכשיו איזה לוח אם יותר יציב, טוב, לא עושה בעיות? מה אתם אומרים? אני ישמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם את הלוחות האלה! תודה, IIIways
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אבל במלאי ... כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי אז ביטלתי .. ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול) :D
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב Intel 920 + ASUS P5LD2-VM + 1GB Ram והכי חשוב... 4X320GB Sata2 WD. כמו שאתם בטח יודעים ארבעה HD יוצרים חום נוראי במארז. אני לא מבצע OC. למה סולידי ? הילד שלי מפרק לי כל פעם את הדלת של המארז. לכן אני מחפש משהו סולידי. לא חייב להיות יפה אבל רצוי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הסט (מה שחשוב לי זה נוחות והאלחוטיות כי אני ישתמש בו בסלון) הזה ורציתי לשאול מס' שאלות: 1)האם הוא טוב? כי לפי מה שהבנתי העכבר+המקלדת אמורים להיות די טובים. 2)אני קונה אותו ב 400 ורציתי לשאול על זה שאלה , זה לא קצת מוזר שברוב המקומות הוא עולה בסביבות ה700 ש"ח ויש מקומות שהוא עולה בהם 400 ש"ח? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506301 אני קונה אותו מ GIBORCOMPUTERS ולפי מה שהם אומרים הוא חדש כמובן עם 5 שנות אחריות של היבואן ושאלתי אותם לגבי התכולה של האריזה , וזה בדיוק כמו שרשום באתר של LOGITECH. יש למשהו הסבר הגיוני לזה ? כי אני יודע שלרוב אין מתנות חינם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-