עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by neogod,

על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by gal505,

שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by ag43,

איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by card,

שלום לפני שנתיים בערך, קראתי על חברה ישראלית שפיתחה ומוכרת מוצר נחמד, שהופך כל מוצר USB רגיל, לאלחוטי. המוצר שלהם מורכב משני חלקים: החלק הראשון כולל זכר USB, ומתחבר למחשב לכניסת USB, החלק השני כולל USB נקבה, ומתחבר אל המוצר USB כלשהו שיש לנו. החלק הראשון והשני מתקשרים בינהם בצורה אלחוטית. (הפרוטוקול לא משנה, כלומר זה יכול להיות אפילו פרוטוקול proprietary שהם המציאו. מה שלנו אכפת זה שהמוצר USB שלנו ירגיש כאלו הוא חובר למחשב, ויעבוד כאילו הוא מחובר חוטית) היום אני צריך מוצר כזה, ולצערי אני לא זוכר את שם החברה.. מישהו זוכר או מכיר במקרה? שימו לב שאני לא לחוץ דווקא על החברה הישראלית, אלא כל מוצר כזה שיכול להפוך התקן USB פשוט לאלחוטי, יהיה מבחינתי טוב. השאיפה היא רק שזה לא יהי…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by se7en,

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by ronin,

אני מרכיב מחשב של AMD 64 ביט ואני די קצר במזומנים אשמח אם תמליצו לי על מארז וספק טובים בסביבות ה300-350 ש"ח בהנחה שאני מחבר 2 כונני CD ו2 כונני HD וכרטיס מסך נגיד 9800PRO (למרות שזה עוד לא סגור) ופלופי ונאמר 2 מאווררים , אחד של המעבד ואחד באופן כללי במארז. חשבתי על קומפיוקס (לא זוכר את הדגם) הבסיסי שקיבל הרבה ביקורות טובות ומגיע עם ספק HEC 300W השאלה היא אם זה מספיק? נראה לי שהספק יהיה טיפה חלש,לא? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by Idanp,

אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש לקנות touchpad חיצוני למחשב. אני מתכוון למשהו כמו זה (התמונה היא לינק): או זה: אישית, אני דווקא מעדיף את השני (יותר זול, ויותר מתוחכם לדעתי). בכל מקרה, בינתיים מצאתי מוצרים כאלה רק ב-e-bay (הדגם הראשון והדגם השני - כמו שאמרתי, אני מעדיף את השני). האם יש משהו דומה בארץ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by Dano,

האם ישנם ביצועים בין המארז HEC Compucase CI-6A19 ובין המארז Antec ATX MIDI Super Lanboy? אני רוצה מחשב למשחקים אז יההיה הבדל בביצועים? (עיצוב המארז, מאוררים, קירור, טמפרטורת המארז, סוג המארז וכו') ואם יש יתרון לאנטק אז הוא שווה 216 ש"ח? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by r1sk,

השאלה שלי היא קצרה ולעניין; מבחינת ביצועים ונוחיות עדיף לי לרכוש את ה-DA או את ה-Copperhead ? נ.ב - משתמש ביד ימין, גודל כף היד סטנדרטי לחלוטין.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by maCr0T,

אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  14. היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  16. אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by elyaz,

אני מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת הנוכחית והוותיקה - digital media pro חשוב לי שיהיו הכפתורים של הווליום (עדיף בצד שמאל) כמו כן חיבור חוטי, ואין צורך ב-RGB אשמח להמלצה תודה

20. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by womry,

שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by eitanas1,

לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by amit_R,

קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שלום, אני מרגיש שהגיע הזמן שאני אעבור מהמקלת MICROSOFT MULTIMEDIA הישנה שלי למקלדת נוחה ומותאמת יותר לגיימרים. חשבתי להשקיע סכום של 300 ש"ח אם כי אין לי בעיה להוסיף כדי לקבל מוצר איכותי. איזה מקלדת לדעתכם היא הטובה ביותר לגיימר ממוצע? עריכה: אני לא מעוניין במקלדת אל-חוטית.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by vegeto,

איך אני יודע כמה W של ספק אני צריך?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.