ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל. אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר, אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי, 1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה? 2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו. 3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו? 4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד? כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה? לינק למארז בחב…
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה עבדתי וחסכתי לעצמי 3000 שקל.. אני רוצה לקנות את העכבר mx 518...אבל פתאום ראיתי שעכבר חדש מבית לוגיטיק נכנס לשוק... העכבר הוא Logitech® G5 Laser Mouse וצפי ההגעה שלו לישראל זה ב- 9.10 הוא יעלה בסביבות 380 שקל...בדקתי באתר שאני לא יפרסם את שמו.. עכשיו שווה לי לחכות לעכבר החדש?? שווה לי להשקיע בו? מה הבדל בין שני העכברים.. בבקשה תעזרו לי..אני ממש חייב את העצה שלכם... ושימו לב..מי שאין לו מספיק ידע..והוא בספק..שלא יענה לי בגלל שאני לוקח ברצינות את התשובות שלכם..ומסתמך עליהם.... עכשיו השאלה השניה שלי היא בקשר לפאד..אני וצה להשקיע בפאד עד סכום של 300 שקל... מה כדאי לי לקנות?? חברים בבקשה תעזרו לי...תודה מראש נשמות...
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן שלא רכשתי מדפסת, ועכשיו לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ אתכם כאן(כמו תמיד) הדרישות שלי למדפסת: - שתדפיס שחור לבן - תהיה מחוברת למחשב אחד בלבד - תהיה אמינה - שהטונרים שלה יהיו זולים(וגם שיהיו קיימים טונרים תואמים) מסגרת תקציב: עד 350 שח תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מדפסת אלחוטית לבית, שכוללת פקס ואת שאר הפיצ'רים הללו, כולל סורק. שתהיה צבעונית. אגב, על מנת לקבל פקס אני חייב למקם את המדפסת קרוב לקו הביתי? תקציב עד איזור ה-500 ש"ח. יצא לי לראות את הדגם החדש של HP, שהוא ה-8023. מה דעתכם עליהם? חלק המליצו וחלק לא.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש משטח לעכברhttp://www.tms.co.il/product/10744 G400 תקציב מקסימלי 80 שקל, מחנות שאפשר להזמין ואמינה. אני רוצה את המשטח הזה http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck אך לא מצאתיו במחיר נורמלי וללא ציורים עליו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני מעוניין בעכבר טוב לשימושים כגון גראפיקה, משחקים וכו'...... תקציב כ300 ש"ח אם אפשר לקבל גם כמה הצעות מאתרי אינטרנט בארה"ב(חבר כנראה יכול להביא לי מניו יורק) התקציב תקף גם לגבי ארה"ב(כ85$) למרות ששם המחירים הרבה יותר זולים כך שאמורה להתקבל הצעה עם עכבר טוב יותר מבארץ. רצוי שיהיה גם יפה ונוח תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-