ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת hp p1005 שעבדה נהדר על WIN 7 ועכשיו על WIN8 היא עושה צרות צרורות... רשמית - אין תמיכה עדיין. ניסיתי את כל הפתרונות שקיימים באינטרנט, המדפסת מדפיסה מתי שבא לה. לא ניתן לגשת להעדפות הדפסה. קיצר - נמאס. אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל פשוטה - לשימוש ביתי. חובה שתתמוך ב windows 8 64 bit חשוב שיהיה טונר חלופי - כמה שיותר זול. עדיפות למדפסת אלחוטית - אבל לא קריטי. מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם תוכלו בבקשה לומר לי מה יותר טוב מבין שני הספקים OCZ ModStream Power Supply 520W Enermax Liberty 500W Active PFC תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך אל פסק שבעיקרון יעשה את הדברים הבאים: שומר על המחשב דלוק במשך כמה דקות אחרי הפסקת חשמל ועושה כיבוי אוטומטית, מגן מקפיצות מתח ומגן ברקים. האל פסק צריך לשמור על מחשב פנטיום 3 ומסך 17 אינץ', ואם אפשר (לא חובה) לשמור גם על המודם (אלקטל) ועל הסוויטצ'... גם עדיף שהאל פסק יהיה קצת יותר טוב ממה שצריך כדי שהוא ימשיך איתי גם למחשב הבא ולא יזרק ... חשבתי על האל פסק הבא: http://www.panda.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=1218 (להוסיף S אחרי ה- Panda ) מה אתם אומרים ? אולי כדאי אל פסק אחר ? (הצעות) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אוקיי, שכנעתי את אמא (שעושה תואר) להפסיק להתאמץ עם עטים שלא כותבים, ודיו שתמיד נוזל על היד בתזמון הכי פחות מתאים, ולעבור להדפיס את העבודות שלה על מחשב נייד. ההורים שלי קיבלו את זה די בהתלהבות, וישר רצו לקנות את המחשב "הכי חדש בשוק" (שאין לי ספק שלא ישתמשו בשמינית מיכולתו), הסברתי להם שזה בזבוז כסף משווע. ועכשיו לענייננו, ומכיוון שהידע שלי במחשב ניידים שואף לאפס, אני צריך הצעה למחשב נייד - אולי אפילו דרך מכרז שמפציץ במחיר ההתחלתי ללא צל של ספק, אבל מחשב המתאים לצרכי עבודה משרדית (אופיס) וכמו כן גלישה נורמלית באינטרנט, ושיהיה זול. (עד כמה זול שמחשבים ניידים יכולים להיות), לא צריך להיסחף פה עם כרטיסי מסך וכל הבלאגן שמסביב, מחשב נורמלי יספיק בהחלט. אני מניח ש_כל_ מחשב ניי…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מדפסת משולבת, אני מתכוון לפקס + מדפסת + סורק + מכונת צילום. אני צריך את זה למשרד. במשרד, אנחנו מדפיסים כ-1,000 עמודים בחודש. חשוב שיהיה כרטיס רשת (כי התקשורת במשרד היא אלחוטית), וכן שעלות ההדפסה לדף תיהיה כמה שיותר נמוכה. לא הכרחי שתהיה אופציה של הדפסה דו צדדית. אני חשבתי על זאת: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=884 מבדיקה נראה לי שהיא עונה על הדרישות. לפני כן הייתה לנו את המדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705443 אבל אני מעדיף לא Oki, אני חשבתי על Epson אם Brother שאני יודע שהשירות שלהן טוב. רק לא מצאתי משהו מומלץ של החברות האלה שעונה על התנאים. אשמח להמלצתכם. תודה מראש וערב טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אני משתמש בסט של לוג'יטק ה3100. ואשפר לומר שאני ממש מרוצה.. אני קונה מחשב חדש לדירה שלי ולכן אני צריך סט חדש, כמובן של לוג'יטק, אבל ראיתי שיצאו בינתיים כמה דגמים חדשים ודי לא זולים. למשל ה MX5000, שעולה בארצות הברית משהו כמו 150$ ותומך ב bluetooth.אני יכול להביא אותו מחו"ל ולא תהיה לי שום בעיה? או שיש איזו המלצה לסט אלחוטי אחר? חשוב שיהיה מדוייק, עדיף נטען עם עכבר טוב (פחות משנה לי המקלדת..)
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
does asus a7v133 support athlon xp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-