ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רכשתי את מכשיר הictv http://www.ictv.co.il/index.php וחיברתי בדיוק כמו שכתוב שומעים סאונד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (מה שבמחשב אני אמור לראות בדיוק בטלויזיה) שיחקתי בהגדרות של הכרטיס מסך ועדיין לא פועל אם מישהו יודע איך לעזור אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לפני קניה של מקלדת מדיה ואני מתלבט בין המקלדת של מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=030 לבין זו של לוג'יטק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 שניהם פחות או יותר בעל אותם מאפיינים, אז בעיקרון מה שמשנה לי זה נוחות השימוש בה וחסרונות למינהם. אשמח לקבל חוות דעת קצרה מבעלי אחת המקדלות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מצלמה שיכולה לעקוב אחר התנועות שלי בצורה הטובה ביותר. כלומר, נניח אני זז ימינה, שהמצלמה תזוז יחד איתי ותדע להתפקס באופן אוטומטי. מה קורה אם יש מספר אנשים בחדר, איך היא יודעת על מי להתמקד? יש אפשרות לתכנת משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיהיה בצבע שחור אם אפשר כולל ספק ושיהיה מספיק קר או עם מאווררים ושלא יעבור את ה400 ש"ח תודההה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה לבחור לקבל חינם או עכבר או מקלדת של מיקרוסופט עכבר: Microsoft Standard Wireless Optical Mouse Black bx4-00001 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=7926 מקלדת: Microsoft® Digital Media Keyboard OEM http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=7555 זה רק הדגמים האלה אי אפשר לקבל משהו אחר.....גם לא בתוספת תשלום בעיקרון אני צריך גם עכבר וגם מקלדת......אבל אני לוקח אחד מהם ואת השניה אני קונה פשוטה בסביבות ה-50 שקל. איזה מהם עדיף לקחת? או אתם הייתם לוקחים...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המשקפים הללו http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332544&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 באמת אפשר לראות מה שמשתקף על המסך או שזה עושה משהו אחר? כי מה שאני מעוניין זה כאילו שאני משחק במשחקים כמו דום זה להרכיב משקפים כאלה שיציגו לי את המסך מישהו מבין בעניין?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-