ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
הדגם הוא Sony DSC-P72 Cyber-Shot Digital Camera ואני לא יודע למה חלק מהתמונות מטושטשות. זה מוזר כי אם כל רעידה טנה הורסת את התמונה זה מוגזם לפי דעתי...מה אתם אומרים? (צילמתי את זה בגודל שלvga 640x480 כי לא היה לי באותו הרגע מספיק מקום בזיכרון בעע אז אולי זה גם קשור איכשהו?) רוב התמונות יוצאות חלקות וברורות בעיקר בבוקר אבל יש פה ושם ולפעמים לא קצת תמונות מטושטשות וזה דיי מעצבן ואני משדל כמה שיותר לא לרעוד עם הידיים הינה דוגמאות:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת פשוט קטסטרופלית! בכל ימי חיי לא השתמשתי במוצר כל כך גרוע - גם ארגונומית (גודל מקשים) וגם מבחינת איכות הייצור. המקלדת משקשקת עם כל לחיצה על מקש, האותיות על המקשים מיניאטוריות ובפונט "תנכי". איכות הייצור של הזבל הזה זרקה אותי 15 שנה אחורה אם לא יותר. יש לי מקלדת בעבודה שעלתה 20 שקל ועליה אני כותב עכשיו את השורות האלה והיא טובה לעין ערוך מהזבל הזה של לוג'יטק שעלה פי ארבעה יותר! גם העכבר שלי הוא לוג'יטק וגם הוא מרגיש זול, אבל חשבתי שזה נקודתי ולא מייצג. אני ממש מצטער אבל אני לא רוכש יותר שום מוצר של לוג'יטק.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי מבין שתי הסטים עדיף? שימוש-בעיקר משחקים,קצת מוזיקה קצת סרטים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת,יש לי את הסט הזה של מיקרוסופט : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=116 ויש לי גם קונסולת XBOX360 ,וההיתי רוצה לחבר את הבקר למחשב ,בלי הצורך לקנות את המתאם שנימכר עם הבקר למחשב , עם זה עוזר המקלט שבא אם הסט הוא : Microsoft 2.4GHz Transceiver V6.0
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למדפסת שתהיה כמה שיותר אמינה ושתוכל לשמש אותי לאורך זמן (לפחות ל-4 שנים עד סיום התואר). האמינות חשובה לי יותר מכל, עלויות הדיו גם משמעותיים בשבילי אבל לא כמו האמינות. המדפסת צריכה להיות משולבת כוללת פקס, דברים כמו מהירות הדפסה,איכות סריקה וכו' לא מעניינים אותי. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. \תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היום התחדשתי בפד X360 חדש למחשב, לאחר התלבטות קשה בין הגה של לוג'יטק לפד X360. לבסוף קניתי פד מהסיבה שאוכל לנצל אותו ליותר משחקים. הכל בעצם התחיל מהמשחק GRID, המשחק הזה פשוט מדהים וממכר. בגלל תקציב מאוד דחוק נאלצתי להסתפק בגרסה החוטית במבצע של באג 199 ש"ח, ת'אמת לא מפריע לי בכלל הקטע של אלחוטי. מה שקצת הטריד אותי זה שהויסטה 64 ביט שלי לא תזהה את הפד, וגם המוכר אמר לי שלויסטה צריך להוריד במיוחד את הדרייברים. אבל... הפלא! ויסטה זיהתה בשניה את הפד כבן אובד למערכת, לאחר כיול מהיר לפד התחיל המבחן האמיתי... GRID שליטה מעולה ממש כמו הגה קטן ביד, הופתעתי לגלות שיש לפד לחצן אחורי כמו ה-R2/3 בפד של ה-PS2 רק שבפד של X360 יש טווח לחיצה שזה לעצמו ממש מעולה, כי ככה זה ממש משמש כמו…
-
- 51 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מצלמת VX-5000 תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן חברים! כמה נחמד לחזור חמשוש הבייתה.... ;D טוב אז ככה אבא שלי קנה לעבודתו קופסת מיתוג(מפצל של עכבר,מקלדת ומסך לשתי עמדות) השאלה שלי היא אם הוא צריך לקנות מקלדת מסך ועכבר תואמים בשתי העמדות כדי שההגדרות לא ישתגעו ברגע שהוא מחליף מעמדה לעמדה.. תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במדפסת משולבת במחיר הנ''ל אשמח להמלצות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי בנעה את העכברים, יום שלישי/שני השאלה אותם אם הם במלאי נראים די טוב במיוחד הMX תאמת הם לא מעניינים אותי אני רק רוצה שהמחיר של G5 ירד(גם אני קיבלתי מייל מנעה על G5 ב56 דולר אבל אני עדין לא רואה שזה מעודכן באתר...) אה..כן...הנה הקישור ;D : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6183 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6182
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL שיש בו חיבור FIREWIRE. במחיצה של NETWORK CONNECTION יש לי חיבור 1394 שהוא תמיד ב-CONNECTED. מה המשמעות שלו? והאם הוא צריך להיות ב-CONNECTED תמיד, למרות שלא מחובר לי שום דבר דרכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האיכות של ה DJ 720C הוותיקה מספיקה לחלוטין ככה שהדגש פה הוא בעיקר חיסכון.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ספציפית בנוגע לבחירת מארז וספק למערכת מבוססת AMD מה יותר כדאי ? Hec Compucase 6A19 עם הספק שבא עם המארז או Raidmax Scorpio 868 עם ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D THERMALTAKE BIGTYPHOON 2X TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR Hitachi 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מיועד בעיקר למשחקים, שימוש כללי ואפשרות ל OC
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-