עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by MODI,

התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

4. שלום, אני מחפש המלצה לגבי מארז גדול עם הרבה מקום ראיתי את ה chieftec bravo ב KSP והוא נראה לי נחמד ביותר המפרט כרגע הוא: P4 2.4 1GB RAM 6800GT 2X120GB RAID0 1X80GB 1X30GB DVD CDRW המארז שאני מחפש צריך להיות TOOL-LESS מקום ל 4 HDD ומעלה עדיף גדול Full Tower קירור טוב בלי רעש של מכסחת דשא שמתפקדת כמכונית קארטינג... ;D ועם דלת קדמית ולצערי רק עד 400 ש"ח... אם מישהו מכיר מארז טוב שכזה אני אשמח לדעת הנה ביקורת על הBRAVO הנה תודה מראש

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec Solution SLK3800B Black Steel ATX Mid Tower Rackmount Case 400Watt איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. היי, המפרט שלי הוא: 7800GT, לוח אם של אינטל 775, מעבד פנטיום 4 3.0, 2 דיסקים קשיחים של 80GB ושל 250 , 5 מאווררים, בקר תאורה של סאן בים הקמיליון, מאוורר למעבד ה-BT, כרטיס קול לא זוכר איזה אבל משהו ממוצע, 2 צורבים של DVD, כונן מעפאן של דיסקטים, 1GB זיכרון פנימי ומתכוון לשדרג ל-2GB. ולפי מה שהבנתי הוא צורך בין 350W ל-400, אבל קחו בחשבון שאני אולי אשפר בעתיד את המחשב ואוסיף לו דברים ואני רוצה שהספק יחזיק אותם בלי בעיה ובשקט. עכשיו לשאלה, מה הספק הכי טוב, איכותי, מומלץ והכי חשוב שקט שאני יכול לקנות ושכדאי לקנות ב-500 שקל ( עם סטיה קלה למעלה ) למחשב שלי??? האם זה האנרמקס ליברטי 400W? כאילו, אני יודע שזה אחד הספקים, אבל יש מצב שבמחיר הזה ( או קצת יותר ) אני אמצע ספק טוב יות…

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by D-Bang,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by meni12321,

אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by Mactural,

בעקרון אני אמור לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ואני מתחיל בעבודת מחקר רכיב-רכיב. דרישות למארז: - שקט - גודל בינוני, רגיל - יפה מבחינה חיצונית (אני מודע לזה שזה עניין של טעם). בעקרון אני לא מחפש משהו שנראה מעולם אחר, גם לא משהו שמרני מדי. - מאוורר בצורה טובה, לא צריך איוורור קיצוני - לא מתוכנן OC מאסיבי. במקסימום E6600 ל E6700 (מ 2.4 ל 2.66), וגם זה לא בטוח. - משהו אמין כמובן דרישות לספק: - שקט - אמין מבחינת וואטים כ. מסך יהיה 79GT או 18XT 512 כנראה, HD אחד של 160-320, צורב DVD. שלא יהיה ספק גבולי. שתהיה אפשרות לשנות/לשדרג, בייחוד שהיום מדברים על זה שהדור הבא של כ. מסך תומכי DX10 יצרוך הרבה חשמל. מבחינת כסף להוצאה מדובר כאמור על 700 ש"ח, המטרה היא כמובן להוציא כמה שפחות, חריגו…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by ron_n,

שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Dan1919,

שלום, לאחרונה KSP התחילו למכור את המארז הזה ב350 שקל,רציתי לשאול מספר שאלות לגביו: א=האם הוא שווה תמחיר? ב=האם הוא שקט? ג=אייך הוא מקרר? ד=יש לו מקום למאוורר 120 ו5 של 92,אבל כמה מאווררים מגיעים איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by sheseq1,

אני מתלבט בין שני המארזים: 6aR6 6A19 עבור המפרט הבא: core 2 duo 6400 ASrock conre mother board graphic card- 7600 gt psu- fsp 400w active pfc מי משני המארזים 6aR6 או 6A19 עדיף מבחינת קירור, שקט? האם יש צרוף אחר של מארז וספק כח שיחזיק מערכת זו במחיר נמוך מ 700 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by yo0924,

אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by si,

ספק ThermalTake W0088 430W +PCI-E+SATA+24/20PIN BULK http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2878 ב-258 ש"ח. ספק זה יספיק בשביל מערכת עם מעבד AMD 3800x2 וכרטיס מסך 7600GS?

• 17 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by mostwanted,

שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

כותרת. http://www.zboard.com/experience/FANG/ זה ניראה מגניב. עריכה: ביקורת http://www.simhq.com/_technology2/technology_091a.html

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by maccabeast,

יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Jeka90,

שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Nasok,

כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  23. שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים