עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stone cold,

אני צריך על פסק לאחי למחשב- פנטיום 4 שלוש גיגה (לא יודע איזה ליבה) 512 מגה זיכרון 80 גיגה ארד דיסק 2-כוננים 1 צורב רגיל ואחד DVD רגיל וחוץ מיזה פלופי אחד כרטיס מסך-5200 חוץ מיזה מסך CRT 17 פלטרון של LG מודם אלקטרל שחור וראוטר פשוט של 3COM במידה ואפשר גם איזה חיבור שיגן על הראוטר מפגיעת ברק בקווי טלפון אין לי תקציב אבל אני רוצה שיחזיק 5 דקות מהפסקה יגן גם מיברקים ויהיה לא גנרי -תנסו לימצוא לי אחד שעושה תעבודה במחיר שפוי ושיש לו זמינות טובה בחנויות בארץ בתודה STONE

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימר (משחקי רשת בעיקר) בקיצור בנתיים ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 וניראה לי עכבר נחמד אז רציתי להתייעץ איתכם איך הוא ?? ועם יש משהו יותר טוב במחיר כמו שלו בערך ??

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by TNT,

ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  5. ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.

6. אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by liran2003,

אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  8. האחיזה שלי היא מסוג Fingertip, תקציב עד 450 ש"ח למלקדת+עכבר, אפשר לחרוג עד עוד 50 ש"ח. אני משחק יחסית מעט ובעיקר חשוב לי שהציוד יהיה כמה שיותר פשוט ונוח: מקלדת בגודל מלא, תגובה טובה של המקשים ובלי כפתורים מיותרים לגלישה, כיבוי וכל מיני כאלה, אבל אפשר שתהיה שליטה על ווליום. אני עוד לא סגור אם אני רוצה ציוד חוטי או אלחוטי, אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של שניהם והאם אני בכלל צריך ציוד חוטי אם אני לא גיימר כבד. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by yoss,

חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by nimrodim,

מחפש חנויות בארץ שניתן לקנות מהם משהו הדומה לזה: עזרה תתקבל בברכה. האם צפויות בעיות תאימות ל חיבורי USB פנימיים של ASUS? האם מתאם כזה יתאים?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  11. הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים

12. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

13. Started by PeaS,

הדבר שאני הכי לא מבין בו. אני רואה את כל ההודעות שלכם שאתם כותבים VIA ASUS, מספרים אותיות, ואין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יצרנים ולא דגמים. למישהו יש אתר עם הסבר או מדריך או משהו דומה? עדיף בעברית.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  14. היכן אני יכול לקנות קופסת מיתוג מיכנית לשני מסכים? אזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  15. שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by com,

איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  17. ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

19. מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by url,

מישהו יודע איך GPT בתור דיסקים לצרוב עליהם? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by mirileh,

עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)

23. צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 500 שקל כמובן שעם סראונד ועדיפות למיקרופון מובנה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by Idanp,

אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לקנות touchpad חיצוני למחשב. אני מתכוון למשהו כמו זה (התמונה היא לינק): או זה: אישית, אני דווקא מעדיף את השני (יותר זול, ויותר מתוחכם לדעתי). בכל מקרה, בינתיים מצאתי מוצרים כאלה רק ב-e-bay (הדגם הראשון והדגם השני - כמו שאמרתי, אני מעדיף את השני). האם יש משהו דומה בארץ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים