ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך מקלדת חדשה שתשרת אותי לעבודה כללית וגיימינג... דבר ראשון שתהייה כמה שיותר נוחה... מקשים שחייב: פליי\פאוז ווליום אחורה\קדימה סטופ גם יהייה טוב אבל לא חייב אם אין את המקשים לא נורא, אבל עדיף שיהיו.. אוקיי, הסיבה שאני קונה חדשה היא כי שלי ממש פשוטה(מייקרוסופט בייסיק מולטי) ואי אפשר ללחוץ על יותר מ 3 מקשים ביחד... מה שמאוד מפריע כי קורה הרבה שאני צריך נגיד להתכופף, ללכת באלכסון ולדבר במיקרופון, ופשוט אי אפשר, תמיד היא נתקעת! אז אני צריך מקלדת שיהיו לה כמה שפחות מעגלים משותפים(או בעצם כמה שיותר) שלא יהיו מקרים כאלה... איך LOGITECH MEDIA ELITE? ומה ההבדל בינה לבין ה MULTIMEDIA הרגילה שעולה 50 ש"ח פחות? עוד משהו, ראיתי את התמונה בזאפ, וראיתי פה: http://www.logitech.com/inde…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כותרת ^^ תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה- G5 מנועה אבל זה ממש רחוק לי ואין סיכוי שאני אגיע לשם. מה גם שההורים שלי לא אוהבים לתת את המספר כרטיס אשראי והם לא סומכים עליהם... יש פה מישהו שקנה את ה G5 או כל מוצר אחר מנועה ונתן להם את מספר כרטיס האשראי שלו ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ בשביל המחשב... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי חלק, משחקים כמו EverQuest ומשחקים כבדים אחרים. עכשיו אני לא הכי מתמצא בדגמים וחברות של כרטיסי מסך ורציתי לשאול את הצעתכם. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא יקר מידי ושיהיה טוב. תודה. IntoXicaTeD
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי את המערכת הבאה : AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W EPoX 8RDA3i @ 446MHZ Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730 CDROM 52 CDRW 52X32X52 2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB 2 led fans , silencer , blue cold cathode וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים , כל שניה יש קצר בכל הבית וזה ממש לא טוב למחשב.. אני רוצה לקנות איזה יו פי אס אם קוראים לזה כך שזה מגן על המחשב מפני הפסקות חשמל \ קצרים וכד'.. מה אתם ממליצים לי לקנות אחד לא יקר וטוב? והאם זה באמת מגן על המחשב 100% ואין לי מה לדאוג אם יש לי אותו וזה מסדר אותי??
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסט איכותי שישמש לגיימינג, עריכת וידאו ותמונות ושימוש כללי במחיר של עד 300 ש''ח ללא חריגות, עכבר באחיזת Fingertip. תודה!
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לחבר את הכרטיס: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5519_TL-WDN4800.html למחשב הלנבוו thinkpad T460p האם זה אפשרי באמצעות מתאם מסויים? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי משהו מוצלח אם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ זה יהיה נהדר. תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל השנה ללמוד ואני צריך מדפסת אמינה,חסכונית וטובה כמה שאפשר בתקציב של ~400 בערך. אני לא צריך פקס וכ'ו, רק מדפסת וסורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מקלדת מכנית שתענה על שלושה צרכים בסיסיים : 1 - כתיבה מרובה של טקסטים ( הכי חשוב לי היות ואני כותב המוןןןןןןן טקסטים וקופירייטינג) 2 - תתאים לי טוב לאולפן הביתי עיצובית (כסוף ושחור) 3 - תהיה מספיק טובה לגיימינג. אני מצאתי לנכון שהמקלדת corsair k90 היא די אולטימטיבית עבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7609 אבל היות ואין לי מושג במקלדות הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים לי עליה בהתאם לצרכים שכתבתי לכם, שכמובן כתיבת טקסטים זה הכי חשוב... אשמח שתענו על שלושת השאלות חג שמח...
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! קניתי אתמול MX Revolution, ידוע לי שבד"כ בסוללות נטענות ההטענה הראשונית יותר ארוכה מההטענה הרגילה. בדקתי בהוראות הפעלה של העכבר לא ראיתי שצויין משהו על כמה זמן להטעין פעם ראשונה אלא רק לחכות שכל המנורות יתחלפו לירוק... יכול להיות שפיספסתי משהו, או שלא הבנתי משהו נכון. בכל מקרה ידוע למישהו כמה זמן צריך לחכות בהטענה הראשונה של העכבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-