עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

רציתי לקבל חוות דעת על הספק...

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by thePony,

שלום לכולם! מישהו אולי יודע אם הסט הזה של העכבר ומקלדת (microsoft wireless desktop 1000) או אפילו הדגם היותר טוב (3000): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=385 http://www.pcland.co.il/Product.aspx?ProductID=2281 עובד כמו שצריך עם KVM עם יציאות USB כמו זה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17862 כבר רציתי לקנות, אבל בחנות אחת אומרים לי שזה לא עובד, ושאין KVM שעובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים, ובחנות אחרת אומרים שזה יעבוד. הצעות???

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. שלום לכם , אשמח לעזרה בקניית כרטיס טלוויזה יעודו של הכרטיס לבצע הקלטה של תכני HD באיכות גבוהה (בעתיד הקרוב) כמו כן ישנו צורך באופציה לחיבור בננות ( צהוב אדום לבן ) לצורך הקלטה של קלטות ווידאו - ממכשיר הווידאו וכן ממירים רגילים של YES/HOT עד שיגיע ממיר ה - HD רצוי שאיכות ההקלטה תיהיה מקסימלית כמו גם חשוב להגיש שאני מעוניין בכרטיס פנימי ולא במחבר חיצוני של USB תודה לכל העוזרים סוף שבוע טוב *למנהל הפורום עם התוכן לא מתאים לפה אשמח אם תעביר לפורום המתאים - לא מצאתי פורום אחר שמתאים יותר לדעתי

5. Started by jonin,

שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by קורס צילום,

מחפש המלצה על מדפסת משולבת צבעונית אמינה ולא יקרה. תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  7. שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by elikoko,

למישהו יש נסיון עם מקלדת RII i6, זאת שהיא גם שלט או המקבילה שלה של חברת iPazzPort? מצורף קישור לשתיהן: http://www.ebay.com/itm/2-4G-IR-Rii-Mini-i6-Wireless-Keyboard-Universal-Remote-Control-2-in-1-/280841486874?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item416375021a#ht_3529wt_1110 http://www.ebay.com/itm/iPazzPort-2-4G-Mini-Handheld-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-Laser-Pointer-/280844590604?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4163a45e0c#ht_3019wt_1110

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by YAIR,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by fullofit,

שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  12. יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

14. Started by Shoko,

יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  16. שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  17. הי חבר'ה, אני מחפש רמקולים וסאב למחשב עד ה - 500 ש"ח בהגזמה. אני מחפש בזאפ ואמאזון ולא רואה משהו שאפשר להגדיר כשווה את הכסף. יש לי רמקולים של קריאטיב שמהיום הראשון עושות לי רעשים לא נעימים כשהווליום ברמה מסוימת. תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Boomer,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by com,

איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שלא תדפיס כול יום אבל פעם בכמה זמן היא תצטרך להוציא 400-600 דף במכה אחת . היא צריכה להיות בסביבות ה-600 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by SilentDawn,

שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  22. Started by MichaelZ,

שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  23. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by colordew,

מישהו מכיר איפה ניתן לקנות כזה ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.