ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מחפש סט עכבר ומקלדת אלחוטית טובות שיעשו את העבודה. סכום השקעה: 150 חריגה: 50
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1000 שקל לספק+מארז, שיהיה במלאי ושיהיה שניהם מאותה חנות. מה הכי כדאי?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי כרגע מבצע משתלם לקניית טיונר הבעיה היא שאני לא משתמש יותר מדי ונכון לעכשיו ניצלתי במשך שנה אוליי מחצית מהטיונר הקיים השאלה היא האם אני יכול לקנות עכשיו טיונר ולשים אותו בצד למשך כשנה והוא יהיה בסדר או שעדיף לא לקנות..?!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
תראו אני מאוד רוצה לקנות את המארז Foxconn TLA570A. מצאתי אותו בחנות בעיר בה אני גר ב266 שקל והוא בא עם ספק 300W. עכשיו אני יודע שהמארזים של Foxconn באים עם ספקי כח אמיתיים, אבל אם זה לא FSP אין לי דרך לברר אם זה באמת נכון. זו החנות: http://wex.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=1497&language=en החנות אומרת שהיא לא יודעת איזה חברה הספק כי המארז סגור בקופסא. הסתכלתי באתר Newegg וראיתי שם את מארזי Foxconn ושם הם באים עם ספקי ISO. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153029 תלחצו על התמונה ותראו עוד תמונות בניהן הספק. עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל למושג ISO Power Supply והדבר הראשון שקיבלתי זה את האתר של Channel Well Tech, שידועים כספקים מצויינים…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה עושים? האם נגמר הטונר?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את המארז החדש שקניתי Chenbro PC61163 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6765 המארז מגיע עם מאוורר מקדימה (92 מ"מ) כדי שיכניס אוויר. עד שאני אתקין מאוורר אחורי (להוצאת אוויר) מה עדיף? מאוורר אחד קידמי שיכניס אוויר או מאוורר אחד אחורי שיוציא אוויר. תודה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים בערך, קראתי על חברה ישראלית שפיתחה ומוכרת מוצר נחמד, שהופך כל מוצר USB רגיל, לאלחוטי. המוצר שלהם מורכב משני חלקים: החלק הראשון כולל זכר USB, ומתחבר למחשב לכניסת USB, החלק השני כולל USB נקבה, ומתחבר אל המוצר USB כלשהו שיש לנו. החלק הראשון והשני מתקשרים בינהם בצורה אלחוטית. (הפרוטוקול לא משנה, כלומר זה יכול להיות אפילו פרוטוקול proprietary שהם המציאו. מה שלנו אכפת זה שהמוצר USB שלנו ירגיש כאלו הוא חובר למחשב, ויעבוד כאילו הוא מחובר חוטית) היום אני צריך מוצר כזה, ולצערי אני לא זוכר את שם החברה.. מישהו זוכר או מכיר במקרה? שימו לב שאני לא לחוץ דווקא על החברה הישראלית, אלא כל מוצר כזה שיכול להפוך התקן USB פשוט לאלחוטי, יהיה מבחינתי טוב. השאיפה היא רק שזה לא יהי…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני זקוק להצעות לעכברים ארגונומים בתקציב של 200+- דחוף לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 500 שקל כמובן שעם סראונד ועדיפות למיקרופון מובנה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
Barton 2500 Redeon 9800 Pro 256 Bit MSI 512 A-Data לוח אם של איפוקס. מספר מאווררים. Lite On 52/32/52 פלופפי. המעבד והכרטיס מסך, יומהרו, אבל לא כרגע, לכן צריך תמיכה גם לזה. סה"כ, לא מפרט יותר מדי חזק, מה מומלץ? אגב, זה המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2265 בתודה, גבריאל.
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות touchpad חיצוני למחשב. אני מתכוון למשהו כמו זה (התמונה היא לינק): או זה: אישית, אני דווקא מעדיף את השני (יותר זול, ויותר מתוחכם לדעתי). בכל מקרה, בינתיים מצאתי מוצרים כאלה רק ב-e-bay (הדגם הראשון והדגם השני - כמו שאמרתי, אני מעדיף את השני). האם יש משהו דומה בארץ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות UPS למחשב שלי המפרט שלי בחתימה + מסך CRT 17" LG זה ה UPS: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16842101217 אבל השאלה שלי היא: בעמוד המוצר כתוב שם שהוא 330W!! הוא יחזיק את המחשב שלי?? יש לי ספק BLUE STORM 500W תודה רבה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמחזיקה ספקים של Seasonic ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-