עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naoriko,

אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  2. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  3. שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by tellmy,

שלום. לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה. ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא. איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק). ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V? אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5? תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  5. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את המקלדת הזאתי Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech אני רוצה לדעת אם היא באה רק בשפה האנגלית או שיש גם עיברית? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by lipact,

אני מחפש מדפסת בטכנולוגיה הזרקת דיו עם חיבור רשת מחיר עד 5 אלף שקל תודה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by Stranger,

ואני יודע שה6919 הוא גדול יותר והכול אבל הוא בא עם שני מאווררים של 80 מ"מ מקדימה. ואילו ה-6A19 מגיע עם 120 מקדימה. עכשיו יש כאלה שאמרו לי ש120 מ"מ הפקטיבי יותר משני 80 מ"מ. האם זה נכון מי מהמארזים טוב יותר??? תודה לכולם!!!! ;D

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

מישהו יודע מה זה?? http://www.bit-tech.net/gaming/2006/11/17/ergodex_dx1_input_system/1.html :coolman:

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

12. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by thechecker,

אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by NaNdoS,

מאתמול שפתחתי את המחשב אחד המאווררים (לא יודע איזה מהם) התחיל לעשות רעש מציק ולזיין לי תשכל. חשבתי בטח יש אבק במאוררים אז בפתחתי את המחשב וניקתי אבק עם פאן אבל זה גם לא עוזר... למישהו יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? אגב, מצורף קובץ wav שהקלטתי את הרעש... שגם אתם תסבלו קצת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אחד הכרטיסים החזקים מריץ לי Just Cause ושאר ירקות על הגדרות הכי גבוהות :] קצת פרטים על הכרטיס Sapphire ATi 256MB DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Dual DVI VIVO (Video IN / Video Out) GDDR3 Memory PCI EXPRESS HD CP Ready (High Definition Digital Contents Protection) תמונה של הקופסא: עוד פרטים: http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3 מחיר: 1,200 ש"ח יאללה ספרו חוויות :] (המפרט המלא שלי בצד..)

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by PeaS,

הדבר שאני הכי לא מבין בו. אני רואה את כל ההודעות שלכם שאתם כותבים VIA ASUS, מספרים אותיות, ואין לי מושג על מה אתם מדברים, לא יצרנים ולא דגמים. למישהו יש אתר עם הסבר או מדריך או משהו דומה? עדיף בעברית.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by dennis14,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/razer-lachesis.html לפי הביקורת הזאת עושה רושם שחיישן הלייזר החדש של רייזר חף מהבעיות שאיפיינו את כל עכברי הלייזר הקודמים (מלבד אולי ה - IKARI). נשארת רק בעיית המחיר המאד גבוה שלו.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Xenasis,

חבר שלי מתעניין בNforce אבל הוא לא היגע עוד ארצה מתי אתם חושבים שהוא יגיע?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by chnon,

בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.

24. שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by BMWE,

קנינו מדפסת משולבת הזרקת דיו MFC-295CN של brother. הגענו למצב שהדיו שסופק איתה נגמר ומחפשים להחליף. אני מכיר את המונחים ראש דיו מקורי, ראש דיו ממחוזר אבל לא מכיר מה זה אומר ראש דיו תואם. אשמח להסברים/הבהרות

• 3 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים