ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז אני יודע שזה לא ספק ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הוא יחזיק לי את המערכת הזאת? Core 2 Duo E6300 DFI Infinity 975X CORSAIR XMS2 1GB SAPPHIRE X1900XT בהתחלה רציתי לקחת את האנרמקס535 אבל הוא יקר בצורה לא אנושית. ויש מצב פיצפון שהספייר הזה מחזיק CF של שני X1900XTים?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
על איזה עכבר אלחוטי של לוג'יטק אתם ממליצים ומדוע?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
-
סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קיבלתי את העכבר הנ"ל. השאלה היא האם להשאיר אותו בטעינה כשאני לא עובד במחשב (מחשב כבוי או סתם לא עובד) או פשוט להשאירו והוא נכבה אוטו'..?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מקלדת RII i6, זאת שהיא גם שלט או המקבילה שלה של חברת iPazzPort? מצורף קישור לשתיהן: http://www.ebay.com/itm/2-4G-IR-Rii-Mini-i6-Wireless-Keyboard-Universal-Remote-Control-2-in-1-/280841486874?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item416375021a#ht_3529wt_1110 http://www.ebay.com/itm/iPazzPort-2-4G-Mini-Handheld-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-Laser-Pointer-/280844590604?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4163a45e0c#ht_3019wt_1110
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש רמקולים וסאב למחשב עד ה - 500 ש"ח בהגזמה. אני מחפש בזאפ ואמאזון ולא רואה משהו שאפשר להגדיר כשווה את הכסף. יש לי רמקולים של קריאטיב שמהיום הראשון עושות לי רעשים לא נעימים כשהווליום ברמה מסוימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במקלדת ועכבר חדשים,ומצאתי את סט של Logitech דגם MX5500. עיסוקיי העיקריים במחשב הם עריכת וידאו,גלישה באינטרנט ולהתכתב,אך מידי פעם אני משחק. שאלתי היא,האם המקלדת והעכבר מספיקים לעיסוקיי(יחסו הרבה חשיבות לעריכת וידאו),והאם יש לכם הצעה טובה יותר? העכבר חייב להיות אלחוטי,המקלדת רצויה להיות אלחוטית,אלא אם כן יש לכם הצעה ממש טובה. תודה, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם ישנם ביצועים בין המארז HEC Compucase CI-6A19 ובין המארז Antec ATX MIDI Super Lanboy? אני רוצה מחשב למשחקים אז יההיה הבדל בביצועים? (עיצוב המארז, מאוררים, קירור, טמפרטורת המארז, סוג המארז וכו') ואם יש יתרון לאנטק אז הוא שווה 216 ש"ח? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-