ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,421 דיונים בפורום זה
-
שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן , אני מקווה שפתחתי נושא במקום מתאים.. רציתי לשאול לגבי הסוג תקע שיש בארה"ב..(שני מלבני ברזל דקים עם חורים לקראת הסוף).. הזמנתי ספק כח חדש מחו"ל עכשיו קניתי גם חיבור (או לפי מה שרשום על הקבלה-תקע כח דו פיני מעבר) שאני יוכל להתאים אותו לשקעים בארץ.. כנראה התשתית חשמל בארה"ב בנויה בצורה אחרת.. שונה מזו שבארץ. קיצר יש פלוס ומינוס שיתחברו .. אבל מה בנוגע להארקה? מה יקרה במצב של קצר או התחשמלות... אני צריך לדאוג בקשר לזה?
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי תודה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 612.00 ¤ 1 612 ¤ 6 8781 EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card 1085.00 ¤ 1 1085 ¤ 4723 ¤ (www.logicpc.co.il) זה כנראה המחשב שאני קונה, עכשיו השאלה היא לגבי המארז: כמה סלוטים של מאוררים יש במארז (והא…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטות קשה קניתי את ה Chieftec BRAVO לאחר ההרכבה של המחשב והבדיקות לא האמנתי כמה הייתי צריך מארז חדש תמונה לפני המארז המעבד - P4 2.4GHZ @ STOCK תמונה אחרי ההחלפה לP4 2.4GHZ @ 3.06GHZ - BRAVO ה SILRAID0 בתמונות זה שני כוננים של 120GB מחוברים ביחד כ RAID 0 יש עוד כונן אחד שלא מופיע שם של 30GB , פשוט אין לו חיישן. פשוט מארז מעולה מרווח ולמרות המאווררים, אני לא מרגיש בהבדלים של הרעש מהמארז הקודם. אני ממש מרוצה מהקנייה 450 שקל מארז ענק TOOL FREE לחלוטין עם קירור מעולה והמון מקום אם יש שאלות אשמח לענות. טל
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הספק הבא HEC 400W HEC-400TRT יחזיק את המערכת P4 2.8ghz presscot 800mhz Samsung 1024DDR 400mhz Asus P4P800-SE GF6800GT 256MB DDR3 - 256BIT תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למארז יפה איכותי+ספק טוב עד 500 ש"ח אבל לא ממש חובה ספק
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת סבירה + העיקר שתהיה נוחה, רצוי אנטר גדול, ומקשים למעלה בשביל הוונאמפ (להעביר קדימה\אחורה\ להגביר להנמיך, MUTE) אני מאוד אוהב את זאת, והאמת שגם מנסיון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=873&catid=280 אבל אני לא מוצא אותה בשחור O_O ואני חייב שחור. יש גם ללוג'יטק מקלדת נחמדה שמאוד דומה למייקרוסופט. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12494&catid=294 והאמת שיש גם את זאת שנראת לי אחלה: (אבל כבר דיי יקרה 130 שקל) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12474&catid=294 אבל אני אוהב אותה דווקא נראית לי מגניבה בקיצור אם למישהו יש נסיון עם הלוג'טקס האלה אני ישמח אם הוא יגיד לי משהו עליהן ואם מישהו יודע מא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. יש לי את העכבר MX518 ושאני משחק משחקים אני לוחץ על המקש הימיני והמקש הימיני קשה כזה.. יש את הרעש כמו שתפגישו פלסטיק עם פלסטיק ואז שהם יפרדו יהיה רעש כזה.. זה לפעמים מפריע לי ומוציא אותי מהריכוז של הכיוון וגם זה טיפה יותר קשה ללחוץ על המקש.. זה מצריך להשתמש בביטוח? או שאפשר לסדר את זה.. כי אם אני רוצה שזה יחזור לעצמו אני צריך לתפוס את המקש מהרווח שיש בינו לבין סוף העכבר ואז הוא מסתדר.. אבל אחרי כמה שניות זה שוב קורה..
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case הוא טוב וגם הספק הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin - 190 ש"ח ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 180 ש"ח אחד מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-