ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
תראו אני מאוד רוצה לקנות את המארז Foxconn TLA570A. מצאתי אותו בחנות בעיר בה אני גר ב266 שקל והוא בא עם ספק 300W. עכשיו אני יודע שהמארזים של Foxconn באים עם ספקי כח אמיתיים, אבל אם זה לא FSP אין לי דרך לברר אם זה באמת נכון. זו החנות: http://wex.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=1497&language=en החנות אומרת שהיא לא יודעת איזה חברה הספק כי המארז סגור בקופסא. הסתכלתי באתר Newegg וראיתי שם את מארזי Foxconn ושם הם באים עם ספקי ISO. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153029 תלחצו על התמונה ותראו עוד תמונות בניהן הספק. עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל למושג ISO Power Supply והדבר הראשון שקיבלתי זה את האתר של Channel Well Tech, שידועים כספקים מצויינים…
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרגע יש לי logitech media keyboard elite + G5. אני מרוצה מהם מאוד (חוץ מהגלגלת הנוראית של ה-G5), אבל הגיע הזמן להתנתק מהחוטים. גם כדי להפחית סרבול על השולחן, וגם כי אני רוצה להשתמש בהם לגלישה/משחקים מרחוק עם הטלוויזיה. הפסדים של חלקיקי שנייה בתגובה במשחקים לא מעניינים אותי - ככה שרוב הסטים יהיו בסדר. הדרישות שלי מהסט הן: 1. שיהיה של לוג'יטק 2. שהעכבר לא יהיה קטנטן 3. שיהיו במקלדת כפתורי זום (כמו במקלדת הקיימת שלי) 4. שהעכבר יעבוד טוב על מגוון משטחים 5. חסכוני בסוללה (עד כמה שניתן 6. עד 400 שקלים בהתחלה חשבתי על לוג'יטק MK520, אבל הם לא עונים כל הדרישות, אז חשבתי על הלוג'יטק WAVE שמופיעים באתר של אייבורי. אשמח לשמוע את ד…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמחזיקה ספקים של Seasonic ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, זקוק לעכבר חדש - לווינדווז ומשחקים. ניסיתי את הבאים: cm storm spawn zowie fk g500 g400 roccat pyra ועוד מגוון של עכברים (מייקרוסופט וקצת מאיביי) - כל אלה לא עבדו בשבילי. העניין הוא שלאט לאט הולך ומתחוור לי שהיד שלי התרגלה כנראה לM6900 הנוכחי שלי, שהולך ומזדקן עם השנים. הבעיה שתמיד הייתה לי איתו היא שהוא עשוי פלסטיק ולעיתים מאוד חלקלק, דבר המקשה על האחיזה. האם מישהו\י מכיר עכבר בעל פרופיל דומה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1000 שקל לספק+מארז, שיהיה במלאי ושיהיה שניהם מאותה חנות. מה הכי כדאי?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ישנו מין ציפוי על הזכוכית של המסך והוא מתחיל להמחק (כניראה מניקוי יתר) וזה עושה כתמים מעצבנים... אני חייב לעשות משהו ואין לי אחריות
-
שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006015634&start=0]כללי[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-