עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?

2. אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  3. היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה

4. Started by IlanF,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Gilladriel,

היי, זקוק לעכבר חדש - לווינדווז ומשחקים. ניסיתי את הבאים: cm storm spawn zowie fk g500 g400 roccat pyra ועוד מגוון של עכברים (מייקרוסופט וקצת מאיביי) - כל אלה לא עבדו בשבילי. העניין הוא שלאט לאט הולך ומתחוור לי שהיד שלי התרגלה כנראה לM6900 הנוכחי שלי, שהולך ומזדקן עם השנים. הבעיה שתמיד הייתה לי איתו היא שהוא עשוי פלסטיק ולעיתים מאוד חלקלק, דבר המקשה על האחיזה. האם מישהו\י מכיר עכבר בעל פרופיל דומה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by thechecker,

אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  8. יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  9. היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  10. Started by noam12,

העברתי H.D שגודלו 60 גיגהצ ממשב אחד לשני MAXTOR 5T060H6 בביוס בכל מחשב הוא זוהה באופן שונה בכל מקרה סיכום שתי המחיצות של הכונן =57 גיגהצ כך הדבר בשני המחשבים כך נראה הדיסק בביוס של בשני המחשבים SIZE CYL HEADS PRE LANDZ SECTOR MODE P-2 61496 7476 255 0 29436 63 LBA AMD 61493 29437 16 0 29437 255 ON מה עושים ?האם בכלל קימת בעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by YAIR,

http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7n266-e/overview.htm

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1007308149&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by Haflo,

לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)

14. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מחפש עכבר אשר מיועד למחשבים ניידים, זאת אומרת קטן מידות אשר יעבוד בטכנולוגית הבלותו'ת. אני לא צריך סט שלם של מקלדת ועכבר, אלא רק עכבר. אין צורך שהעכבר יכלול בתותו מקלט, כי המחשב כולל מקלט בלותו'ת מובנה. התקציב אינו מוגבל. בתודה ניר.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

רציתי לקבל חוות דעת על הספק...

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by Jinjis Han,

יש לי 2 דגמים שאני דיי סגור עליהם אני יודע שזה דיי שולי בסך הכל סטים ב 200 שקלים אבל בכל זאת רציתי לשמוע המלצות אישיות שלכם. הראשון זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472600 של מיקרוסופט והשני של לוג'יטק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 אני נוטה יותר ללוג'יטק לבינתיים.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by liran2003,

אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

22. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by chap123,

יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Salwaby,

ועדיף שיהיה בצבע כחול תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים