ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכלום , אני מעוניינת לקנות לאחי מתנה ליומולדת וחשבתי על הגה כי הוא משחק הרבה משחקי מירוצים במחשב עם עם המקלדת.. אולי מישהו יכול להמיץ לי על הגה טוב. את האמת , אין לי שמץ של מושג בעניין. קראתי בחצי שעה אחרונה כמה תגובות כאן על הגהים למיניהם אבל לא סגורה איזה הכי טוב בטווח מחיר . הבנתי שיש הגה עם הילוכים\בלי (הילכוים מגביל במיקום על שולחן?) , הגה עם חיבור GAMEPORT או USB ואפילו רוטט. קצת מבולבלת מכל האפשרויות . אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי (בטווח מחיר) .אם ההבדל קריטי אני מוכנה להשקיע עוד טיפה בשביל יחס עלות\תועלת טובה בהרבה . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת משרדית משולבת (כולל פקס וסורק), כמובן מדפסת לייזר, שחור-לבן, איכותית, עם אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב שלי הוא 500-900 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות ועזרה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל השנה ללמוד ואני צריך מדפסת אמינה,חסכונית וטובה כמה שאפשר בתקציב של ~400 בערך. אני לא צריך פקס וכ'ו, רק מדפסת וסורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בס"ד אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19783 המסך שלי זה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17320&search= VA2419-SMH יש בעיה כלשהיא לשים את הרמקולים ליד המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מה עושים? האם נגמר הטונר?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-