ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה לרכוש לוח של אסוס 850 השאלה עם איזה SOCKET ? יש 478 ויש 423
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקלדת למשחקים. התקציב הוא בין 200-250 ש"ח. חוטי אל אלחוטי,עדיפות לחוטי. מה אתם אומרים על Razer Arctosa ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושלושה מסכים, האחרון שבהם קניתי לפני חודש (SAMSUNG SYNCMASTER 753DF, טוב וזול) ועכשיו נותרה לי בעיונת קלילה: מאיזה מבין שני המסכים האחרים להיפטר. המועמדים: 1. CTX ULTRA SCREEN 1569 טריניטרון 15". 2. 15" PROVIEW PX561 עכשיו, אני יודע מה תגידו, אבל רגע לפני התשובה, נא לשים לב לנתונים הבאים: הCTX שלי סוגר את שנתו החמישית, ואילו הפרו ויו בסך הכל בן שנה פלוס כמה חודשים. במצב הזה, לאיזה מסך יש יותר סיכוי לשרוד עוד שנתיים-שלוש?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 בשילוב עם הספק כוח הזה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 כדי להרכיב את המפרט הבא - Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17"…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם . התקנתי במחשב של אחותי מדפסת HP DeskJet 3920 וגם את הדרייבר,והוא אחר כך אומר לחבר אותו לUSB,חיברתי,והוא מחפש קודם שנקרא UNIRES.DLL באיזה תקייה עם כמו מין סריאל שהיא בתוך התקייה של הדרייבר HP. והוא לא מוצא,ניסיתי להתקין פעמיים וישנה אותו שגיאה,והמדפסת לא מדפיסה.. הורדתי את הדרייבר האחרון מהאתר של HP..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת משרדית משולבת (כולל פקס וסורק), כמובן מדפסת לייזר, שחור-לבן, איכותית, עם אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב שלי הוא 500-900 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות ועזרה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-