עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SEangel,

ההגה של ג'יניוס ולוג'יטק (עם הפורס פידבק) ניראים דומים, יש איזו סיבה לקנות את הלוג'יטק (פרט למוניטין במקלדות ועכברים)?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. השאלה בנושא. מיועד להורים שלי למשרד ביתי,אך שימוש לא אינטנסיבי במיוחד. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להקליט שיחות טלפון דרך המחשב לצורך טביעה משפטית. אני יודע שצריך מן כרטיס חומרה , אני לא יודעאיזה ואני לא יודע אם בכלל ניתן לבצע את התהליך הזה. מישהו יכול לעזור ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yair71,

בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני צריך מארז למחשב שלי עד 300 שקל בלי חריגה של שקל !!!! זה מאוד חשוב שלא תיהיה חריגה !!! חשוב לי שיהיה יפה, טוב, מאוורר היטב וחשוב שיהיה כולל ספק תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shapin,

אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)

8. Started by compman12,

אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?

11. Started by Director,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by maormark,

יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  16. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by TrueLook,

חשבתי על לעשות דיון שכל אחד יכול להשוויץ בערכת הגיימינג שלו ושנוכל לראות את השילובים המעניינים בין מקלדות עכברים פאדים וכ'ו אז הנה התבנית ושכל אחד ימלא בהתאם מקלדת- עכבר- פאד- ג'וייסטיק\הגה- אוזניות- אחר- שיפורים לעתיד- אז הנה שלי מקלדת-רגילה של IBM עכבר-Razer DeathAdder פאד- Razer Destructor ג'וייסטיק\הגה-N אוזניות-Microsoft LifeChat LX-2000 אחר-N שיפורים לעתיד- בתחילת החודש הבא אני מקבל משכורת ואני חושב על לקנות את הטרנטולה [של רייזר] ועוד כמה חודשים לקנות גם את האוזניות ברקודה של רייזר,ואני מדבר עם דודים באמריקה לגבי הרייזר ארמדילו להשלמת הסט [= אני אישית בכיוון של רק רייזר מה איתכם?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by uz2,

כמעט כל מכשירי האל פסק (אם לא כולם) מגיעים עם תוכנות. אבל בד"כ התוכנות לא מאפשרות שהמחשב יעבור למצב Hibernation כאשר יש הפסקת חשמל לא קצרה (לפחות לא בזולים). מצד שני ל- Windows XP יש במערכת ניהול צריכת החשמל, אפשרות להגדיר ידנית את המערכת שתעבוד עם סוגים שונים של מכשירים ויש שם אפשרות להגדיר שבעת הפסקת חשמל שדורשת כיבוי המחשב יבצע hibernation. האם אתם מכירים מקום שבו יש הנחיות עבור סוגים שונים של מכשירי אל-פסק כיצד להגדיר אותם ואיך להגדיר את הפינים של הכבל שמחבר אותם (שהוא או COM או USB בד"כ)? או לפחות לגבי חלק מהמכשירים (בינתיים יש הגדרות מובנות רק עבור APC).

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by Wolfboy,

מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by ElemenTal,

תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  22. Started by j,

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Nitro Viper,

AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by lirany,

P4 3.2 asus P4c800 e deluxe יש לי ספק ליבקטי 500 ואט של אנרמקס ומערכת קירור מים bigwater 745 TT איזה מארז כדי לקנות? מה המחיר ? אני מעוניין במשהו גדול מאוד ואיכותי ביותר....

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.