ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני הבנתי שמדפסת לייזר יוצאת מאד זול פר דף. אני אשמח להמלצה על מדפסת לייזר או כל מדפסת חסכונית אחרת באותו סכום אפשר עם חריגה קלה. יהיה טוב אם תהיה האפשרות להדפסה דו צדדית.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדדיסקים, כל אחד 40 ג'יגה וקניתי מחשב amd 1800 xp חדש הבעיה היא שאחד מההארדדיסקים שלי עושה לי בעיות, ברגע שהוא מחובר המחשב לא עולה כי יש לי bad clusters אבל כדי לפרמט אותו אני צריך שהמחשב יעלה איתו מה עלי לעשות?
-
שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני רוצה לדעת מה דעתם על הספק הזה...אמרו לי שהוא מצויין ואני יודע על החברה.... אני צריך אחד שיחזיק גם מחשב שיקנה בעוד חצי שנה...זה יעשה את העבודה? שווה את המחיר שלו? (אני הולך לקנות אותו...) ד"א המחיר שלו הוא בעצם 580 לא כמו שרשום אצלם....דיברתי איתם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1573
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני משחק CSGO FIFA אני מעוניין במקלדת שיהיה במה את הפונקציות של הווליום וכו' עכבר לא משהו רציני סטנדרטי מצידי אבל טוב ולא אלחוטי אני מעוניין גם במיקרופון בלי אזניות חפשתי בכ5 חניות ולכולם אין איפה אפשר למצוא כזה דבר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שתיהן פחות או יותר באותו מחיר, אין לי מושג לגבי עלויות מחסניות דיו, אודה לכם אם תמליצו/תזהירו אותי .
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
בחלונות 7 64B, בפוטושופ, אין גישה לסורק דרך Twain, כמו שהיה ב XP. מישהו יודע מה קורה אם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת LYCOSA של RAZER אני מאוד אוהב את המגע של המקשים והאור הכחול היפה שמשתלב לי עם הMAMBA אבל.... מאוד לא נוח לי להשתמש בה כי המקשים נתקעים ואני צריך ללחוץ דיי חזק בשביל לוודא שהמקש נלחץ אחרת נעלמות לי אותיות במשפט ולפעמים המקש נשאר לחוץ או שאני "נלחם" בשביל שהאות תודפס על המסך יש מה לעשות בקשר לזה או שככה המקלדת הזו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם , אשמח לעזרה בקניית כרטיס טלוויזה יעודו של הכרטיס לבצע הקלטה של תכני HD באיכות גבוהה (בעתיד הקרוב) כמו כן ישנו צורך באופציה לחיבור בננות ( צהוב אדום לבן ) לצורך הקלטה של קלטות ווידאו - ממכשיר הווידאו וכן ממירים רגילים של YES/HOT עד שיגיע ממיר ה - HD רצוי שאיכות ההקלטה תיהיה מקסימלית כמו גם חשוב להגיש שאני מעוניין בכרטיס פנימי ולא במחבר חיצוני של USB תודה לכל העוזרים סוף שבוע טוב *למנהל הפורום עם התוכן לא מתאים לפה אשמח אם תעביר לפורום המתאים - לא מצאתי פורום אחר שמתאים יותר לדעתי
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-