ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המלצה על אוזניות איכותיות עד 100שח למוסיקה ומשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
תמליצו לי בבקשה על רמקולים טובים למחשב [התקציב שלי עד 400 שקל, משהו שיתאים למוזיקה וסרטים בעיקר]
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות?? אני מצרף קישור Thermaltake Xaser III V1000D http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ואני יודע שה6919 הוא גדול יותר והכול אבל הוא בא עם שני מאווררים של 80 מ"מ מקדימה. ואילו ה-6A19 מגיע עם 120 מקדימה. עכשיו יש כאלה שאמרו לי ש120 מ"מ הפקטיבי יותר משני 80 מ"מ. האם זה נכון מי מהמארזים טוב יותר??? תודה לכולם!!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בשוק הזה, אז ככה שאני לא הכי מבין בדיוק מה אני צריך ואנסה לקבל את עזרתכם. אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן משולבת פקס וסורק ומכונת צילום המדפסת היא למשרד ביתי חשוב לי שהיא תהיה חזקה, אמינה וכמות גדולה של הדפסות בטיונר. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות ולהתעדכן על דברים חדשים בנושא. תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש את שני הספקים שksp משווקים תחת שמם: ?KSP 400W PFC? ?KSP 500W ActivePFC? אם למשהו יש ניסיון איתם שיתן לי את דעתו. תודה. אגב,זה המפרט שאחד מהם אמור להכנס אליו Athlon 64 3000+ Epox 8KDA3J S A-DATA 512 6800NU\MSI 9800Pro CDRW+DVDROM Samsung SATA 80Gb Tt Xaser Lanfire midi
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את המארז החדש שקניתי Chenbro PC61163 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6765 המארז מגיע עם מאוורר מקדימה (92 מ"מ) כדי שיכניס אוויר. עד שאני אתקין מאוורר אחורי (להוצאת אוויר) מה עדיף? מאוורר אחד קידמי שיכניס אוויר או מאוורר אחד אחורי שיוציא אוויר. תודה
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם מה כדאי לרכוש לצרכי גיבוי העברת קבצים בכלות טפעול דרך ממשק USB יש בשוק כוננים של IOMEGA כמו : ZIP 250 MB JAZ 1G,2G PEERLESS 20G
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679570&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני מחפש סורק לסטודנטית לארכיטקטורה, אשר צריך לסרוק איכותית תמונות צבע חדות ומסמכים. סריקת המסמכים צריכה להיות באיכות גבוהה, לגבי התמונות פחות קריטי.. האם הסורק הבא יעמוד בדרישות ? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canonscan_lide25/index.asp?ComponentID=292759&SourcePageID=26537#1 תודה ! וסליחה על אורך הלינק... ;D
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-