עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

2. Started by Decktor,

שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  3. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006596961&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

4. Started by gabriel6,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?

6. Started by segev22,

שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by justit123,

לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by gilori86,

שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  10. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by swisaman,

איך הshock one של TT? שוות את ה340 שקל שדורשים עליהן? הייתי עם סיביריה שנתיים והם הלכו סופית - שומעים בצד אחד,המיקרופון שלהם הלך סופית והמאריך לא עובד אשמח לחוות דעת על האוזניות

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by bommer,

אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by EF,

שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by neogod,

עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. האלן, יש למישהו אולי המלצה טובה לגבי מדפסת ביתית לשמוש הדפסות גרפיות בעיקר, שתיתן גם כמובן יחס לא יקר לשימוש בדיו, ומחירה יהיה עד 1000 ש"ח. אשמח לשמע המלצות, תודה. kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?

19. שלום. אחרי שהמקלדת של Microsot שירתה אותה מספר רב של שנים. הגיע הזמן להחליף אותה. אני צריך מקלדת נוחה ושאולי יהיה בה קצת "מולטימדיה" בתקציב של 200 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by Demon.M,

מה הכי כדי לקחת לשימוש סטדנט/ משרד קטן? חשוב שתייה אפשרות חיבור לרשת.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  23. שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  24. מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by User,

מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים