ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1008679570&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה
-
שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...
-
I saw some threads here about getting adsl to work on linux... the solution that TheWizard gave was LONG but I guess it works... anyway, I use Mandrake 8.1 and all I had to do is follow the built-in wizard to configure an adsl internet connection! thats it! I told it that I want to set an adsl connection and an internet connection. then the internet connection wizard begun, I gave it my login name and password(nothing more... except a connection name) clicked next... internet connection wuzard is over! then the network wizard appeard, I entered 10.200.1.1 for IP and 255.0.0.0 for Subnet mask(im not sure thats the name... dont remembers) clicked next, then i deleted a…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
עכבר אלחוטי עם קליטה טובה גם מרחוק יכולת פעולה על משטחים שונים לחצני קדימה/אחורה בצד העכבר עדיף רסיבר קטן ולא בולט ---------------- מה אומרים על זה? Logitech Marathon Mouse M705 ב 180 ש"ח ------ תמונה מחיר עפ"י זאפ מכירים מקום שמוכר יותר בזול?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרגע מבצע משתלם לקניית טיונר הבעיה היא שאני לא משתמש יותר מדי ונכון לעכשיו ניצלתי במשך שנה אוליי מחצית מהטיונר הקיים השאלה היא האם אני יכול לקנות עכשיו טיונר ולשים אותו בצד למשך כשנה והוא יהיה בסדר או שעדיף לא לקנות..?!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות עכבר גיימינג, לא יותר מידי יקר ולא יותר מידי משוכלל, העיקר שיהיה יותר טוב מהעכברים הפשוטים האלה של לוג'יטק/MS. הבעיה - אח שלי שמאלי ושאר המשתמשים במחשב ימניים, כלומר, העכבר חייב להיות סימטרי. אפשרות אחת שעלתבה היא ה-RAZER DiamondBack, אבל אני רואה שיש ליצרן הזה המון עכברים סימטריים (למראה לפחות). הנה לינק עם כל הדגמים שלהם: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB135285=399885 וישם שם כמה מעניינים, במיוחד ה-habu. דבר אחד שדי חשוב לי שהחנות תהיה באזור חיפה, נשר והקריות או שלחילופין יכולה לשלוח במשלוח די מהיר (ביחד עם המלצה לחנות שנוכל לראות אותו ולנסות אותו על היד שלו).. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בעקרון אני אמור לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ואני מתחיל בעבודת מחקר רכיב-רכיב. דרישות למארז: - שקט - גודל בינוני, רגיל - יפה מבחינה חיצונית (אני מודע לזה שזה עניין של טעם). בעקרון אני לא מחפש משהו שנראה מעולם אחר, גם לא משהו שמרני מדי. - מאוורר בצורה טובה, לא צריך איוורור קיצוני - לא מתוכנן OC מאסיבי. במקסימום E6600 ל E6700 (מ 2.4 ל 2.66), וגם זה לא בטוח. - משהו אמין כמובן דרישות לספק: - שקט - אמין מבחינת וואטים כ. מסך יהיה 79GT או 18XT 512 כנראה, HD אחד של 160-320, צורב DVD. שלא יהיה ספק גבולי. שתהיה אפשרות לשנות/לשדרג, בייחוד שהיום מדברים על זה שהדור הבא של כ. מסך תומכי DX10 יצרוך הרבה חשמל. מבחינת כסף להוצאה מדובר כאמור על 700 ש"ח, המטרה היא כמובן להוציא כמה שפחות, חריגו…
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-