עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yotamoo,

שמעתי ממישהו שה-Hercules Game Theater XP 6.1, הכרטסי עצמוף בא בכמה דגמים שונים שבכל אחד מהם צ'יפ שונה. חלק מהצ'יפים טובים וחלק חרא. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by the_saint,

אני צריך לקנות מסך חדש אחרי שהאחרון שלי התפגר...( ctx 17 טרינטרון ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים) עכשיו ההתלבטות היא בין מסך 17 ל19 וכמובן...חשוב מאוד האיכות בתקציב הוא בערך 350 דולר אבל באמת לא יותר זהו..יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by ZigZag,

שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by yair_gobani,

נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by benor,

יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Cyber M@N,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש{128ל-256}אבל חברים הימליצו לי לקנות DDRAM ואף פעם לא שמעתי על זה אז אני לא יודע מה לקנות... הם גם אמרו שזה יותר זול והכי טוב... ואני לא יודע מה כדאי לקנות אז אני מחכה לתגובות שישלחו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.

14. אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by idofr,

היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by dror_l,

ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. שלום, http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2158,CONTENTID=10776 מקלדת אלחוטית BLUETOUTH עם מסך LCD , בנוסף לעכבר הליזר MX 1000 אך BLUETOUTH לא רגיל.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by aviran_n,

המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by shai265,

האם אפשרי לשים שתי ספקי כוח במחשב אחד????

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by barhanin,

אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Coca Cola,

אז מה טוב יותר? יכולים לספק לי את שניהם באותו מחיר של הS&S.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום מידע רלוונטי, תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by semi-t,

היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים