ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מסך Dell U2311H . ראיתי שקיים דגם יעודי שמתחבר למסך זה. (דגם AX510) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8477 רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול לתת חוות דעת לגביהם. המחשב משמש בעיקר לצרכים משרדיים ואני לא צריך סאונד מדהים אבל השאלה היא האם הרמקולים נשמעים סביר ++ או כמו טרנזיסטור ישן. בנוסף אשמח לשמוע המלצה לרמקולים טובים עד אזור ה 250 ש"ח חשבתי על Logitech Z323 מה דעתכם עליהם? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z323&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=801&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי דיבורית ברכב של מכשיר נוקיה קצת ישן ואני רוצה לחבר אליה את הנוקיה 6230i שלי האם אפשרי לקנות מתאם או שצריך להחליף את כל הדיבורית אם כן איפה ניתן להשיג ? תודה מראש, חג שמח לכל הפורום!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מסך MAG DJ707,הגיע הזמן להחליף אותו. אני חשבתי על מסך: CTX PR960,אני רוצה לדעת איך המסך הזה,או עם יש לכם המלצה למסך אחר,הכל יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני רוצה לדעת מה דעתם על הספק הזה...אמרו לי שהוא מצויין ואני יודע על החברה.... אני צריך אחד שיחזיק גם מחשב שיקנה בעוד חצי שנה...זה יעשה את העבודה? שווה את המחיר שלו? (אני הולך לקנות אותו...) ד"א המחיר שלו הוא בעצם 580 לא כמו שרשום אצלם....דיברתי איתם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1573
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת LYCOSA של RAZER אני מאוד אוהב את המגע של המקשים והאור הכחול היפה שמשתלב לי עם הMAMBA אבל.... מאוד לא נוח לי להשתמש בה כי המקשים נתקעים ואני צריך ללחוץ דיי חזק בשביל לוודא שהמקש נלחץ אחרת נעלמות לי אותיות במשפט ולפעמים המקש נשאר לחוץ או שאני "נלחם" בשביל שהאות תודפס על המסך יש מה לעשות בקשר לזה או שככה המקלדת הזו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חחחח, למי שראה את הלוח SOLO 2 שמדגים את מערכת הHAMMER של AMD (בANANDETCH או בTOMS HARDWARE) ודאי שם לב לתווים הקטנים שמתחת לשם, אבל לא התייחס (כמוני) תראו על מה החבר'ה האלה עלו - AMD Jokes on Intel's Music (תקראו גם את הפורום על זה) ROFL!! בדקתי את זה בפסנתר וזה נכון!! (מקווה שאתם מכירים את המנגינה) חוש הומור יש לAMD האלה...
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-