ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך הshock one של TT? שוות את ה340 שקל שדורשים עליהן? הייתי עם סיביריה שנתיים והם הלכו סופית - שומעים בצד אחד,המיקרופון שלהם הלך סופית והמאריך לא עובד אשמח לחוות דעת על האוזניות
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
היי, זקוק לעכבר חדש - לווינדווז ומשחקים. ניסיתי את הבאים: cm storm spawn zowie fk g500 g400 roccat pyra ועוד מגוון של עכברים (מייקרוסופט וקצת מאיביי) - כל אלה לא עבדו בשבילי. העניין הוא שלאט לאט הולך ומתחוור לי שהיד שלי התרגלה כנראה לM6900 הנוכחי שלי, שהולך ומזדקן עם השנים. הבעיה שתמיד הייתה לי איתו היא שהוא עשוי פלסטיק ולעיתים מאוד חלקלק, דבר המקשה על האחיזה. האם מישהו\י מכיר עכבר בעל פרופיל דומה?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בשוק הזה, אז ככה שאני לא הכי מבין בדיוק מה אני צריך ואנסה לקבל את עזרתכם. אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן משולבת פקס וסורק ומכונת צילום המדפסת היא למשרד ביתי חשוב לי שהיא תהיה חזקה, אמינה וכמות גדולה של הדפסות בטיונר. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות ולהתעדכן על דברים חדשים בנושא. תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הזמנתי מ לוג'יק פיסי 2 ספקי כח חדשים (אחד לי והשני לחבר) הלכתי היום לקחת אותם מהחנות שלהם והם התבלבלו... במקום לתת לי את הספק של ENERMAX שמופיע בעמוד הראשי שלהם שעולה 429שח הם הביאו לי את הדגם החדש יותר שלו ועוד במחיר של 350שח לאחד !!! (הנחת מזומן+טעות גדולה במחיר לטובתי) הנה תמונות :-) איזה כיף... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב, אז אני יודע שזה לא ספק ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הוא יחזיק לי את המערכת הזאת? Core 2 Duo E6300 DFI Infinity 975X CORSAIR XMS2 1GB SAPPHIRE X1900XT בהתחלה רציתי לקחת את האנרמקס535 אבל הוא יקר בצורה לא אנושית. ויש מצב פיצפון שהספייר הזה מחזיק CF של שני X1900XTים?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1005840602&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-