ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בימים האחרונים איני יכול לבצע הדפסות אלחוטיות של מסמכים כדוגמת PDF ו- doc מערכת ההפעלה (win 10 pro) מציגה לי הודעת 'שגיאת הדפסה' או 'המדפסת במצב שגיאה' בקוד AA918B. בהסטוריית האירועים של ישום הניהול של המדפסת מצויין הקוד - 74899. המדפסת היא מדגם HP deskjet advantage 5275. בדקתי את החיבור בין המחשב למדפסת (דרך נתב הוטבוקס) והוא נמצא תקין. השתמשתי בכלי HP print and scan doctor כדי לאתר את הבעיה, ללא הצלחה. איני יכול להתחבר ישירות למדפסת (direct wifi), משום שאיני יודע מהו מספר ה- PIN של הנתב. חיפשתי על התווית, לא מצאתי. אני מאמין שהבעיה היא במחשב. תודה מראש לכל המסייעים.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני מחפש סורק לסטודנטית לארכיטקטורה, אשר צריך לסרוק איכותית תמונות צבע חדות ומסמכים. סריקת המסמכים צריכה להיות באיכות גבוהה, לגבי התמונות פחות קריטי.. האם הסורק הבא יעמוד בדרישות ? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canonscan_lide25/index.asp?ComponentID=292759&SourcePageID=26537#1 תודה ! וסליחה על אורך הלינק... ;D
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס דרך הדוס אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשתמש במקלדת האלחוטית שלי logitech lx710 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חברים , אני חושב לרכוש את הסט הנ"ל ביד שניה. האם יש למישהו ויכול להעיד על הביצועים? מה שמעניין אותי זה: 1. טווח קליטה 2. התאמה למשחקים / גיימרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כל הדרייברים של הSATA2 אותו דבר?? או שכל חברה וגודל שזה שונה?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כדאי לי לקנות את כרטיס המסך Ge Force 3 Ti200? יש לי את הכי זבל.. Nvidia TNT2
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
-
שלום, קיבלתי היום את המארז החדש שקניתי Chenbro PC61163 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6765 המארז מגיע עם מאוורר מקדימה (92 מ"מ) כדי שיכניס אוויר. עד שאני אתקין מאוורר אחורי (להוצאת אוויר) מה עדיף? מאוורר אחד קידמי שיכניס אוויר או מאוורר אחד אחורי שיוציא אוויר. תודה
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חברה מה לדעכם יותר טוב: 1-מערכת של ADVICE 500VA או 2-מערכת של EVERPOWER 1000VA כאשר שני המערכות הם INTERACTIVE והמערכת השניה עולה רק ב 65 ש"ח יותר. במילים אחרות, מה טוב יותר "שם" או VA רבים יותר ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמחזיקה ספקים של Seasonic ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הוואנטק נקסוס 205? הוט אבל לא יכול לכבות את המאווררים.. המלצות!!
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-