עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?

2. מבחינת קירור ונוחות עבודה?אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי ובעיקר אני צריך שיפור טמפ עד 500 שקל כולל ספק

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nice-1,

אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by iib,

הממ שמתי לב למשהו מוזר. לAMD יש טרנד ללכת על שמות של סוגי סוסים עבור הליבות שלה: Palomino -האתלון XP הנוכחי Morgan - גירסת הדיורון של ה XP Thooughbred - הקיווץ של פלומינו ל 0.13 Appaloosa - הקיווץ של הדיורון ל 0.13 כולם שמות של סוסים. בעוד אינטל הולכים על שמות של נהרות: Willimate - ליבת הפנטיום 4 לפני הנותרווד Madison - ליבת האיטניום. Banias - באנייאס, מעבד לשוק הנייד שיצא ב2003 ומפותח בישראל (נחשו על שם איזה נהר) כולם שמות של נהרות... רק מחשבה.

5. Started by ThE_BesT,

יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by noam12,

ההפעלה תעלה? או שצריך להתקין הכל מהתחלה ? (בעניין ה H.D שזוהה באופן שונה בשני מחשבים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  8. שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני לשמוע את המלצת המומחים לגבי מדפסת שמתאימה לסטודנט, כמובן שהמחיר כאן משחק תפקיד חשוב וכמה שיותר זול יותר טוב. אני מחפש את עמק השוואה בין אמינות למחיר, לא אכפת לי מהירות ההדפסה וגם על איכות אני מוכן להתפשר אבל אני כן רוצה שהיא תהיה חסכונית בדיו ולא תדרוש ממני כל יומיים לרוץ למעבדה לתיקון. כמו כן וזה בגדר "משאלה" רצוי שהיא תהיה מותאמת ללינוקס - אבל שוב את זה אני כבר אדע לבדוק לבד ואם לא -- אז לא תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by anomali,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולב לייזר בטווח מחירים של 1000 עד 1500 ש"ח. השיקולים העיקריים שמעניינים אותי הם:אמינות, עלות הטונר, ושתהייה מגירה קבועה לנייר (שונא את המגרות הנפתחות שבהם הניירות צוברים אבק). למישהו יש הצעה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by Or ei,

איך אני יודע איזה כבל(IDE)הוא 33 או 66 או 100?? כיאלו איך אני יכול לזהות אותו ??

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  13. הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by GodLike,

לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by oDot,

1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by dardar4,

היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. כאשר פנדה מוזילים מחירים בקצב, איך בסימפלטק הקורסייר2700 עולה 915 ש"ח?! :o :o

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ccc,

איזה מארז אפשר לקנות ב500 שקל +- עם ספק? שלא יהיה מידי קטן... שיהיה יפה, דגש על יופי, אלגנטי ומרשים, לא SUPERTALENT. שהבנייה תיהיה איכותית, מארז יפה יציב ואיכותי

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by eladsgv,

ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by iyehuda,

יש לי על הלוח ( DFI ) עוד שני פלגים שניתן להוסיף 2 USB לכל פלאג ( את הפלג הראשון חיברתי ל USB של המארז ) איפו אני יכול להשיג עוד כבלים שמתחברים ללוח שיהיה לי עוד USB

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by parker8,

מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by Dragongk,

יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום צירפתי כאן קישור לסרטון, של הבעיה במדפסת. למה מצאתי איפה הבעיה, חשבתי אולי בממסר, אבל הוא נשמע תקין. אשמח לעזרה.

24. יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.