עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! יש לי מדפסת לייזר HP LaserJet 1020 חדשה יחסית שמשמשת להדפסות בשחור-לבן. יש לי גם מדפסת הזרקת דיו Epson Stylus C84 בת כ-5 שנים שהפסיקה לעבוד היום. אני רוצה להחליף את ה-Epson במדפסת הזרקת דיו חדשה שאמורה להדפיס טקטט צבעוני, טקסט עם תמונות, ותמונות איכותיות. אני לא ממש מעוניין במדפסת שמדפיסה על דפי צילום (10X15), כי זה יוצא די יקר. הדפסה של תמונה בודדת ממצלמה דיגיטלית בחנות צילום עולה שקל אחד ל-10X15 ושני שקלים ל-15X20. בעיקרון, אני מעדיף מדפסת של HP. אני מתלבט בין שלושה דגמים: HP Officejet Pro K5400 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13494 HP Officejet Pro K550 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15871 CANON PIXMA IP4300 http://www.lamir…

2. שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by wArezm0n,

קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  4. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009110072&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  5. מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  7. מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Pc_Master,

יש לי עכשיו מסך MAG DJ707,הגיע הזמן להחליף אותו. אני חשבתי על מסך: CTX PR960,אני רוצה לדעת איך המסך הזה,או עם יש לכם המלצה למסך אחר,הכל יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by stav_r,

שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Tigerin,

אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!

11. Started by eliXir,

מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by TNT,

האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Yarden,

המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. Started by roei7,

אני צריך ציוד היקפי (מקלדת,עכבר,משטח לעכבר,אוזניות) עד 400 שקל. אני צריך ציוד ממש בסיסי שיתאים לגיימר מתחיל . אני מעדיף מקלדת היברידת ולא מכאנית ורצוי שהגודל של הפד שהיה בינוני

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by shtroodel,

אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Lanzar,

ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  18. יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…

20. תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  21. Started by Guy950,

היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  22. סביר להניח שהמחיר שלהם יהיה עדיין יותר גבוהה ממקבילים של AMD לעומת זאת יש עוד שיקול - אוברקלוקינג... יש להם פוטנציאל גבוהה מאוד לאוברקלוקינג כי הם מיוצרים ב 0.13u במהירות שאפילו לא צריך יצור של 0.13 - ולכן יותר מסביר שהם יוכלו ללכת עד לאיזור גיגה-הרץ שלם באוברקלוקינג... בעוד ה AXP המתחרה נמצא כבר באיזור הסופי שהוא יכול להגיע איליו. לכן לאוברקלוקר יכול להיות שהנורת'ווד מציע יחס Price/preformance הרבה יותר טוב....

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by justit123,

לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  25. טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.