ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מסך Dell U2311H . ראיתי שקיים דגם יעודי שמתחבר למסך זה. (דגם AX510) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8477 רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול לתת חוות דעת לגביהם. המחשב משמש בעיקר לצרכים משרדיים ואני לא צריך סאונד מדהים אבל השאלה היא האם הרמקולים נשמעים סביר ++ או כמו טרנזיסטור ישן. בנוסף אשמח לשמוע המלצה לרמקולים טובים עד אזור ה 250 ש"ח חשבתי על Logitech Z323 מה דעתכם עליהם? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z323&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=801&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה כל אחד שוקל - ? אני משתמש ב INTELLI שמתחיל לזייף וצריך החלפה אבל אני לא רוצה לרכוש עכבר כבד יותר... אז אני שוקל להשקיע ב RAZER שאני יודע שהוא קליל... לעומת זאת הMX הרבה יותר זמין מיידי וזול .
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
IBM לדבריה הצליחה לפתור את בעיית המיזעור ע"י דחיפת שני שערים לוגיים בתוך טרנזיסטור אחד, מה שנותן הכפלה של הביצועים בטכנולוגית המיזעור הנוכחית. כנראה שבשנתיים שלוש הקרובות נראה שיפורים משמעותיים בביצועי המעבדים.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הוואנטק נקסוס 205? הוט אבל לא יכול לכבות את המאווררים.. המלצות!!
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במקלדת הזו באמזון במחיר ממש מפתה, תהיתי אם מישהו יודע משהו על טיב המקלדת ו\או החברה כי לא שמעתי עליהם מעולם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
חחחח, למי שראה את הלוח SOLO 2 שמדגים את מערכת הHAMMER של AMD (בANANDETCH או בTOMS HARDWARE) ודאי שם לב לתווים הקטנים שמתחת לשם, אבל לא התייחס (כמוני) תראו על מה החבר'ה האלה עלו - AMD Jokes on Intel's Music (תקראו גם את הפורום על זה) ROFL!! בדקתי את זה בפסנתר וזה נכון!! (מקווה שאתם מכירים את המנגינה) חוש הומור יש לAMD האלה...
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ה G5 שלי קצת מתחיל לעשות בעיות לאחרונה וחשבתי להחליף אותו בעכבר אחר למרות ש הוא עדיין מתפקד, כשהמועמד המתבקש הוא ה DEATHADDER המהולל של RAZER שבהרבה פורומים וגם כאן מחשיבים אותו כעדיף הרבה על ה G5 בגיימינג (במיוחד במשחקי FPS מהירים). הסיבה שבגללה אני בכל זאת שואל כאן, זה כדי לקבל תשובה ממישהו שבאמת יש לו נסיון משמעותי עם שני העכברים האלה ויכול להגיד מנסיון שה DA עדיף על ה G5. פשוט מחיפוש בפורום כאן ובעוד פורומים אני תמיד נתקל בהרבה פאן בויז של שתי החברות עם טיעונים מלומדים ומעמיקים בסגנון: "DA שולט!!!1 G5 זה זבל", או: "G5 שולט!!1 DA זה זבל". אז כאמור אם מישהו עם נסיון יוכל לענות לי אם באמת יש הבדל מורגש בין השניים (או אם בכלל עדיף עכבר אחר לגיימינג), אני אשמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-