ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1173&lg=0 הוא בעצם מכיל את כל מה שאני רוצה- רטט בהגה, הילוכים, דוושות. השאלה היא עד כמה זה איכותי.. המחירים של לוג'יטק למשל גבוהים מאוד בשבילי.. חשבתי על משהו באזור ה200 שקל.. כתוב שם שהוא מתאים גם לפלייסטיישן.. מישהו יודע אם זה לפלייסטיישן הI גם? לגבי הדוושות, האם יש רגש? והאם זה יכול לבוא לידי ביטוי במשחק LFS? (רק בזה אני משחק) האם הוא יעבוד בכלל עם LFS? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הסט האלחוטי של LOGITECH WAVE האם הוא מתאים למשחקים? תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן . הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית בדיו (זה אומר ניצול טוב יותר של הדיו, ראשי דיו\תוף זולים או אפשרות למילוי ידני) תודה.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ואני יודע שה6919 הוא גדול יותר והכול אבל הוא בא עם שני מאווררים של 80 מ"מ מקדימה. ואילו ה-6A19 מגיע עם 120 מקדימה. עכשיו יש כאלה שאמרו לי ש120 מ"מ הפקטיבי יותר משני 80 מ"מ. האם זה נכון מי מהמארזים טוב יותר??? תודה לכולם!!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מסך Dell U2311H . ראיתי שקיים דגם יעודי שמתחבר למסך זה. (דגם AX510) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8477 רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול לתת חוות דעת לגביהם. המחשב משמש בעיקר לצרכים משרדיים ואני לא צריך סאונד מדהים אבל השאלה היא האם הרמקולים נשמעים סביר ++ או כמו טרנזיסטור ישן. בנוסף אשמח לשמוע המלצה לרמקולים טובים עד אזור ה 250 ש"ח חשבתי על Logitech Z323 מה דעתכם עליהם? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z323&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=801&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-