עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AnTiSh0ck,

חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה

2. Started by etay1187,

היי חברים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני רכישת לוח גרפי של חברת WACOM ראיתי שיש מספר דגמים ללוח כמו draw / art / photo / comic הבנתי בערך מה הם עושים בכל אחד מהם, אני מחפש משהו שאוכל לאייר / לשרטט / לצייר בו - בעיקר איורים לדפוס אני עובד עם תוכנת illustrator ורוצה להבין מה כדאי לקחת? ההתלבטות היא בין draw ל-art ראיתי ששניהם מגיעים עם תוכנות שונות אז חשוב לי להבין מה ההבדל? האם בשניהם אפשר לבחור סוגי קו זהים? (פחם / עפרון / צבעי מים וכו'...) תודה מראש לעונים! איתי

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by מגדל,

אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  5. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  6. אני לא מוצא דריבר שמתאם לי את הסורק ל XP

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  7. Started by nik55,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  9. שלום לכלום , אני מעוניינת לקנות לאחי מתנה ליומולדת וחשבתי על הגה כי הוא משחק הרבה משחקי מירוצים במחשב עם עם המקלדת.. אולי מישהו יכול להמיץ לי על הגה טוב. את האמת , אין לי שמץ של מושג בעניין. קראתי בחצי שעה אחרונה כמה תגובות כאן על הגהים למיניהם אבל לא סגורה איזה הכי טוב בטווח מחיר . הבנתי שיש הגה עם הילוכים\בלי (הילכוים מגביל במיקום על שולחן?) , הגה עם חיבור GAMEPORT או USB ואפילו רוטט. קצת מבולבלת מכל האפשרויות . אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי כדאי (בטווח מחיר) .אם ההבדל קריטי אני מוכנה להשקיע עוד טיפה בשביל יחס עלות\תועלת טובה בהרבה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. אהלן, המחשב שאני מתכנן לרכוש בסוף השבוע או שבוע הבא, יכלול בתוכו מעבד פנטיום D 820 או 805, 512 מגה זכרון, לוח אם של גיגהבייט (5194P) צורב, כונן קשיח, וכרטיס מסך הכי זול שאני יוכל למצוא :-P . בכל אופן, אני מחפש שילוב של מארז+ספק שיהיו זולים, מצדי גם מארז שבא ביחד עם הספק זה טוב, או לקנות בנפרד, זה לא כל כך אכפת לי, מה שחשוב לי הוא שאני לא אקנה ספק לא יציב שידפוק לי את הרכיבים. האם יש דבר כזה? ספק זול אבל נורמלי? שיחזיק את המחשב (וקצת יותר, לשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך, לא משהו חזק אבל יותר רציני) ? אייל

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by avivi85,

אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר: Samsung LA32A330 32 אינץ הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by TripMan,

אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by DaMN,

שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by orlupo,

ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  17. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by Cypherlz,

שלום אני מחפש אוזניות התקציב שלי הוא עד 600 שקל ואני יכול טיפה לחרוג אני משתמש בהם לגיימינג סרטים ומוזיקה חשבתי ללכת על Sennheiser HD51 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by Blue Cheese,

לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  21. היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by RONG23,

שלום האם מישהו יודע אם אפשר להשתמש בעכבר בצורה חוטית בלבד? לגיימינג בעיקר? ידוע לי שבצורה אלחוטית העכבר מזייף אפשר להסיר את הסוללה? אין עם זה בעייתיות עם טעינת סוללה לאורך זמן? תודה עבור העזרה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, במסגרת חידוש הציוד ההיקפי שלי, אני מעוניין בעכבר חדש ופד. הדרישות שלי הן שהעכבר יהיה מדויק, נוח ובנוי בצורה איכותית. מבחינת כפתורים ופיצ'רים כאלה ואחרים אני צריך שני כפתורי צד, מלבד זה אין דרישות מיוחדות. השימושים הם כלליים, משרדיים, גיימינג מזדמן בלבד. הסתכלתי על העכבר הזה - http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13092&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=. עושה רושם של עכבר עם מראה סולידי ועומד בדרישות, אבל ההתלבטות שלי היא כזו: אני לא גיימר, אלא משחק במחשב בצורה מזדמנת ובטח שלא תחרותית, ככה שאני לא ממש מחפש ביצועים בכיוון הזה. מצד שני, אני חושש שהעכבר של מיקרוסופט לא יהיה איכותי מספיק. כרגע אני משת…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by natan805,

איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  25. דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים