עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעבר ומקלדת חדשים... עכבר: אין צורך בעכבר אלחוטי ואפילו מעדיף שלא. שיהיה לייזר, ונוח (אני ימני כככה שלא משנה לי סימטרי או לא, אולי אפילו עדיף שלא). אני חושב מאד על ה Logitech G5, אשמח לשמוע על החסרונות שלו (בעיקר), כי את היתרונות אני יודע... ואשמח לא שמוע אם יש לכם משהו טוב יותר להציע... תקציב: סביבות ה 300 זה בסדר... מקלדת: גם פה אין צורך ועדיף שלא תהיה אלחוטית. שהמקשים לא יהיו עמוקים, כלומר, שיהיה מאד קל ללחוץ, לא יודע אני אוהב את זה (: בלי כל מניי צורות מוזרות של רווחים באמצע המקלדת, יחסית סטאנדארטית אבל מתקדמת... מקווה שאני מובן... הממם עדיפות לשחור (: וזהו. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Coca Cola,

טוב אז יש לי ecom 700va קיבלתי איתו 2 כבלי חשמל, וכבל 9PIN לתקשורת בין המחשב והאל-פסק, הבעיה היחידה שאני מוצא היא שאין לי חיבור של 9PIN בלוח הזה מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by mishka1,

הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  6. Started by the_saint,

יש למיישהו מושג אם אני יכול לגרום לזיכרון מושקין ddr basic לרוץ ב cas 2? בנתיים אני לא מצליח לו לרוץ על יותר מ 2-2-3-5 בלי בעיות יציבת גדולות מאוד.. (כבר נאלצתי לפרמט פעמים בגלל נסיונות שלא הצליחו במיוחד..)

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  7. אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by babu,

אני רוצה לקנות הגה LOGITECH G25 בארץ הוא יקר מידי אבל אני לא יודע איך קונים מאתרים בחו"ל מישהו יודע איך קונים? או אפילו קנה כבר? מצאתי באתר הזה את ההגה http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2461726&Sku=L23-7234&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING מי שיכול לעזור תודה ענקית

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by gnk,

איזה זיכרון עדיף לקנות? (DDR) למשל של MUSHKIN יותר זול משל KINGSTON.. מה ההבדלים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by astralon,

היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by attr,

האם קיים בישראל קורא כרטיסים שמתחבר לusb3 חיפשתי בכמה חניות מחשבים, וכמה שזה הגיוני שיהיה, לאף אחד לא היה יכול להיות שאין דבר כזה? אני צריך קורא שיכול לקרוא כרטיסי sdhc 10

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by useless,

אוקיי, שכנעתי את אמא (שעושה תואר) להפסיק להתאמץ עם עטים שלא כותבים, ודיו שתמיד נוזל על היד בתזמון הכי פחות מתאים, ולעבור להדפיס את העבודות שלה על מחשב נייד. ההורים שלי קיבלו את זה די בהתלהבות, וישר רצו לקנות את המחשב "הכי חדש בשוק" (שאין לי ספק שלא ישתמשו בשמינית מיכולתו), הסברתי להם שזה בזבוז כסף משווע. ועכשיו לענייננו, ומכיוון שהידע שלי במחשב ניידים שואף לאפס, אני צריך הצעה למחשב נייד - אולי אפילו דרך מכרז שמפציץ במחיר ההתחלתי ללא צל של ספק, אבל מחשב המתאים לצרכי עבודה משרדית (אופיס) וכמו כן גלישה נורמלית באינטרנט, ושיהיה זול. (עד כמה זול שמחשבים ניידים יכולים להיות), לא צריך להיסחף פה עם כרטיסי מסך וכל הבלאגן שמסביב, מחשב נורמלי יספיק בהחלט. אני מניח ש_כל_ מחשב ניי…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by ovadiadn,

יש לנו משרד בקומה 2 ובו ראוטר ADSL עכשיו אנחנו פותחים עוד משרד בקומה 5 ואני רוצה שגם שם תיהיה רשת אלחוטית. מה הדרך הכי טובה ואיכותית לעשות זאת? ראוטר מסוג ROTAL RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  14. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009110072&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by KingYog,

שלום, הייתי מעוניין לחבר את הכרטיס: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5519_TL-WDN4800.html למחשב הלנבוו thinkpad T460p האם זה אפשרי באמצעות מתאם מסויים? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי משהו מוצלח אם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ זה יהיה נהדר. תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by prtnml234se,

צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  20. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by Shoshan01,

http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  22. כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה

23. Started by roc,

אני היום כבר קונה כרטיס מסך חדש 6600GT במקום הכרטיס שיש לי במחשב + עוד 512MB זכרון + 4 מאוררים על המחשב,והתקציב שלי הוא 250 מקסימום מחנות באזור המרכז, חשבתי על זה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=b228ad1eed4f9bdb3d2116b99efca6d3 האם הוא יספיק לדרישות שלי? וגם אם אני יחליף לכרטיסים חזקים יותר בעתיד?

24. Started by Holography,

היי, יש את שני הספקים שksp משווקים תחת שמם: ?KSP 400W PFC? ?KSP 500W ActivePFC? אם למשהו יש ניסיון איתם שיתן לי את דעתו. תודה. אגב,זה המפרט שאחד מהם אמור להכנס אליו Athlon 64 3000+ Epox 8KDA3J S A-DATA 512 6800NU\MSI 9800Pro CDRW+DVDROM Samsung SATA 80Gb Tt Xaser Lanfire midi

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by se7en,

בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:

• 0 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים