עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ido2309,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען,ללא לחצנים צידיים. האם קיים? תודה מראש, עדו

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Dusk,

איזה מין העכברים שווה יותר כיום ומה הסיבות?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by RedHat_Lover,

אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).

4. Started by לוח שנה,

שלום, אני יודע שיש להן תכונות שונות, אבל בעיקר כמדפסות חסכוניות בדיו איזו מהן עדיפה,? תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  5. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by D_N_A,

במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  8. שלום, נתקלתי במקלדת הזו באמזון במחיר ממש מפתה, תהיתי אם מישהו יודע משהו על טיב המקלדת ו\או החברה כי לא שמעתי עליהם מעולם... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by lipa,

יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם

10. לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by Shoshan01,

http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. Started by roniok,

זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :

16. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?

17. אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם העכבר הזה או טיפים כלשהם. אם מישהו מכיר איזה review עליו זה בכלל יהיה מהמם. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= תודה

19. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by Holy,

שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני יודע שזה לא ספק ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הוא יחזיק לי את המערכת הזאת? Core 2 Duo E6300 DFI Infinity 975X CORSAIR XMS2 1GB SAPPHIRE X1900XT בהתחלה רציתי לקחת את האנרמקס535 אבל הוא יקר בצורה לא אנושית. ויש מצב פיצפון שהספייר הזה מחזיק CF של שני X1900XTים?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Snoopy2006,

שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. יש לי מדפסת ישנה עם הכבל הגדול,אם הווינדוס לא מוצא לי את הדריבר שלה אז איך להתקין?

24. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.