ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בבית שלי מחשב עם מסך LCD - LG 575MS. הוא תומך ב-Refresh rate של 85hz. אני עובד על 600*800 עם 85hz והעיניים כואבות מאוד במיוחד במשחקים. אני משחק במחשב הזה כשאני משחק ברשת עם עוד מישהו. מישהו יודע במקרה למה זה ככה? כי באותו מחשב עם מסך שהוא לא LCD אין שום בעיה. הכרטיס מסך לא משהו אבל הוא של ATI כך שיש לו פילטרים מצויינים - XPERT 2000 Pro.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולם פה ממליצים על AMD כעדיף על פנטיום 4. השאלה שלי היא מדוע AMD באותה מהירות שעון של פנטיום עולה הרבה יותר. למשל AMD XP 1900 עם מהירות שעון של 1.6 מגה הרץ עולה 290$, לעומת פנטיום 4 באותה מהירות שעון שעולה 187$. מישהו מוכן להסביר למה?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש 3 אפשרויות : Logitech Wireless Desktop MK270 HP C2710 לבן GENIUS SMART KM-8200 מה כדאי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו ראה פעם אריזות DVD ריקות, כמו שמוכרים אריזות CD ריקות??
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
https://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1178&p=0
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
I have a "Tech" Wireless mouse ,Not optical but does the job very good thanks to the radio waves that permit to control the mouse from pretty far distance. Anyway to the MAIN question, Can the radio waves disrupt the computer or any other hardware device, or its friendly for all and there is no need to be scare ? Thanks alot!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי שלשום ה-Logitech mx500 optical mouse, בגלל שאמרו לי שהוא מעולה. שילמתי עליו 280ש"ח ועוד משלוח 40ש"ח, אם חישבתם נכון קיבלתם 320ש"ח. אני מקווה שהמחיר שלו ישתלם. הוא אמור להגיע תחילת שבוע הבא או מחר. למישהו יש משהו להגיע לי על העכבר הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נלקח מאתר אריהב מישהו יכול לתת עוד פרטים? האם זה שווה את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-