ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADVICE PR540VA כפי שאפשר לראות במפרט שלי. בימים האחרונים מכל נפילות המתחים, אז האל-פסק מופעל למספר רגעים.. השאלה היא כזאתי, מכיוון שהאל-פסק "מתריע" עם צפצוף מעצבן מתי שיש הפסקת חשמל (שהוא מפסיק לקבל חשמל מהקיר), אז בלילות האחרונים הוא מצפצף הרבה... ובעקרון אפשר להשתיק אותו עם לחיצה בודדת על הכפתור היחידי שיש עליו, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לצפצף כמה פעמים רצוף (אני הולך להרגיש מטומטם...) "ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ" , כל השאלה שלי היא, יש דרך להשתיק את האל-פסק ? :-\
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עדיף מבוסס 1900 אבל גם יותר טוב יותר טוב!!! התקציב הוא עד 3900 שקל,ואני מתכוון למחשב מורכב ללא חלקים שצריך להרכיב!
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הבא? http://hipergroup.com/English/products/hpu-4m530.html
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! אבקש את המלצתכם להגה למחשב שעלותו עד 300 ללא חריגות (אלא אם השדרוג ממש משמעותי). כמובן ככל שהמחיר יותר נמוך - יותר טוב ;D אגב - ראיתי אצל חבר שלי שאיך שמסובבים טיפה את ההגה אז המכונית עושה סיבוב ענק.. בכל ההגים זה ככה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע מה המחירים אז אני מקווה שתכוונו אותי. אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב אפילו שיהיה יותר זול, אני אישית מעדיף את חברת לוגיטק והמליצו לי על ה- LOGITECH MOMO RACING. תודה. מחכה להצעות. נ.ב האם ה-LOGITECH MOMO RACING בא עם דוושות? ואני יקנה הגה רק אם יש לו דוושות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין TASK CASE - TK3001 Screwless USB ובין Compucase Midi Tower CI 6A19 למה השני עולה 80 שקל יותר ? והאם הוא שווה את זה ?
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי חבר'ה טוב החלטנו בבית שהגיעה זמנה של ה HP 840C והגיע הזמן להחליפה. אינני מומחה גדול בתחום ולכן אני צריך את עזרתכם בקביעה מה כדאי - עם דגש על מדפסות שבKSP כי יש לי שם זיכוי של 200 ומשהו שקלים. השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים לכן אני חושב שלייזר שחור לבן תהיה הפתרון הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר. חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000. חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת. אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד? הצעות...?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחר קונים מסך וזה יהיה LG795FT ,מצאתי כזה ב1,490 ש"ח ואם אתם יודעים איפה להשיג זול יותר תגידו. חוץ מזה אם אתם חושבים שהפלטרון הוא לא בחירה טובה לתקציב אז זה הזמן להזהיר אותי.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, HP2410 PHOTOSMART שמתי לב ללכלוך.. נראה כמו אד שהתצטבר על הזכוכית של הסורק (על החלק הפנימי) מישהו מכיר פיתרון ללכלוך הזה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי. בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות. אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)? בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות). ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר,…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי שתעזרו לי לבחור איזה משטח אתם חושבים הכי כדאי לי לקנות מהאפשרויות הבאות (יש לי עכבר אופטי): 1. http://www.gentleman.co.il/site/product.asp?id=1324&category=64&SubCategory=196 2. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=ACC&DRID=9197851 3. http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=1868&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=174&aff=Zap 4. https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=384 5. http://www.naot.co.il/products/22484 תודה,
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בחנתי 2 אפשרויות נא חוות דעתכם על המדפסות הבאות מחיר מול תועלת איזה ראשי צבע הם הזולים יותר בין המדפסות Brother DCP115C HP DeskJet 2180 אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-