ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעדיף מאוד שיהייה אלחוטי, ולא משנה לי שזה לא חברה כל עוד התנסתם בו ויש לכם חוות דעת תודה.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחפש כרגע מתנה לאחי בצורת אוזניות חדשות לגיימינג (OVER EAR). עד היום שנינו השתמשנו ב SteelSeries Siberia V2 עם מתאם הUSB. שנינו מאוד אוהבים את הנוחות ואיכות הסאונד שהן סיפקו בזמנו ואפילו עד היום ולכן מחפש משהו עם הפרמטרים הבאים (לא בסדר המצוין): נוחות - שיהיו יחסית קלות ונוחות, יש לו ראש ואוזניים בינוניים, ואיכות סאונד (מן הסתם) - הוא משחק כרגע בעיקר בDOTA 2 אבל אולי ירחיב אופקים, ולפגישות אינטרנט כך שמיקרופון בינוני ומעלה גם צריך. אם יש אוזניות אלחוטיות שיעשו עבודה טובה בתקציב - מעולה (ואם יש להן תאימות לאקס בוקס מעולה ++), אם לא - לא קריטי. תקציב: עד איזור 750, אפשר חריגה אם יש משהו סופר מוצלח ומשתלם. בינתיים הסתכלתי על SH ZERO ו SS ARCTIS …
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אולי זה נשמע דבילי אבל כן ! אני מעוניין לפד לעכבר... העכבר שיש לי הוא מיקרוסופט אלחוט (חלקכם ראה בת'רד למעלה) ובעכבר הקודם שלי נוצר מצב שבין הדברים השחורים האלה מתחת לעכבר (יש 4 כאלה) בחריצים שלהם התמלא אבק שלא היה ניתן לניקוי. רוב הפדים שניסיתי פשוט לא הלכו טוב עם העכבר (גם צילום רנטגן לא היה טוב...פשוט לא עבד) למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אף אחד לא יודע מתי יגיע הכרטיס GF3 TI 200 - HERCULES ואפילו שלחו לי את האימייל שכתבו להם על הכרטיס והוא קצר לעניין "המוצר הנ"ל לא זמין עד להודעה חדשה." אז כנראה שאני עדיין תקוע עם ה VOODOO 3 3000 עד שיהיה את הכרטיס או שיצא משהו יותר טוב מזה באותו מחיר....
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי כולם קיבלתי היום סט לוג'טק 3200 שרכשתי התקנתי את הדיסק וניסיתי להתחיל לעבוד איתו 1. חיברתי את הקולט משדר למחשב וזוהתה חומרה חדשה 2. התקנתי את הדיסק ואישרתי לו עדכונים 3. לעכבר הכנסתי זוג סוללות חדשות מקופסה סגורה, הופיע אור ירוק מאוחור (הן עובדות) הבנתי שצריך ללחוץ על הכפתןר האדום כדי שישדר. לחצתי. - כלום! 4. ניסיתי להכניס סוללות למקלדת. זיהיתי את המקום אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח אותו (דבר שמעולם לא קרה לי) חיפשתי הסברים הן על הקופסה, הן במעט היירות שצורפו הן בדיסק והן באתר - מסבירים רק כיצד לזהות מצב של low battery לא מסבירים כיצד להכניס אותן מישהו מכיר את הקיבורד הספציפית (או את ההסגנון של לוג'טק בהנחה שהוא קבוע) ויוכל להסביר לי? 5. בדרך אתחלתי את המחשב…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את העכבר בTMS. מישהו מכיר או ניסה אותו כבר? http://tms.co.il/product/5260
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יום שישי כנראה אני הולך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית ואני רוצה לקנות משהו איכותי(כסף לא ממש משחק כאן תפקיד אבל לכל המתחכמים אל תתנו לי את הדברים המקצועיים שעולים 50 אלף)שיחזיק הרבה זמן.... ועוד שאלה קטנה,על איזה מדייה מצלמה דיגיטלית מצלמת?,להורים שלי יש העדפה מסוימת על סוני אבל עדיין הנושא פתוח לעזרה והצעות. עריכה: חשבתי על זה מה דעתכתם? ועוד שאלה על איזה מדייה זה מצלם את הסרט?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב ככה, יש לי A64 3000+ 1800Mhz עם לוח אם Epox 3kda3j כרטיס מסך GeForce 6800 2 דיסקים קשיחים 7200RPM צורב CDRW אחד 4 מאווררים 80MM ג'נריים (אחד מהם עם לדים) כונן פלופי קטן ומסכן אחד כרטיס רשת נוסף ובקרוב מאוד (מחר כנראה) צורב DVD חדש - LG ורציתי לדעת איזה ספק לקנות כרגע יש לי HEC 300 ART שלא מצליח להחזיק את כל המחשב תחת עומס מלא, אז הדיסק קשיח הפחות חשוב שלי (זה בלי windows עליו) מחובר לספק משני, אבל זה לא בדיוק נוח ועכשיו עם הצורב החדש, זה נראה לי יהיה פחות נוח אפילו... לפי מה שהבנתי, הספק שלי כנראה לא מחזיק בגלל שב +12V הוא מספק קצת מדי אמפר, אז כנראה שאני צריך ספק שנותן יותר אמפר ברייל הזה (לפי מה שקראתי, בסביבות ה25A) מבחינת תקציב, אז אני מעוניין להוציא כמה שפחות על…
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-