עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by LazyBoy,

הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by mrBezos,

מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by crak100,

שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by Tigerin,

אהלן, ברצוני לקנות מדפסת לייזר צבעונית. חשוב שתהיה עמידה למשך זמן, אבל לא בכמות הדפסות אינטנסיבית. אין חשיבות למחיר הדיו או למחיר המדפסת, אבל אני מעדיף כמה שיותר זול המליצו לי על הדגמים הבאים: Xerox phaser 6110 Xerox phaser 6120 HP LaserJet 1600 מי מהם הכי טוב והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב דומה? תודה מראש!

7. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת ליזר דופלקס לבית מצאתי 3 מדפסות ואני מתלבט מה עדיף brother 5250dn samsung 3051nd lexmark e350d המלצות בבקשה

11. Started by Lirux,

איך הפד הזה בשביל mx 518?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by jackhammer,

סליחה על האי קשירות פשוט אני לא יודע לאיפה זה שייך לאחרונה קניתי דיוידי שקורא סרטים בפורמט DIVX (מחובר לטלויזיה כמובן) יש לי כמה סרטונים קצרים ששלחו לי (בפורמט DIVX) ולכל סרטון הכנתי כתובית (איזה עבודה שחורה :bash:) איך אני צריך לצרוב את הדיוידי בשביל שיראו את הסרטונים עם הכתוביות? אני רוצה שתהיה לי בחירה בין עם כתוביות לבלי כתוביות אני ממש אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

האם מישהו מכיר/שמע/קנה פעם מחברת Sustainer?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  14. כמו שציינתי בכותרת אני רוצה לדעת מה דעתם על הספק הזה...אמרו לי שהוא מצויין ואני יודע על החברה.... אני צריך אחד שיחזיק גם מחשב שיקנה בעוד חצי שנה...זה יעשה את העבודה? שווה את המחיר שלו? (אני הולך לקנות אותו...) ד"א המחיר שלו הוא בעצם 580 לא כמו שרשום אצלם....דיברתי איתם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1573

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

נראה שחסר לי חלק מהמארז מקדימה(איפה שצריך להיות אזהרה של הטמפ - אין כלום, רואים את המעגל מאחורה) השאלה שלי האם זה תקין? יש שם "חור" כזה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, קיבלתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי די חיבורי חשמל שיוצאים מהספק. האם יש כבל לפיצול חיבורים או שאני צריך להחליף ספק כוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by stav_r,

שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  18. חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb

19. Started by tlwc,

לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by ZigZag,

שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by toto,

אני קונה מחשב חדש ב-4 במרץ אני מיתפלל שמישהו יעזור לי!!! [המחשב צריך ליהיות amd xp]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by yuvalbit,

אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by 47,

אני רוצה להיתמש ברסיבר שלי כרסיבר רגיל ולא רק שיקלוט אותות מהשלטים של קריאטיב, כאילו לשנות את התוכנה של המקלט. כמו במדריך הזה: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 רק בלי בניית המקלט, ניסיתי עם התוכנות שהם נתנו אבל לא בדיוק הבנתי איך להישתמש בהם. יש לי את הדגם הנ"ל:

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by EagleX2,

מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by astralon,

היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים