עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Fungus Funk,

אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by malcolmx9,

אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש מדפסת יחסית זולה עם ממשק רשת (עדיף G, אבל אפשר גם חוטי) שתכיל גם סורק. הכוונה בזולה היא שגם המחסניות העתידיות לא יעלו כמו מדפסת חדשה. יש חיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש עוד הבדל חוץ מהמחיר בין כבלי HDMI שכולם ב1080P ? כי ראיתי כמה מחברות שונות שכולם תומכים ב 1080P עם אותו אורך אבל במחיר שונה לחלוטין. יש אחד עם זהב והשני לא יודע מה. הזהב מביניהם באמת יותר טוב או שזה סתם חארטה כולם אותו דבר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alon1985,

יש לי מסך פיילוט 24 שקניתי בשופרסל ויש לו רק חיבור vga. ולכרטיס מסך שלי אין vga. אז קניתי מתאם displayport לvga וזה לא עובד הלך לי כך סתם 80 שקל קראתי שזה בגלל שקניתי מתאם פסיבי והייתי צריך לקנות אקטיבי. אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעבוד בגלל זה אני שואל פה. יש כמה אופציות יש את זה http://s.aliexpress.com/QzyABbUR וזה http://s.aliexpress.com/B3maIfAR מה מיבנהם יעבוד?

7. הבנתי שיש אפשרות לאפס צ'יפים לטונרים. יש מישהו שיודע איך עושים את זה, או מה צריך בשביל זה? יש לי מדפסת OKI C3300...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. (יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by asmon,

לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!

11. קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד

12. Started by Guy King,

אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה

13. Started by orzilca,

אני לא יכול ללחוץ על Shift ועוד מקש ביחד רק השורה האמצעית במקלדת עובדת עם זה ASDFGHJKL:" כל שאר המקלדת לא חוץ מהאותיות TY}{BN?N רעיונות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Coca Cola,

USB? או PS\2? אני לא יודע מה ההבדל ולכן אני שואל פה, תודה

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by lioreh,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ג'יגה בייט פתאום כל האותיות בצד ימין של המקלדת "התבלבלו" במקום ם זה ם רושם 6 במקום ל זה רושם 2 במקום פ זה ם רושם * וכו... יש לציין שבמקלדת הוירטואלית זה עובד טוב המערכת הפעלה שלי זה ויסטה 64 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by hta,

איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  18. שהמארז יהיה מקורר טוב, לא מפריע לי הרעש שלו, שיהיה ענק כי אני הולך לדחוס בי טייפון, צג טמפרטורה של אירקול, ואולי קירור מים או קירור לכרטיס מסך). איזה הצעות יש לכם? דרך אגב המפרט הוא : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 ספק כוח OCZ PowerStream 420W NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 AeroCool GateWatch Black-תופס שני מפרצים. 160GB SATA II 7200RPM 8MB

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by omri_ro,

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by coolspot,

האם דרייברים ישפרו את ביצועי כרטים המסך ואם כן תנו לי לינק כי האתר של ניבדה הישתגע tnt 2 m64 32mb נ.ב תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 8-Ball,

יש לי עכשיו את המיקרוסופט intellimouse explorer 4, והוא התחיל לעשות לי בעיות, לפעמים כשאני לוחץ זה לא נלחץ השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט קצת תוכנות וכו' (לא משחקים במשחקים בכלל). חשוב לי שליד הבוהן יהיו לי 2 כפתורים שאפשר לתכנת ושהעכבר יהיה חוטי ונוח. מה האופציה הכי זולה שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by ot,

מחפש רשימת וולטאג'ים של מעבדי אינטל מחפש במיוחד את של הסלרונים ראיתי פעם ברשת היכן שהוא את הרשימה הנ"ל האם מישהו ראה/נתקל/יודע היכן יש ? קישור יעזור מאד תודה

24. אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.