עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

אני צריך לקנות כבל ארוך יותר למסך שלי, כדי שיוכל להגיע לרצפה איפה שאני רוצה להעביר את המחשב. איפה ניתן למצוא כזה כבל? שלחו לי הודעה פרטית אם זה נוגד לחוקי הפורום לפרסם פה שמות. תודה!

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by REUVEN B,

שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R

4. בסקירה זאת אנו מנסים את מקלדת הגיימינג החדשה של Corsair מדגם K70 PRO RGBלכתבה

5. Started by phantomII,

שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by afriat123,
    • 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה

8. Started by nargsi6,

אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by Barel1,

היי, אני יודע שטחנו את הנושא הזה כאן בפורום, אבל אם כבר נעשה איזה שהוא שרשור המלצות שלכם ששאר חברי הפורום יוכלו לעבור פה ולהחליט במקום לפתוח שרשורים חדשים. אני יודע שיש שרשור על מוצרים מומלצים אבל אין שם הרבה המלצות, הוא ישן, אז נוכל לרכז כאן המלצות חדשות קישורים לקניה וכו'. אז לעניינו, כרגע אני עם מקלדת tt esports challenger pro, לא השתמשתי באף אחד מהפיצ'רים שלה אז ככה שלא בדיוק משנה לי אם יהיו במקלדת פיצ'רים מיוחדים. בהתחלה חשבתי על ה Razer BlackWidow שהיא מקלדת ממש טוב, הרבה ממליצים עליה, ואז חשבתי שאני בכלל לא צריך את כל הפיצ'רים כי גם ככה אני לא משתמש בהם.. אז התחלתי לחפש מקלדות מומלצות עם סויצ'ים כחולים ראיתי את ה CM Storm Quickfire Ultimate, הביקורות משבחות את איכו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש מארז חדש. חשבתי בכיוון של הKANDALF המדהים של טרמלטייק. פול טאוור,עיצוב מושלם בשבילי. האם אתם ממליצים עליו למרות מחירו המוגזם? (כ1200 שקלים) או שיש מארזים טובים יותר בתמורה לפחות כסף? אשמח לדעת אם יש! תודה.....

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yp3,

אני לא סורק הרבה מסמכים, אבל פעם בשנה יש לי משימת סריקה גדולה, לכן אני רוצה סורק עם פידר הבעיה היא שהסורקים עם פידר שראיתי מתחילים לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח בפלונטר ראיתי עכשיו סורק יותר זול מה דעתכם עליו? http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=94501D-USB〈=heb&cart=126877399418090112 ודרך אגב, למה הסורקים עם הפידר עולים יותר ממדפסות משולבות עם פידר?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Ferrari599,

יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest ‎‏ בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. Started by kobi_af,

בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. היי, יש לי שאלה ואני יודע שהיא מאוד מאוד טפשית, אבל אני לא רוצה בסוף להידפק. האם המארז של sunbeam הטרנספורמר מתאים לספק כוח של enermax הליברטי 400W וללוח אם INTEL P4 socket 775??? תודה רבה, אם הכול מתאים אני מזמין היום ( אם תענו לי היום ) ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LIDOR_13,

יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם , קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.. מתנצל מראש אם לא. רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז עם מאווררים וספק . היום אני משתמש במארז וספק ג'נריים כמו כן יש לי 2 מאוורררים במארז ( חוץ מהמעבד ) אבל הבעייה שלי היא שהמארז נורא נורא מרעיש .. רציתי שתעזרו לי לבחור במארז שיהיה שקט וגם שיהיו בו לפחות 2-3 מאווררים אני לא עושה וגם לא מתכנן אוברקלוק אז זה לא משנה כל כך אם יהיו לי 2-3 מאווררים או 5-6 .. התקציב שלי הוא 500 שקל למארז כולל מאווררים ועוד משהו כמו 300 ש"ח לספק.. אם יש לכם רעיונות טובים במחיר זול יותר אשמח לשמוע. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by haimamazavs,

שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  25. טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.