עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZIVDANIEL12,

אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  2. קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by infer73,

טוב ככה, בספק כוח שהיה לי עד עכשיו (מת לפני כמה ימים וזרקתי אותו אתמול) היו מספר חיבורי כוח שאני לא ידעתי לאן הם מתחברים אם תסתכלו בתמונה הזאת: http://members.iweb.net.au/~pstorr/pcbook/images/pcps5.jpg אז בתמונה הזאת יש מחבר להארד דיסק/סידי (וכו'), מחבר לכונן דיסקטים ועוד 2 מחברים לא מובנים עכשיו החיבור הזה מאוד דומה לחיבור שהיה פעם בין הספק ללוח אם, אבל בספק שלי היה רק חיבור אחד כזה, לא 2 כאלה ולכן אי אפשר לחבר את זה ללוח אם ישן אז לאן אפשר לחבר את זה? והחיבור השני שהיה לי ולא הבנתי מה עושים איתו זה זה: http://edit.store.yahoo.com/lib/pc-outlet/12VConnector.jpg פשוט אין לי מושג לאן לחבר את זה... מישהו יכול להסביר לי לאיפה 2 המחברים האלה יכולים להתחבר?

4. שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by omrid14,

אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  7. קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  9. Started by Floze,

שלום לכם אתמול קניתי G9X חדש, ואני רוצה לדעת איזה פאד הכי יתאים לו.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by Bruce,

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה

11. Started by sagi_gan,

קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by SilentBob,

קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by hzhz24,

כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  14. נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  15. איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by Demon,

יש לי עכבר אופטי של חברת Acrox, עם חיבור USB. יש איזושהי דרך להריץ אותו בDOS?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by ram111,

יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by mkx,

אני רוצה לקנות יחד עם מחשב חדש, מקלדת ועכבר. שהם יהיו אלחוטיים ועכבר אופטי. אני רוצה משהו איכותי וזול. מה אתם מציעים?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  22. חבר שלי (שלא מבין כל כך במצלמות, וגם אני לא מבין הרבה מעבר לבסיס) מחפש מצלמה והוא דיי נעול על זאתי, גם אני נעול בשבילו חחח מה דעתכם עליה? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=764662 בבקשה זה חשוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by D_N_A,

במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכולכם, בימים האחרונים איני יכול לבצע הדפסות אלחוטיות של מסמכים כדוגמת PDF ו- doc מערכת ההפעלה (win 10 pro) מציגה לי הודעת 'שגיאת הדפסה' או 'המדפסת במצב שגיאה' בקוד AA918B. בהסטוריית האירועים של ישום הניהול של המדפסת מצויין הקוד - 74899. המדפסת היא מדגם HP deskjet advantage 5275. בדקתי את החיבור בין המחשב למדפסת (דרך נתב הוטבוקס) והוא נמצא תקין. השתמשתי בכלי HP print and scan doctor כדי לאתר את הבעיה, ללא הצלחה. איני יכול להתחבר ישירות למדפסת (direct wifi), משום שאיני יודע מהו מספר ה- PIN של הנתב. חיפשתי על התווית, לא מצאתי. אני מאמין שהבעיה היא במחשב. תודה מראש לכל המסייעים.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by sim,

אני עובד עם אופיס ועוד איזה תוכנה רישוי עסקים בכל יום כאשר אני רוצה להדפיס אני צריך לתקין את המדפסת מחדש . איך אפשר לעשות התקנה חד פעמית. מדפסת HP 32 WIN 7

• 3 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים