ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
:bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שנאי חושב על כונן די וי די למחשב אין לי שום ידע בקשר לזה , אתם יכולים לתת לי את הכונן הכי טוב בסביבות 450 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר שלי (שלא מבין כל כך במצלמות, וגם אני לא מבין הרבה מעבר לבסיס) מחפש מצלמה והוא דיי נעול על זאתי, גם אני נעול בשבילו חחח מה דעתכם עליה? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=764662 בבקשה זה חשוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ... אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי .. תודה רבה לעוזרים. השאלה בכותרת !
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי את הBROTHER MFC-5460CN לא מחודש ולא מתצוגה, וגם לא במחיר כזה, אתמול קיבלתי אותו. אני רואה על צג LCD מעין שיפשופים כאלה אבל קטנים. וגם באזור שלו מסביב לצג LCD רואים סימנים, גם הקרטן עצמו שהגיע כבר עלו לי נורות אזהרה. בקיצור איך אני יודע שזה לא מוחדש.מתצוגה. האם הסימנים בצג נורמלים, אני יודע כשקונים מוצרים עם צג LCD אז בדרך כלל יש מדבקה על הצג LCD, רק שפה היה מעין ניילון פשוט שכיסה את כל הפאנל של הכפתורים והחלק של הסורק, על הצג לא היה שום דבר נוסף. דרך אגב זה גם מגיע עם כבלים קצרים מאוד לחיבורים.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול קניתי G9X חדש, ואני רוצה לדעת איזה פאד הכי יתאים לו.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברה מה לדעכם יותר טוב: 1-מערכת של ADVICE 500VA או 2-מערכת של EVERPOWER 1000VA כאשר שני המערכות הם INTERACTIVE והמערכת השניה עולה רק ב 65 ש"ח יותר. במילים אחרות, מה טוב יותר "שם" או VA רבים יותר ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חברים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני רכישת לוח גרפי של חברת WACOM ראיתי שיש מספר דגמים ללוח כמו draw / art / photo / comic הבנתי בערך מה הם עושים בכל אחד מהם, אני מחפש משהו שאוכל לאייר / לשרטט / לצייר בו - בעיקר איורים לדפוס אני עובד עם תוכנת illustrator ורוצה להבין מה כדאי לקחת? ההתלבטות היא בין draw ל-art ראיתי ששניהם מגיעים עם תוכנות שונות אז חשוב לי להבין מה ההבדל? האם בשניהם אפשר לבחור סוגי קו זהים? (פחם / עפרון / צבעי מים וכו'...) תודה מראש לעונים! איתי
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
יש לו ספק 400W HEC. הוא עולה 449 ש"ח. כמה מאווררים יש לו? והוא משתלם? והנה לינק למידע: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היום קבלתי אותו עכבר ממש טוב ונוח מאוד ללא ניתוקים או דיליי שזה היה הכי חשוב לי למשחקים. הכפתור האמצעי בעכבר בלחיצה לצדדים(scroll right- left ) עובדים אך לא משמיעים טיקים האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שאין מחיר אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך לא להסחף אבל זה חשוב יש לי הספקות חשמל בבניין אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מארז - ANTEC P180
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-