ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצות למדפסת עם היכולות הבאות: 1. צבעונית 2. סורק דו צדדי עם יכולת היפוך דף אוטומטי 3. אלחוטית מטרת המדפסת היא לשימוש בייתי (רוב העבודה היא סריקה והעברה למחשב), נדיר שאני מדפיס אבל אם כבר מדפיס שיהיה בצבע. איכות ההדפסה או זמן ההדפסה לא חשובים לי. מאוד מעדיף משהו קטן וקומפקטי כל עוד הוא עומד ביכולות שכתבתי למעלה. מחיר: לא משנה לי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
ראיתי וקראתי על ה G300 וכרגע זה נראה לי הכי טוב... יש לכם עוד הצעות אולי? רוב הזמן זה לא משחק אלא בעיקר גלישה..
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אנשי HWZ היקרים, אמנם הודעה ראשונה שאני מפרסם כאן, אך אני זקוק נואשות לעזרתכם. נתקלתי לאחרונה בהתקן / מתאם מוזר שלא מצאתי לו שום ייעוד הגיוני. עברתי אצל הרבה אנשים, שאלתי, ביררתי אך ללא הועיל. בתקווה, אולי מישהו מכם יוכל להשיב קצת סדר לעולם צירפתי שתי תמונות של הדבר הלא מזוהה, זה אותו התקן / מתאם אחד ליד השני... הבהרה קלה: צד אחד שלו זכר, הצד השני נקבה, מה שבעצם אומר שהוא לא עושה כלום (כנראה) והוא לא עושה שום הצלבה ביון הפינים (בדוק) בהצלחה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך כבל usb to mini usb באורך של לפחות 5 מטרים. יש חיה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
בארצנו הקטנטונת יש המון הפסקות חשמל, וזה ממש לא טוב לרכיבי המחשב... למישהו יש המלצה ל- UPS סביר וזול?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עכבר G7 איזה פאד מומלץ לשדך לו למטרת גיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב לכם עכשיו מהמחשב החדש שלי: AMD ATHLON XP 1600 GIGABYTE - GA7VTXH MAXTOR 40GB D740X ENERMAX S710-B ASUS X50 YAMAHA X16 X40 X10 LOGITECH Mouse Man Optical + Wheel SB Live Value Curical 256MB 2100 DDR Elsa Gladiac 721 בכל מקרה רציתי להגיד שהמחשב פצצה !!! אני מרוצה ממנו מאוד... משחקים רצים מדהים. ותודה לכל מי שהמליץ על המארז של - ENERMAX, ללא ספק החלטה כדאית...! בכל מקרה רציתי לשאול, אני מנסה להוריד את העידכון לביוס של לוח האם של GIGABYTE אך משום מה הלינק שם לא עובד, האם למישהו יש את העידכון האחרון והמעודכן ויכול לשלוח לי ?!
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מארז מידי למיני? מה היתרונות שיתן לי מארז מידי ? עריכה: כותרת
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-