ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את העבר הזה עכבר מעולה נוח אבל אין לי משטח לעכבר ואני לא רוצה להרוס את העכבר אני צריך משטח עד 100 שקל המשטח צריך להיות גדול נוח ובלי ג"ל ושיהיה מיועד למשחקים מוכן לחרוג מהתקציב עד 150 שקל תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו הביקורת הזאת: http://www.driverheaven.net/reviews/MX_Air/index.php על העכבר החדש של לוג'יטק. זה עכבר שלא צריך משטח (אבל גם עובד על משטח) ובעצם יש לו גירוסקופים בפנים שחשים בתנועה. הייעוד שלו זה כנראה לHTPC או מצגות או אנשים שפשוט יושבים רחוק מהמחשב או שהמשטח עבודה שלהם לא נוח לעכבר (גבוה מידי, רחוק מידי, לא נוח). הוא גם נראה לא רע בכלל. לי זה ממש מגניב, די נמאס לי מעכברים רגילים. חבל שהוא כל כך יקר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
-
אהלן ראיתי את המקלדת בבאג וממש התלהבתי וכל זה אבל היא ממש ממש לא נוחה בשביל הקלדה רגילה במחשב יש סט מקשים שעושה את זה מקלדת רגילה או שיש רק למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ... אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי .. תודה רבה לעוזרים. השאלה בכותרת !
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מארז עם חלון ומין X שבאמצע מאוור.... נדוש מכוער וזה נמאס עלי..... אז רציתי לדעת אם מוכרים בחנויות רק דלת אחד של מארז כאילו רק צד אחד ?!?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS 600V אבל היום הייתה לי הפסקת חשמל והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו ל10 שניות כדי שאני אכפה אותו כמו שצריך איזה UPS ? תודה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-