ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כותרת. http://www.zboard.com/experience/FANG/ זה ניראה מגניב. עריכה: ביקורת http://www.simhq.com/_technology2/technology_091a.html
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות?? אני מצרף קישור Thermaltake Xaser III V1000D http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כרגע עם ה-G5, ומעוניין לשדרג. חייב לציין שאני יותר נוטה לעכברים עם לייזר, ורגיל לצורה של ה-G5 (מאד נוח). מה יותר טוב? המחיר לא משנה, בארץ MIZAR ו- G400s, מחו"ל G500s, כך שהמחיר די דומה. אחיזה טובה מאד חשובה לי, DPI גבוה אף פעם לא שיפר אותי במשחקים...
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספרי מארזים : Antec 1000Amg Antec p160 Lianli Pc60 אני רוצה משהו שיחזיק המון זמן, יהיה קר! ונוח. על מה הייתם הולכים? (אשמח גם לשמוע עוד המלצות). ולגבי ספקי כוח, תיכננתי לקנות את ה- Antec truepower 430w אבל ראיתי שה- butterfly של TT בא עם Sleeving וזה עניין אותי, יש ספקים שבאים עם סליווינג אבל בלי כל הצבע וכדומה של ה- TT? תודה! אולי EG365P-VE FCA Enermex?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת all in one (פקס פחות קריטי) זולה וטובה. על איזו מדפסת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם ! יש לי עכשיו מקלדת פשוטה (40 ש"ח) עם כפתורי "הפעלה מהירה" (EMAIL, MY COMPUTER...), ורציתי לשאול: איך אני יכול לתכנת אותה ? (כאמור היא באה ללא דרייברים) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה. המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה. ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו. וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-