עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by LermanIsUberCool,

יש לכם מידות פיזיות לכרטיס? אני מניח שאין הבדל בגודל בין חברה לחברה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by demultiplexer,

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by NaNdoS,

לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com,

דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  7. אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. גם אני חשבתי על לקנות איזה מייקרוסופט מולטימדיה או על איזה לוג'יטק מפנקת. העניין הוא שרציתי שחורה בגלל שהמקלדת הלבנה שלי נראית בערך כמו איזה צ'יטוס מקולקל! ;D בכל אופן חשבתי לעצמי "מה?! להשקיע עכשיו 150 ג'ובה על מקלדת?!" יפה ככל שתהיה ואני באמת חושב שהמייקרוסופט שנמכרות היום מדהימות ביופי שלהם ואני בטוח שגם בביצועים, אבל להשקיע 150 על מקלדת נראה לי טיפה מוגזם! אז מי שלא רוצה להשקיע יותר מדי אבל עדיין מעוניין לקבל מקלדת שחורה, עם כל כפתורי המולטימדיה שקיימים ועדיין לשלם משהו כמו 50-60 ש"ח אני ממליץ להכנס לסניף של ACE או הום-סנטר ולקנות את המקלדת הבאה שעלתה לי חמישים ג'ובה ודרך אגב היא של סילבר ליין: כמו שאתם רואים על עכבר לא התפשרתי!

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. יש פתרון לקליטה נמוכה של כרטיסי רשת ל WIFI. אבל, אם בונים צלחת (דמו צלחת) מאחורי המשדר של המקלדת או עכבר אלחוטים, מקבלים קליטה למרחק רב יותר. אני קיבלתי במטר שלם יותר קליטה לעכבר שלי.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  15. http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אני רוצה לדעת לכמה דפים מספיק ראש דיו שחור, הם כותבים 500 דף ב50% כיסוי ואני רוצה לדעת כמה באמת יוצא בצילום ממוצע.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by ntl,

שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Real_Me,

אמנם כבר העליתי את הנקודה הזו בעבר אבל הפעם הייתי רוצה התייחסות מגובת מקורות ברשת אם אפשר ולא נימוק של העדפה אישית . הנדון : האם קנייה של מסך 19" לא שטוח לדוגמה PROVIEW PX-986N היא אכן מוטעית לעומת מסך 17" שטוח איכותי. הזדמן לי לראות במו עיני את המסך המדובר והתרשמתי לטובה. לא רק מאיכות התמונה (גודל נקודה 25.) אלא גם מרענון של 1280*1024*75, 1152*864*85, 1024*768*(שכחתי לבדוק) וזה רזולוציות נתמכות לא כאלה שנכפות על המסך. אז אמנם יש מסכים שמגיעים ל-1600*1200*75 אבל האם זה באמת נחוץ? ובהתחשב בעובדה שזה יכול להיות אינדיבידואלי, האם יש מחקרים ברשת שנעשו על מה התכונות המינימליות שצריכות להיות למסך מבחינת רענון בכדי שלאורך זמן והרבה שעות מסך לא תהיה השפעה שלילית על המשתמש? …

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by urich,

יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by FriXus,

למבינים בחומרה אני רוצה לקנות את המפרט הבא (חצי מחשב): לוח אם EP-4G4A+ MUSKKIN DDR 2100 256M BASIC SUMA GF4400TI128 P4 2.0A MAXTOR 40GB 7200 133 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מחיר 4712 שח' למחשב זה אני רוצה לעשות OC ולהפוך אותו ל-2400MHZ יש רכיבים יותר טובים מאלו בשביל מחשב שכזה(מחיר קרוב לזה)? האם הרכיבים טובים בשביל OC שכזה? אני יכול לעשות את הOC הזה מבלי להוסיף מאווררים? אני יכול להחליף את הזיכרונות ל3200 או 2700 בלוח זה?(ואיך אם אפשר לדעת....)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח מעבדת תיקונים למחשבים ואני זקוק למידע כמה שיותר בנושאים הבאים : 1)כמה אחוזים מרוויחים על מכירת חלקים בלבד ? 2)בהרכבת מחשב מלא כמה מרויחים על ההרכבה ? 3)כמה עולה ללקוח להחליף כרטיס או HD או מעבד , ואם למשל להחליף HD עולה 50 ולהחליף כרטיס מסך עולה 50 אז אני גובה 100 עבור העבודה או שנהוג לעשות מחיר. 4)אני מעוניין לעשות שרות של עד הבית לתיקונים , אז כמה נהוג לקחת עבור קריאת השרות ? ואם מבצעים שדרוג בקריאה אז האם נהוג לקחת בנוסף על העבודה גם את קריאת השרות ? -אני פונה לכל אחד שיודע מנסיון או יכול לעזור לי באחת מהשאלות בבקשה תעזרו לי. נ.ב : איפה אפשר לקנות חלקים בתור חנות במחירים הכי זולים ? או איזה יבואנים בכלל מספקים חלקי מחשב לחנויות ? אודה מאד…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Reno232,

אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by guy94,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים