עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KingYog,

שלום, הייתי מעוניין לחבר את הכרטיס: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5519_TL-WDN4800.html למחשב הלנבוו thinkpad T460p האם זה אפשרי באמצעות מתאם מסויים? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי משהו מוצלח אם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ זה יהיה נהדר. תודה לעוזרים,

2. המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  3. אהלן, רציתי לדעת האם יש כאן משתמשי MX700 (או 900), ובאיזה שיטת שידור עובר המשדר שלו? בעיקרון ברצוני לקנות אחד מקולקל, בעיקרון בגלל המקלט. (הייתי מפרסם את זה בקניה/מכירה אבל... מי יחפש למכור את העכבר המקולקל שלו?)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by Real_Me,

הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by ntl,

האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי. זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני לפני קנייה של עכבר, חשבתי על ה- MX518 בגלל מחירו האטרקטיבי (160 ב- KSP), ורציתי לדעת איך הנוחות שלו. אני כרגע עם Logitech UDF99 או משהו כזה, זה העכבר שעולה ב- KSP שלושים ושמונה שקל, ויש לי אותו כבר לא מעט זמן אך הוא עושה בעיות בזמן האחרון - קפיצות כאלה כל כמה זמן, אבל מה שיותר מטריד זה שגב היד כואב לי לאחר שימוש ממושך בו. אני רוצה עכבר לגיימינג, שיכול להיות לפעמים כמה שעות ברצף, והכי חשוב לי שהעכבר יהיה ממש אורגונומי ונוח. אני מכיר את הביצועים שלו בערך, יש אותו לחבר ושיחקתי בו דיי מזמן האמת, אז אם מישהו יכול להמליץ ולספר על חווית הגיימינג בו אשמח לשמוע. תודה מראש ולילה טוב, תום

• 28 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by shirNoshe,

במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by YAIR,

תקון טעות חמורה!!!!!!!!!!!!!!!!! האחריות שאתם מקבלים היא של החנות ולא של היבואן כך שאין לבוא בטענות ליבואן כל אחד יקנה במקום בו הוא מאמין. כל החנויות עובדות קשה מאד לפרנסתם ובמיוחד בתקופה זו ואי אפשר לדרוש מהם יותר מידי. בהצלחה לכולם ביייייייייייייייייייייייייייייייייי

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by avidavid,

שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מוזמנים לקרוא את הסקירה החדשה שלי על ליין המדפסות החדש של חברת ברדר brother: http://hitech-man.blogspot.co.il/2016/04/brother.html

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dorman2,

רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים