עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  2. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by bigdady,

מישהו יכול להמליץ על סורק טוב במחיר עד 300-400 ש"ח? או המלצה על חברה מסוימת..... תודה.

5. Started by OmerS,

שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  6. שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by SyndromE,

חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

לאחר חודש וחצי בערך עם עבודה עם העכבר הוא החליט לא לעבוד יותר. הסיפור היה למי שזוכר שהוא לא הסכים להיות מחובר ל-USB ולא משנה מה עשיתי לו. העכבר הוחלף ולאחר כמה ימים שוב תופעות שונות ומשונות. גם בשני מחשבים נוספים הוא לא עבד חלק,למרות שכשהוא עבד הוא היה מאוד נוח וארגונומי. לבסוף שיפצתי את ה-510 שהתקלקל..ותיקנתי אותו לשביעות רצונם המלאה שלי ושל בני הבית. עתה אני חושב על קנית עכבר ורק לוג'יטק..ומתלבט בין ה-518 ובין ה-G5.

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by yousux,

ראיתי שיצא הMX1100 שהוא בעצם ה MX1000 אבל עם הגלגלת של ה Revolution Mx, מישהו התנסה עם העכבר הזה ? האם יש שוני בין הגלגלת בו לזו שב MX (כי ממש לא אהבתי אותה) ?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by yuvalbit,

אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by YoniDahan,

שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by SilentBob,

קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by infer73,

טוב ככה, בספק כוח שהיה לי עד עכשיו (מת לפני כמה ימים וזרקתי אותו אתמול) היו מספר חיבורי כוח שאני לא ידעתי לאן הם מתחברים אם תסתכלו בתמונה הזאת: http://members.iweb.net.au/~pstorr/pcbook/images/pcps5.jpg אז בתמונה הזאת יש מחבר להארד דיסק/סידי (וכו'), מחבר לכונן דיסקטים ועוד 2 מחברים לא מובנים עכשיו החיבור הזה מאוד דומה לחיבור שהיה פעם בין הספק ללוח אם, אבל בספק שלי היה רק חיבור אחד כזה, לא 2 כאלה ולכן אי אפשר לחבר את זה ללוח אם ישן אז לאן אפשר לחבר את זה? והחיבור השני שהיה לי ולא הבנתי מה עושים איתו זה זה: http://edit.store.yahoo.com/lib/pc-outlet/12VConnector.jpg פשוט אין לי מושג לאן לחבר את זה... מישהו יכול להסביר לי לאיפה 2 המחברים האלה יכולים להתחבר?

16. Started by scorpion,

אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  17. איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by ColorPencils,

טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. Started by nice-1,

אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  21. חבר שלי (שלא מבין כל כך במצלמות, וגם אני לא מבין הרבה מעבר לבסיס) מחפש מצלמה והוא דיי נעול על זאתי, גם אני נעול בשבילו חחח מה דעתכם עליה? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=764662 בבקשה זה חשוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by saar3,

שלום! אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי. תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by ari,

יש לי ups קומפקט של גארמטון הוא דיי ישן 4 שנים, לא השתמשתי בו עכשיו ניסיתי לחבר אותו למחשב (יש כבל אחד שמתחבר לחשמל ואחר בודד שמתחבר למחשב) ה ups לא הראה שום סימני חיות בשתי נורותיו גם כאשר שיחקתי עם כפתור האון אוף האם צריך לתת לבטריות זמן להיטען? מה עושים?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by tomer2004,

אני מתלבט בין שני המארזים האלו - 1) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) + אני מוסיף לו ספק 450 W בלא הרבה כסף http://www.pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm 2)Simbadda Q5 LCD Front USB 520W Case http://www.pch.co.il/docs/pd1893354460.htm -איזה יותר טוב ועדיף ? תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.