ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
ככה אולי אני יקנה ספק + מארז חדשים...אבל יש לי שאלה לפני האם זה קשה לחבר את כל החלקים של המחשב?אני לא מבין בזה..אם למישהו יש מדריך או משהו זה יעזור לי מאוד. אז ככה חשבתי על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=7861 או של ה A-TOP : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6369 זה אותו דבר לא? רק חברות אחרות אממ שאלה חשובה האם הספקים שלהם ג'נריים ?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על מצלמת רשת, לצרכים של ... שיחות רשת בעיקר. שתוכל להתחבר למחשבים ניידים שונים, וגם לעמוד על שולחן סתם. אם יש מצלמות עדיפות בהרבה בתקציב גבוה יותר, גם טוב. תודה !
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://img19.imageshack.us/img19/6408/picture2xk7.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1832/picture3cu1.jpg
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-