עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איזה מהם עדיפה?ולמה?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by ColorPencils,

טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Sol@rWind,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1005813687&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Svensk.il,

אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by MichaelZ,

נכנס לחנות. מסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. -"לא, יש לנו רק אלחוטי". מרוב שכולם רוצים כל דבר אלחוטי, עוד מעט האסלה תהייה גם אלחוטית. אז הסיפור הוא ככה: יש לי מקלדת שקניתי אותה אולי לפני 7-6 שנים. לא צריך להגיד לכם מה המצב שלה. צריך חדשה ועל הדרך אני רוצה לגלח טיפה מהמימדים. הרוחב של מה שיש לי זה 47 ס"מ. אני רוצה לצמצם את זה ל-45 או 44. איך אני מוצא מקלדת לפי מידה? מזמן כבר הייתי משיג לי משהו מאיביי אבל אני רוצה שיהיה לי עברית (מדבקות לא בא בחשבון). 1.מקלדת מולטימדיה מלאה. כל המקשים הרגילים, כולל ה-NUMPAD. מקשים: ,on/off, sleep, play/pause, stop, next, prev., volume up/down, mute 2. רוחב 45 ס"מ ומטה. 3. אורך הכבל: 140 ס"מ ומעלה. 4. PS/2, אפשר גם USB 5. שפות : אנגלית, עבר…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by YAIR,

להתראות מחר בקומדקס ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב לסלון, עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני כבר זמן מה מנסה למצוא כלי לתפעל אותו מהספא. עכשיו המרחק בין המחשב לספא הוא כ3 מטרים וכ10 סנטימטרים. אני קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי לטווח גדול צריך בלוטות'. אבל יש גם את ה2.4Ghz שזה כפי שהבנתי רדיו ולא בלוטות'. מה בדיוק אני צריך ומה יעבוד לי ? תקרת התקציב היא 300 ש"ח ואפשר לחרוג ממנו מעט. תודה מראש, בברכה, רונן.ב.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by es88,

שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  10. מחפש כבר בנרות ולא מוצא. 1. או כבל DVI ל-D-SUB/VGA או מתאם/ממיר DVI/VGA אבל שיהיו לו שתי כניסות נקבה ( בד"כ זה זכר/נקבה) צריך עזרה דחופה בשביל לחבר מסך שיש לו רק יציאת DVI למערכת מחשבים עם קופסת KVM. תודה!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. Started by YoniDahan,

שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  12. שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  13. מהו המחיר למעבד פנטיום 3 733 חדש ? מהו המחיר לצרכן ומהו המחיר לסוחר ?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  14. Started by Dano,

מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק? יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W? (כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

16. Started by giliboy,

אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן

17. Started by ari,

יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by okpimp,

שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק ‏V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by guyby,

רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש מקלדת קטנה לנייד (בגודל כמו מקלדת של נייד) עם ספרות מצד ימין 0-9. אני עובד המון עם חישובים וקשה לי להקליד עם המקלדת של הנייד. זה ממש לא נוח.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מעוניין למכור עכבר חדש , האם מותר לפרסם אותו פה או שיש פורום מסוים למכירה? חיפשתי פורום ותת פורום כזה ולא מצאתי... תודה על העזרה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747484

24. Started by MDK,

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  25. אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים