עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kokoki,

מה דעתכם בנוגע לעכבר של קורסאייר m65 rgb? והאם הוא שווה את המחיר שלו, 330 ש"ח? בנוגע למקלדת אני מחפש מקלדת מכנית שתהיה כמה שיותר שקטה אבל גם קלה ללחיצה (סוויצ'ים חומים?), עם תאורת לד rgb, מקשי מאקרו ומקשי אגודל (השלושה מקשים האלה מתחת לרווח, זה נראה לי ממש שימושי ויותר נגיש ממקשי המאקרו שנמצאים בצד שמאל של המקלדת), וכל התענוג הזה של המקלדת באזור ה- 600 ש"ח, האם קיימת חיה כזו? ואני חייב לקנות מהארץ כי אני צריך את העברית. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Spirox,

איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by stanislaf,

שימושים: סרטים, מוסיקה וCS: GO מעדיף לא אוזניות גיימינג מעדיף אוזניות שאפשר לקנות בארץ שימו לב שהאוזניות נקנות מאילת ולכן אפשר לנצל יותר את התקציב כי אילת זולה יותר. תודה הבנתי שהחברה samson ו superlux זה אוזניות עם סאונד איכותי מאוד במחיר זול מה אתם אומרים? אגב האוזניות שיש לי עכשיו הם samson sr850 אבל דפקתי אותם קצת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. כשלוחץ על הסורק בתוכנה של HP אפשר לבחור בשני סורקים שניהם HP... אבל לפני אחד מהם כתוב WIA, אם לוחץ עליו לא קורה כלום, אם לוחץ על השני אז מופיעה הודעת שגיאה כמו בקובץ המצורף. זה לאחר שהורדתי את הדרייבר מהאתר של HP. אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

6. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג (וחשבתי שזה אחלה זמן לנצל את המבצעים של סוף השנה), ואני ממש לא יודע איזו לבחור. אני יכול להגיד שאני משחק הרבה משחקי תפקידים (WoW, Dragon Age Inquisition למשל..), וכמובן חשוב לי שתהייה אפשרות של תאורה במקלדת. אני כעיקרון מתלבט בין שתי חברות, או Razer או Roccat, והתקציב שלי הוא בין 300-500.. אשמח לעצות כי אין לי יותר מדי מושג במקלדות גיימינג תודה וערב טוב!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by -Blaze-,

זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by D-Bang,

אני חושב לקחת את המארז הנ"ל http://www.bigbruin.com/reviews05/armorjr_1 הוא נחשב לטוב? יש לו גם שתי גרסאות, מארז שחור - עשוי מברזל (כ600 ש"ח) ומארז אפור - עשוי אלומיניום (כ700+ ש"ח) למעט המשקל יש הבדל בין שתי הגרסאות? מה מהם מתחמם יותר (אם זה רלוונטי)? יש עוד משהו שאתם ממליצים עליו? תקציב מקסימלי 800.. והגודל לא יותר מ50X50 גובה ועומק

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  9. יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by momi2004,

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by Aviram,

אני הזמנתי את הטרנספורמר והוא הגיע אליי... עוד לא חיברתי את הלוח אם, משמע שלפי החוק מותר לי להחזיר את זה לחנות ולקבל את ה360 שקל בחזרה (מזכים את הכרטיס אשראי) בקיצור ראיתי שלושה מארזים אחרים. עכשיו אני מתלבט בין כולם... Chieftec Mesh Silver מKSP ?Supertalent CA-601UFK Black? מKSP כולם באותו מחיר.... אהה וכמובן הSunbeam Transformer לטרנספורמר יש 2X120MM, 3X80MM צ'פטק יש 1X120MM 5X92MM סופרטאלנט 4X80MM מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שתיהיה דומה למקלדת תואמת PC (עם כל הפתורים הרגילים) ושיהיה בצבע לבן מבריק ופלסטיק שקוף (בסגנון של מקינטוש). ואם אפשר להכניס למחיר גם עכבר אופטי מעוצב יפה (ראיתי כאלה ב-40 ש"ח) זה יהיה אחלה. לא משנה לי איזה חברה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by Gri,

יש לי הגה ישן של חברה בשם DEXXA. אני מחפש מוצר שמיצד אחד יתחבר להגה(חיבור בעל 15 פינים) ומצד שני שיתחבר לUSB בקשה נוספת היא מה זה בדיוק GAMEPORT והאם אני יכול למצוא חיבור בין ההגה ל GAMEPORT אם זה אפשרי בכלל

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. Started by tombraider2003,

התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים

16. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dan4,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. אז ככה לא מצאתי עכברים טובים כל כך לשמאליים או ליתר דיוק מצאתי עכברים פשוטים שמתאימים לשני הסוגים.. אז יש לי 2 שאלות.. אין עכבר לגיימר מותאם לשמאליים? אם יש האם בבקשה אפשר המלצה? אם אין אני אסתפק גם בזה שמתאים לשניהם. תודה, UnDer.

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הערה: מדובר במחשב בן כמה שנים,שעד כה המקלדת שהיתה מחוברת אליו הייתה בחיבור PS2 והכול עבד כסידרו. רכשתי מקלדת USB פשוטה של סילברליין שמתחברת ב-USB . אולם כפתור ה-F8 (לכניסה ל-SAFE MODE )לא עובד. בדקתי אותה במחשב של חבר והיא עובדת בסדר. יתכן שעלי לבצע שינוי כולשהוא בביוס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by y4niv,

שלום, אני מחפש מקלדת קטנה לסלון שתכלול משטח עכבר, שתהיה מוארת ועם אותיות בעברית. משהו דומה לזה logitech k400 plus תודה לכל מי שיכול לעזור.

24. אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.

25. Started by gshhar,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי וחשבתי על ה-Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse שעולה 290 מה אתם אומרים,איך הוא ? מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.