עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by marking,

השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by TheTeapot,

היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  3. מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by giri71,

hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by spectra,

שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by constantine16,

which mouse better for for playing games?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  7. רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by talevi,

שלום אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטית שיהיה BlueTooth לא משנה איזה תנו הצעות עד 600 שקל ככה..

11. Started by RuThLeSs,

יש לו ספק 400W HEC. הוא עולה 449 ש"ח. כמה מאווררים יש לו? והוא משתלם? והנה לינק למידע: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מעוניין למכור עכבר חדש , האם מותר לפרסם אותו פה או שיש פורום מסוים למכירה? חיפשתי פורום ותת פורום כזה ולא מצאתי... תודה על העזרה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747484

14. יש לי WIN 7 64 עידן + קוניקה 9001 התוכנה עובדת דרך USB אך עידן + לא מוצא את השידור , למה לא ? http://p2pic.com/images/lol.png

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by Bruce,

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה

16. Started by eladbu,

שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by tornado,

כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  18. שלום, זקוק להמלצה על מצלמת רשת, לצרכים של ... שיחות רשת בעיקר. שתוכל להתחבר למחשבים ניידים שונים, וגם לעמוד על שולחן סתם. אם יש מצלמות עדיפות בהרבה בתקציב גבוה יותר, גם טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. פשוט הנוכחי של RAPOO לא טוב כי הלחצן האמצעי נלחץ בקלות ומדביק טקסטים, פותח לינקים בטעות וכד' תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Goliath,

שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by תושב העיר,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה שיש לה רק כניסת RCA (3 בננות אדום צהוב לבן) יש כבל כזה ? ואיפה קונים ?

25. ;D

• 10 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.