ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Fx6800 ?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני בין שלושה דגמים של HP 4500, 6500, 8500 בוא נגיד שה4500 לא נראה לי מספיק טובה, אז למען האמת ההתלבטות היא בין שני הדגמים האחרים. אני חושב שה6500 יספיק לי וגם ההבדל במחיר הוא לא קטן. אבל מצד שני אולי כדאי כבר להשקיע במדפסת עם יכולות הדפסה קצת יותר טובות. ומישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הרגיל לPLUS? ושאלה אחרונה, כתוב במפרט של המדפסות שיש מקום ל4 מחסניות דיו, מה זה אומרת שיש 4 מחסניות? כמה מחסניות דיו אני צריך להכניס למדפסת? תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את iMon Inside אבל גיליתי שלאחרונה הדגם משווק עם שלט שונה, קטן יותר ונראה כבעל פונקציות מעטות מקודמו. הדגם: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon24.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=24 השלט הישן: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon21.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=21 השלט החדש: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon22.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=22 נדמה לי שבארץ עדיין אפשר להשיג את הגרסה עם השלט הגדול יותר. מישהו יכול לנסות להבין את ההבדלים בינהם אם יש, ולאיזה שלט מבין השניים יש יותר פונקציות...? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא קונה מיד אבל רוצה לדעת מה כדאי. חשוב ספק טוב (יש במחשב את'לון 2500 וריידאון 9600 וכשמשחקים הוא עושה ריסט כנראה מהחום הכללי. טמפ' גבוהות במארז) וקירור טוב ושקט. זה הכל...
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
Epson - Stylus Color C20UX - A4 - 720X720dpi - 6ppm - WIN 98/ME/2000 - USB איך הביצועים שלה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-