עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by ColorPencils,

טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by TheTeapot,

היי, אני זקוק להמלצה לעכבר. עדיפות לאלחוטי, בסביבות ה ₪200, חשוב מאוד שיוכל לעבוד גם ללא משטח מיועד.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by shlomom,

אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…

6. Started by SyndromE,

חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

לאחר חודש וחצי בערך עם עבודה עם העכבר הוא החליט לא לעבוד יותר. הסיפור היה למי שזוכר שהוא לא הסכים להיות מחובר ל-USB ולא משנה מה עשיתי לו. העכבר הוחלף ולאחר כמה ימים שוב תופעות שונות ומשונות. גם בשני מחשבים נוספים הוא לא עבד חלק,למרות שכשהוא עבד הוא היה מאוד נוח וארגונומי. לבסוף שיפצתי את ה-510 שהתקלקל..ותיקנתי אותו לשביעות רצונם המלאה שלי ושל בני הבית. עתה אני חושב על קנית עכבר ורק לוג'יטק..ומתלבט בין ה-518 ובין ה-G5.

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by yousux,

ראיתי שיצא הMX1100 שהוא בעצם ה MX1000 אבל עם הגלגלת של ה Revolution Mx, מישהו התנסה עם העכבר הזה ? האם יש שוני בין הגלגלת בו לזו שב MX (כי ממש לא אהבתי אותה) ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by R.V.,

קניתי היום את העכבר(G5). אחלה עכבר . אכשיו יש לי שאלה לחבר שלי יש את הדגם הקודם ויש לו מיתחת לעכבר איפו שמכניסים את המישקולות תאורה כחולה ולי בחדש אין האם זאת איזו שהיא בעיה או משו. או שהיא ביכלל לא אמורה להיות ואני יכול להיות רגועה ולהנות מהעכבר החדש שלי? תודה...

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by infer73,

טוב ככה, יש לי A64 3000+ 1800Mhz עם לוח אם Epox 3kda3j כרטיס מסך GeForce 6800 2 דיסקים קשיחים 7200RPM צורב CDRW אחד 4 מאווררים 80MM ג'נריים (אחד מהם עם לדים) כונן פלופי קטן ומסכן אחד כרטיס רשת נוסף ובקרוב מאוד (מחר כנראה) צורב DVD חדש - LG ורציתי לדעת איזה ספק לקנות כרגע יש לי HEC 300 ART שלא מצליח להחזיק את כל המחשב תחת עומס מלא, אז הדיסק קשיח הפחות חשוב שלי (זה בלי windows עליו) מחובר לספק משני, אבל זה לא בדיוק נוח ועכשיו עם הצורב החדש, זה נראה לי יהיה פחות נוח אפילו... לפי מה שהבנתי, הספק שלי כנראה לא מחזיק בגלל שב +12V הוא מספק קצת מדי אמפר, אז כנראה שאני צריך ספק שנותן יותר אמפר ברייל הזה (לפי מה שקראתי, בסביבות ה25A) מבחינת תקציב, אז אני מעוניין להוציא כמה שפחות על…

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by deluxe,

חשבתי לקנות את iMon Inside אבל גיליתי שלאחרונה הדגם משווק עם שלט שונה, קטן יותר ונראה כבעל פונקציות מעטות מקודמו. הדגם: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon24.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=24 השלט הישן: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon21.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=21 השלט החדש: http://www.soundgraph.com/Eng_/Products/imon22.aspx?topMenu=2&subMenu=2&leftMenu=22 נדמה לי שבארץ עדיין אפשר להשיג את הגרסה עם השלט הגדול יותר. מישהו יכול לנסות להבין את ההבדלים בינהם אם יש, ולאיזה שלט מבין השניים יש יותר פונקציות...? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Bruce,

שלום לכולם קיבלתי עכבר G7 איזה פאד מומלץ לשדך לו למטרת גיימינג? תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעבר ומקלדת חדשים... עכבר: אין צורך בעכבר אלחוטי ואפילו מעדיף שלא. שיהיה לייזר, ונוח (אני ימני כככה שלא משנה לי סימטרי או לא, אולי אפילו עדיף שלא). אני חושב מאד על ה Logitech G5, אשמח לשמוע על החסרונות שלו (בעיקר), כי את היתרונות אני יודע... ואשמח לא שמוע אם יש לכם משהו טוב יותר להציע... תקציב: סביבות ה 300 זה בסדר... מקלדת: גם פה אין צורך ועדיף שלא תהיה אלחוטית. שהמקשים לא יהיו עמוקים, כלומר, שיהיה מאד קל ללחוץ, לא יודע אני אוהב את זה (: בלי כל מניי צורות מוזרות של רווחים באמצע המקלדת, יחסית סטאנדארטית אבל מתקדמת... מקווה שאני מובן... הממם עדיפות לשחור (: וזהו. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by mhnuemhnue,

שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  19. הפד שלי כבר עבר את זמנו והשתמשמתי בו הרבה והמשטח כבר שרוט, כרגע יש לי את ה-Thermaltake tai chi M2. דרישות: 1) יהיה פד אורטופדי כדי להימנע מבעיות בשורש כף היד. 2) שייחליק טוב, ולא יהיה "תקוע".

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by hzhz24,

כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by omrid14,

אני קונה לאח של חברה שלי לברמצווה עכבר ואוזניות למשחקים איזה כדאי?? הוא משחק CS TF וכו. . קניתי לו כבר SteelPad 4D איזה עכבר ואוזניות כדאיי? מה עדיף 5H או SIBERIA ? עכברים משהו כמו MX או G5 או רייזר מה כדייי???

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by ccc,

הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by Goliath,

שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by nice-1,

אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…

• 9 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים