עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maor18,

אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  2. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  5. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

6. Started by Cypherlz,

שלום אני מחפש אוזניות התקציב שלי הוא עד 600 שקל ואני יכול טיפה לחרוג אני משתמש בהם לגיימינג סרטים ומוזיקה חשבתי ללכת על Sennheiser HD51 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  7. אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  8. מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.

9. שלום. אני כבר הרבה מאוד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  11. האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  12. Started by אוריפ,

יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by oryrm19,

היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  15. היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by singera,

אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  17. חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  18. קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  19. איכשהו הצלחתי להתרגל לעכבר ומקלדת... אבל יש מקומות שזה פשוט מגביל: בעיקר בפניות חדות וכד'. רציתי לדעת איזה ג'ויסטיק הכי מומלץ (מיועד להטסת מסוקים ומטוסים, אבל בעיקר מטוסים) עבור המשחק BF2 - אין צורך באלחוט ד"א. תודה.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  20. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by TRISOMY,

יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  22. Started by Holy,

יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  23. יש לי מצלמה של JVC מדגם GR-DVL910A ויש לי במחשב את החיבור 1394 (Firewire שאיתו מחברים מצלמות דיגיטליות) כמו שאני יודע אמור להיות לי דריבר למצמה אבל אין לי אותו ואני גם לא מוצא אותו באינטרנט אין לי בעיה עם הכבל או עם החיבור כי ניסתי אותם על מצלמה אחרת וזה עובד מצויין מי שיוכל לעזור לי או למצוא דרייבר או בעזרה איך לחבר את המצלמה בדרך אחרת אני יודה לו מאוד כי אני כבר נואש תודה מראש למי שרוצה לדעת החיבור Firewire שלי נמצא על הלוח אם מובנה הלוח אם הוא P4S8X של ASUS ויש לי גם חיבור על הכרטיס קול מדם AUDIGY 2 Platinum EX של CREATIVE אני ממש הודה למי שיוכל לעזור לי אני נואש עד מאוד

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  25. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים