ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. יש לי זיכוי של 400 שקל במחסני חשמל, וחשבתי ללכת ולקנות מדפסת משולבת עם הכל. יש להם רק לקסמארק וברודר. עכשיו על לקסמארק אני בכלל לא מעוניין ללכת, וחשבתי דווקא על ברודר. יש להם 2 סוגי מדפסות - 1. MFC-425CN - עולה 880 שקל 2. MFC-5440CN - עולה 740 שקל עכשיו לפי הנתונים שלהם, הזולה יותר (השניה) היא יותר טובה בנתונים שלה, אבל לפי הביקורות באינטרנט, הראשונה עדיפה. מה עדיף? (אם בכלל, ברודר היא חברה טובה?) הביקורות - הראשונה, http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1847845,00.asp , http://reviews.cnet.com/Brother_MFC_420cn/4505-3181_7-31139140.html השניה , http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1994506,00.asp אם יש לכם נסיון עם אחד מהמדפסות הללו, אשמח לשמוע עצות או המלצות…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הסבירו לי למה ישנם ספקי כוח ל AtX 2?? מזה בעצם?? האם ספק כזה מתאים למערכת מחשב שלי???
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בארצנו הקטנטונת יש המון הפסקות חשמל, וזה ממש לא טוב לרכיבי המחשב... למישהו יש המלצה ל- UPS סביר וזול?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מפש כתבה שמסבירה על הרכבת מחשב בפירוט על כל הפרטים הכי קטנים והכול
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם התנתקו לי היבורים של הusb במקלדת לאן אני אמור להלחים אותם אדום צהוב ירוק לבן
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם העכבר הזה או טיפים כלשהם. אם מישהו מכיר איזה review עליו זה בכלל יהיה מהמם. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני עובד עם אופיס ועוד איזה תוכנה רישוי עסקים בכל יום כאשר אני רוצה להדפיס אני צריך לתקין את המדפסת מחדש . איך אפשר לעשות התקנה חד פעמית. מדפסת HP 32 WIN 7
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-