עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

כותרת. http://www.zboard.com/experience/FANG/ זה ניראה מגניב. עריכה: ביקורת http://www.simhq.com/_technology2/technology_091a.html

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by boostero,

צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by amired,

אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  6. Started by miki_9,

אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by tom123p,

שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. Started by albert13,

יש אותם בתקציב שלי: ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ ‏Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL ‏Razer eXactMat Mouse Pad ‎‏SteelSeries QcK Mass Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad‎ ‏SteelSeries 4HD Mouse Pad‎ טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  9. שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. Started by aviv00,

שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  12. אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by rondamri,

תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?

16. Started by embedded,

היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by JCohen,

???

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  18. אני מחכה כבר חודש מאז שראיתי אותו למכירה בארה"ב ועדיין לא הגיע לכאן מה יהיה ? אני צריך לקנות אותו לאיזה בחור שאני מלמד מחשבים והוא עוד מעט עוזב את הארץ

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  19. Started by MDK,

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  20. שלום רב לכולם !! אני מחפש מוכר אמין לקניית דיו תואם איכותי וזול למדפסת BROTHER גם ב EBAY או אליאקספרס אם זה משמעותי דגם הדיו: LC225XL + LC227XLBK BROTHER מחיר הכי זול בארץ: http://www.i-needyo.co.il/ProductInf...Id=3535&catId= מחפש לראות עד כמה ההפרש משמעותי. שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by munch_e,

אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Paz,

טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…

23. Started by 246810,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. אני בין שלושה דגמים של HP 4500, 6500, 8500 בוא נגיד שה4500 לא נראה לי מספיק טובה, אז למען האמת ההתלבטות היא בין שני הדגמים האחרים. אני חושב שה6500 יספיק לי וגם ההבדל במחיר הוא לא קטן. אבל מצד שני אולי כדאי כבר להשקיע במדפסת עם יכולות הדפסה קצת יותר טובות. ומישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הרגיל לPLUS? ושאלה אחרונה, כתוב במפרט של המדפסות שיש מקום ל4 מחסניות דיו, מה זה אומרת שיש 4 מחסניות? כמה מחסניות דיו אני צריך להכניס למדפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  25. http://img19.imageshack.us/img19/6408/picture2xk7.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1832/picture3cu1.jpg

• 8 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.