עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BenK,

הdetonator מתאים לHercules 3d prophet 4500?! :-/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. לאיזה מבין השניים אני צריך לחבר את הכבל כדי לשלוח ולקבל פקס, ומה אומר הכניסה השניה. תודה.

7. אז בעקבות הת'רד על ספק הכוח מסוג Generic החלטתי לבדוק את ספק הכוח שלכם. אני אישית יש לי Generic כי אני חוסך למחשב חדש אז אני לא יתחיל לשדרג את הישן כך שאל תחשבו שאני בעד ה Generic. בבקשה, לא לגרור את הדיון לויכוחים כמו הת'רד הקודם.

• 45 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by scorpion,

אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. לאן אני מחבר את הכבלים הקטנים שיוצאים לי מכפתור ההדלקה של המחשב ללוח?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  12. יש לי 4 זכרונות של 64MB כל אחד-קיבלתי בחינם. יש מקום רק לשלוש איך ואיפה אפשר להשחיל את הרביעי?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by ZigZag,

אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. מישהו יכול להסביר לי לאן נעלם הצבע?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by orior,

כשהרכבתי את המחשב ועשיתי fdisk הוא הראה לי כבר מהתחלה שיש לי משהו כמו 52,288 mbytes , שזה למיטב ידיעתי משהו כמו 50 GB הדיסק הוא 60GB של מקסטור.. מישהו יודע מה הקטע?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by crovei,

אמ.. אז ככה.. אני כרגע לפני קניית כרטיס מסך חדש )כנראה 6800GT( וממה שהבנתי הכרטיסים האלו זוללים חשמל.. הקטע זה שאני לא בטוח אם כדאי לקנות ספק חדש או שהנוכחי שלי יספיק.. כרגע יש לי ספק 400W כנראה ג'נרי ..אני לא ממש בטוח ואני לא יהיה בבית עד מחר, אבל ממה שאני זוכר כתוב על הספק שהוא מותאם לP4 ואם אני לא טועה כתוב שם שהוא של LG tech.. LG בכלל מייצרים ספקים?.. אם לא אז כנראה שהוא ג'נרי בכל מקרה גם ככה אני לא יודע אם 400W יספיק לי.. כי כרגע יש לי Intel P4 3.0 MOBO: Intel 865PERL HD: WD 80G SATA HD2: WD 40G ATA HD3: WD 30G ATA CD 52X צורב DVD של NEC 4 מאווררי 80מ"מ.. 3 במארז+המאוורר של המעבד )סטוק של אינטל( מאוורר 120מ"מ ופלופי וכמובן שבעתיד יש מצב לעוד מאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by audigy,

יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by shloosh,

יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אם תואם, האם יש לכם איזשהן השגות לגביו, ואיפה אתם רוכשים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים