ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הגה עם דוושות של חברת ג'ניוס שהיה עליו בעבר ביקורות פה באתר : http://hwzone.co.il/reviews/genius_wheel/ הורדתי את הדרייבר מהאתר של ג'יניוס אבל על ההגה דולקת רק הנורה הירוקה והיא דולקת כשההגה מקבל חשמל (ההגה כוח גם פועל) כמו בתמונה הזאת מהביקורת : http://hwzone.co.il/pictures/genius_wheel/Wheels.JPG אבל המחשב לא מזהה אותו (אי אפשר להתקין חומרה חדשה זו או משהו כזה) הדרייבר נראה לי מתאים כי יש את אותה התמונה של ההגה הדגם המלא הוא genius speed wheel force feedback וזה בדיוק מה שהורדתי מהאתר של החברה.... מה עושים ? עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהדרייבר הוא רק לUSB, מה אני עושה ?? ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול שלט אלחוטי של אקס בוקס למחשב(כולל מתאם כמובן) ואני מעוניין להשתמש בחצים כמקשי כיוון במשחקים. משום מה החצים לא עובדים כמקשי כיוון בתוך המשחק(fifa 12 ) ,אלא רק בתפריט. ניסיתי לשנות דברים בכל מיני תפריטים למיניהם מחוץ ובתוך המשחק, אבל החצים עדיין לא עובדים. לפני השלט הזה היה לי שלט של לוגיטק שבלחיצת כפתור העביר את השליטה מהג'ויסטיק לחצים. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני אתקין לו את המדפסת שהוא קנה חדשה בקופסא, HP 6500.(היא לא אלחוטית) פתחתי, הרכבתי, חיברתי, התקנתי, זה שולח להדפסה אך לא מדפיס. חיברתי עם כבל רשת את המדפסת לראווטר האלחוטי והגדרתי הכל במחשב הנייד. התקנתי עם הדרייברים שמגיעים יחד עם המדפסת,החשב הינו מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה חלונות 7. לאחר שעה שזה לא צלח, ניסיתי עם חיבור USB, גם פה היא לא מדפיסה. צריך לומר שכן יש תקשורת בין המחשב למדפסת, הצלחתי לסרוק דרך שליטה מהמחשב. מישהו יודע משהו אחר? כמובן שהכל חובר בצורה תקינה, "אמרתי" לה לצלם לי דף צבעוני והיא עשתה את זה יפה. חייב עזרה. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי מאיביי את הדבר הזה http://www.ebay.com/itm/190836395542?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי מדפסת מדגם HP F2200 ALL-In-One, אני לא מצליח להתקין את זה כך שאני יוכל לסרוק האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום כולם! לא מזמן פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ומאז אני רק חווה בעיות מוזרות הבעיה החדשה היא כדילקמן כידוע מקשי הקיצור להחלפת שפה בין עברית לאנגלית הם ALT+SHIFT אצלי משום מה זה CTRL+SHIFT דבר ומציק ומעצבן זה קורה לי בלפטופ שמריץ ויסטה נכנסתי להגדרות שפה ואזור ולפי המחשב הכל מקונפג כמו שצריך, אני אודה לכם על העזרה צירפתי גם תמונה אולי זה יעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעוד כשבוע יגיע המשלוח, המקורי אמור להיות עם CCFL כחול אך נגמר המלאי אז הזמנתי ירוק. http://planet.nana.co.il/elixir/CASE-GREEN.jpg http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_03553480a14e08256562a430ce30696e/i-1.JPG זה המקורי עם ה CCFL הכחול (כמובן שזה יותר יפה, אך נגמר אין מה לעשות). http://ebay3.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_44bbfa89840d685a8ec8c71c551a8589/i-1.JPG ואלה ה CCFL הירוקים. סה"כ עלה 42$ , מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי היום לאייבורי וזה נראה שהם הורידו אותו מהקטלוג שלהם. ידעתי שהייתי צריך לקנות עוד 2-3 יחידות למקרה שדבר כזה יקרה. Fuck my life.
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-