ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טלויזיה אצלי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/ זה אתה בארצות הברית שמארגן מכירות קבוצתיות במחירים ממש טובים בדרך כלל... כל הזמן משתנים הפריטים, כרגע יש שם הרבה מקלדות (בכל מה שקשור למחשב) יש שם גם עטים, כל מיני נגנים,אוזניות, ועוד אני קניתי משם כבר כמה פעמים ועשו לי משלוח לישראל והכל היה בסדר, זה אתר אמין מאוד יש להם שירות לקוחות מצויין רק רציתי להכיר לכם למי שלא מכיר
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי דגם i 6230 הוא חדש ואני לא יודע איך אני יכול להעיבר אליו שירים מ מחשב מודה מראש תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
לא מופיע לי האייקון של כונן הדיסקים במחשב שלי ושאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו. שאני שם את הדיסק של הווינדואוס ומפעיל מחדש הוא קורא אותו עם ההעלאה. כלומר, המחשב מזהה את הכונן דיסקים! אז למה אין אייקון? :-[ בבקשה תעזרו. ועוד שאלה..! שעולה מחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: ושאני נכנס ללוח הבקרה [סתם נכנס..] אז מופיעה לי ההודעה הבאה: =(( זה מעצבן..\: שאלה אחרונה :-X שאני מפעיל את ה'רשמקול' אני לא יכול להקליט קול בכלל! ויש לי מקרופון חדש... ולא רק קול.. אני מפעיל שיר ומקליט וזה לא מקליט! =\ מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים. . .
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג HARMA דגם HK-830 http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_03.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_01.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_02.jpg ואין את המקש backspace הוא פשוט לא נמצא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כל המדפסות שראיתי בזאפ עם ציון על הפנים אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס במחיר עד 500 שח ואני לא מוצא נראה שכל המדפסות על הפנים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שבאמת טוב ואמין, ושמחיר הדיו לא בשמיים תודה חבר'ה אשמח אם עוד אנשים יגידו שהם מצטרפים לבקשה שלי, ומי שבדק ויוכל לכתוב לי כאן מאוד יעזור, תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי G815 יקר ובאריזה הענקית שלו יש את לוח המקשים ועוד כלום... לא דיסק און קי, לא CD פשוט כלום. הסיבות שקניתי דווקא את הדגם (היקר מאוד) הזה היו המקשים המוארים ומקשי המאקרו ושניהם עושים לי בעיות. באופן טבעי, דבר ראשון שעושים הוא לגשת לאתר של לוג'יטק ושם יש גם כן כלום, אתר מזורגג שמעוצב כמו חנות בגדיים עם שום דבר מועיל. ניסיתי לחפש את ה Logitech Gaming Software והיא לא קיימת, ניסיתי לחפש את ה G-HUB ובדף נחיתה שלו מופיע There are no Downloads for this Version. פשוט לא להאמין... -איזו תוכנה יכולה לשלוט בתאורה? -יש דרך כלשהי לקבוע את התאורה ידנית באופן קבוע כברירת מחדל? כרגע אני משתמש בכפתור האור+0 כדי לקבל תאורה קבועה (לא מהבהבת/זורמת/פועמת/מבלבלת) בצבע כחול…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 4 followers
-
-
חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
- 2 followers
-