ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי מכשיר שמשתמש בחיבור usb2 ובמחשב יש לי חיבור usb1 תיהיה בעיה זאת אומרת בלי קשר לזה שאני יפסיד מהירות
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה בכותרת חייב בשביל אחי הקטן!! פשוט בספק כוח הזה אין אתה החיבור הקטן הזה שיש בלוח של P4
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת שתיתן אינדקציה בזמן אמת.. האם אני כותב בעברית או באנגלית.... (LCD? נורה מסוימת שתדלוק או לא תדלוק אם שיניתי שפה וכו') האם קיים משהו כזה ? גם אם היא יקרה ויש בה את הפונקציה הזו זה מעניין אותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במדפסת הזו, אבל מכיוון שיש לה כל כך הרבה דגמים שונים בשוק, אני לא מצליח למצוא את זה עם המאפיינים החשובים לי. אשמח אם תוכלו לרשום לי לאיזה מהדגמים בסדרת 6500 יש: 1. הדפסה דו"צ אוטומטית 2. רשת קווית - ethernet 3. פחות חשוב, אבל לאיזה דגמים יש wifi ועוד שאלה אחת, בקשר ל- 8500, יש הבדל משמעותי בין הדגמים החדשים לדגם הישן מלבד ההדפסה ישירות מהמייל ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! שבת שלום שבוע מצוין וחג שמח לכולם! מחר אני נוסע לקנות עכבר ופד העכבר הוא Razer DeathAdder. עכשיו אני מתלבט בין הפדים אני משחק בכל סוגי המשחקים אבל הרוב הם לא משחקי FPS עד 100 בלי חריגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה, אז חשבתי להשתמש בהארד דיסק הישן שלי במקום לקנות נייד ולעשות אותו בעצם הארד דיסק נייד.. אשמח אם תיתנו לי פרטים בנושא, קישורים מידע ומחירים..והאם יש לו חיבור USB ? ומה מהירות ההעברה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נניח התנגדות של 250 אוהם. האם המגבר על הלוח-אם (נגיד זה שיש במפרט שלי) מספיק חזק ע"מ לאפשר להם "למתוח רגלים"?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איפה יש אותו בארץ באזור המרכז אני אשמח לקנות אותו אני לא מוצא בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המכשיר הנ"ל ואני מגלה פתאום שהוא מציג לי סרטים בשחור לבן .. למשל סרט שצרבתי ב cd רגיל הוא קורא בלי בעיות עם צבע..אבל אותו סרט שצרבתי עם עוד כמה סרטים בדיסק של dvd הוא קורא בשחור לבן..בדקתי עוד כמה סרטים שצרבתי ב dvd אחר והוא מציג אותם עם צבע. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? מה עושים? :-\ תודה מראש! עריכה: הסתדרתי כבר.. היתה בעיה עם הטלויזיה ולא עם ה dvd פשוט הייתי צריך לשנות את ההגדרה של הצבעים או משהו כזה שיש PAL או NTSC ל AUTO פשוט שיהיה אוטומטי ויחליט לבד איזה שיטת שידור .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי זה נשמע דבילי אבל כן ! אני מעוניין לפד לעכבר... העכבר שיש לי הוא מיקרוסופט אלחוט (חלקכם ראה בת'רד למעלה) ובעכבר הקודם שלי נוצר מצב שבין הדברים השחורים האלה מתחת לעכבר (יש 4 כאלה) בחריצים שלהם התמלא אבק שלא היה ניתן לניקוי. רוב הפדים שניסיתי פשוט לא הלכו טוב עם העכבר (גם צילום רנטגן לא היה טוב...פשוט לא עבד) למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים אני עובד עם הMX700 שלי, ואני מאוד מרוצה ממנו עקב המחשב החדש חשבתי להשתדרג, הייתי רוצה לעבור לטראקבול, אך מצד שני אני לא בטוח שאני יתרגל אליו, ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין (בעיקר מי שעובד על אחד כזה באופן שוטף ולא מידי פעם) האם זה דומה לטאצ'פד? והאם יש חשיבות לכך שאני עובד עם 2 מסכים? הדגם המדובר הוא Cordless TrackmanוLogiTech במידה ואתם לא ממליצים על הדגם הנ"ל, אני פוזל לכיוון הMX REVOLOTION או הG7 שהם בעצם ה"מחליף" של העכבר הנוכחי שלי
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מקלדת: MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=406 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 מטרות : משחקים, תוכנות , כתיבה(צ'אט, אייסי וכל אלה..) ,כתיבת עבודות , אופיס, מוזיקה וסרטים חח למרות שזה כבר לא רלוונטי... מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תקציב עד 500 ש"ח ואפילו פחות אם אפשר גם לתת קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי טוב ועכבר נוח. אני חייב אלחוטי אני בקושי משחק האמת ומה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח והMX1000 נוח לי דווקא ,מה שכן את המקלדת לא יצא לי לבדוק עדיין... אני מחפש מקלדת עם מקשים רכים ושקטים שלא יהיה רעש של טרקטור חח אם משהו השתמש מכיר או יצא לו לעבוד איתה אני אשמח לשמוע ואם יש המלצה למשהו אחר גם אשמח
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-