עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kyyle,

קניתי את המארז הזה ואני רוצה להעביר את המחשב אליו. מהגג של המארז איפה שיש כל מיני חיבורים\יציאות יוצאים כבלים עם חיבור כזה קטן של פין אחד. רשום עליהם:SPEAKER,RESET SW,POWER LED,POWER SW,H.D.D LED איפה אני מחבר אותם? ועוד חיבור עם כמה פינים שרשום:VCC 2,USB-2,USB+2,GND2,GND. עוד אחד:VCC1,USB-1,USB+1,GND1,GND. עוד אחד עם כמה כאלה של פין אחד:TPB+,VP,VG,TPB-,GND,TPA+,TPA-. עוד אחד דומה:EAR L,EAR R,MIC-VCC,MIC IN וכו'. מה אני עושה עם כל זה?!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by munch_e,

אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by NIR-T,

איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  5. הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Paz,

טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…

7. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by IntoXicaTeD,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב : V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP או ( HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  9. http://img19.imageshack.us/img19/6408/picture2xk7.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1832/picture3cu1.jpg

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  10. שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by miki_9,

אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  13. לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Katriel Monastirski,

היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!

16. Started by bugosdckh,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  17. שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  18. Started by rondamri,

תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?

19. אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  20. היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  21. Started by boostero,

צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by amirbinenfeld,

אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?

24. Started by X-ShaY,

אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by amired,

אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים