ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מספר רכיבים- מעבד,לוח אם, כרטיס מס,כרטיס קול וזכרון המפרט שאני הרכבתי והייתי שמח לקבל המלצות או תיקונים לגביו: מעבד- amd xp1800+ מחיר-790 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD מחיר-580 ש"ח כולל כרטיס קול ורשת זכרון- 128MB DDR2100 כרטיס מסך- Radeon 8500le עדיין מתלבט בין הרקולס לגיגהבייט עקב הפרשי המחיר ??? מחיר- 930-1050 ש"ח סה"כ כ2600 ש"ח מה אתם אומרים??!!
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
-
היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עוד עכבר של רייזר (אוהב את רייזר, לא מוכן לחשוב על דברים אחרים). העכבר יהיה יותר למשרד, והרייזר DEATH ישאר בבית (או שאחליף בינהים). בכל מקרה, מתלבט לגבי מה לקנות, האם לקנות שוב עוד DEATH אחד, או משהו אחר? הצעות בבקשה? מבחינת מחיר, לא ממש משנה, מ200 ועד 400 אין בעיה (כלומר כל עכבר של רייזר בא בחשבון)
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-