ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
טלויזיה אצלי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מקלדת למחשב שלי כדי ששני שחקנים יוכלו לשחק יחד במשחק מסוים האם דבר כזה קיים דבר ראשון? אם כן, ואם יש לי רק חיבור סגול למקלדת אחד, האם יש דרך לחבר עוד מקלדת? האם אפשר לחבר מקלדת USB (אם קיים כזה דבר) לחריץ USB? ולהשתמש בה כמקלדת שניה?
-
- 22 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת : אני מחפש מישהו אשר יש לו את העכבר הנ"ל, כי יש לי ולעוד מישהו מהאתר כמה דברים שאנחנו לא כל כך סגורים עליהם הדבר העיקרי הוא, האם העברת הDPI ON THE FLY מוגבלת ל400 800 1800 ו2000 DPI, או שניתן לכוונן את זה כך שזה יחליף לאיזה DPI שאני רוצה [נגיד, 400 600 1200 ו1600, סתם דוגמא] כי הוא קרא שזה נעול, ואני קראתי שזה פתוח לשינוי לפי צרכי המשתמש, כל זמן שזה בין 400 ל 2000 DPI... זה בערך השאלה העיקרית, אה והשאלה השניה שלי, איזה שימושים עיקריים יש ללחצן האגודל במשחקים? [ז"א, לאיזה שימוש אתם הגדרתם אותו] תודה מראש לכל מי שעוזר, ומצטער עם הכותרת לא הכי אינפורמטיבית מבחינת מה יהיו השאלות בתוך ההודעה, אבל כתוב בה בדיוק מה אני מחפש - בעלים של העכבר הנ"ל.. -ג'ו
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במדפסת ( מכשיר משולב פקס ) , הבעיה היא שאני רוצה להדפיס מסמך או משהו מהמחשב או לצלם מהמכשיר עצמו , המדפסת מדפיסה באיטיות , ניסיתי להוציא את ראשי הדיו ולהכניס מחדש , עכשיו יש הודעת שגיאה cartridge error ( הכנסתי אותם בצורה טובה מספר פעמים זה לא עוזר ) , יכול להיות שבגלל שככל הנראה נגמר הדיו יש את הבעיה הזו ? ( כי עוד בזמן שההדפסה הייתה איטית הייתה לי הודעת שגיאה של רמת דיו נמוכה ) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בו...? הוא מגיע עם ספק 500 W האם הספק הזה שווה משהו... לא שיש לי מערכת כבדה.... אם מישהו נתקל במארז או שמכיר אותו לעומק... שתף.... MGE VIPER/2
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למקלדת עד איזור ה-500 ש"ח שתהיה ממש ממש טובה. אני לא גיימר אבל בא לי ככה להתפנק במשהו איכותי ליום הולדת ולא לקנות איזו מקלדת ג'נרית מאייס... אפשר גם בתקציב יותר גבוה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למטען תואם AA/AAA - כלומר הסוללות שמפעילות את שלל סוגי הציוד ההיקפי. עשיתי חיפוש ולא ראיתי משהו קונקרטי. יש איזה מוצר מנצח? בעבר ראיתי בפורומים כאן המלצות לחברה בשם LaCrosse, אם איני טועה. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 27 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב (הנוכחי שלי). כרגע מה שיש לי עליו זה ככה: P4 2.6Ghz HT 512kb Cache Asus P4P800 WD 80Gb 7200Rpm IDE 8mb Cache WD 40Gb 5400Rpm IDE 2mb Cache 2xGeil DDR 256mb 400Mhz CL2.5 ATI Radeon 9600XT 128mb LG 12x DVDRW עכשיו הספק כוח שיש לי הוא ג'נריק, עם 500-570W, אני לא סגור על זה. בקרוב אני הולך להחליף את ה-40 ג'יגה שלי ב: WD 160Gb 7200Rpm SATA 8mb Cache ולהוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb של זיכרון (מאותה חברה: Geil). אני לא מתכנן לעשות שום OC. לדעתם הספק כוח הזה יספיק? לדעתי כן כי עכשיו המחשב מחזיק מצויין, אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים... וגם, האם הוא יחזיק אם אני אשאיר את ה40 ג'יגה? ומה אם אני אוסיף עוד מאוורר איכותי? הוא עדיין יחזיק טוב? תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת+עכבר אלחוטיים של חברת Win2TECH. ביצעתי את ההתקנה של הרכיבים בדיוק לפי האמור בדף ההוראות, אך הרסיבר קולט רק את המקלדת. האם אמור להיות כפתור להדלקת העכבר? אני לא מצאתי אחד כזה, למעט הכפתור שמשנה את ערוצי הקליטה של העכבר. מה גם שאין אור כלשהוא מתחתית העכבר. יש לי עכבר נוסף, וגם אותו ניסיתי לחבר (עם רסיבר נוסף לזה של Win2TECH), אך ללא הועיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-