ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שאלה תאורטית ואולי גם מעשית תלוי בתשובה אפשר להפוך מדפסת חוטית ל אלחוטית? האם מספיק לחבר מתאם BT ל USB במדפסת?(אני יודע שיש שרת/מתאם מיוחד לא לזה הכוונה) או כל מכשיר אחר שיודע לתקשר עם חוט למחשב(נניח שיש פיתרון לחשמל בנפרד) האם ה BT מספק תחליף מלא לחיבור USB פיזי? תודה
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בסביבות ה 500 - 600 ש"ח להדפסת מסמכים בעיקר (אולי תמונה פה ושם). אני מחפש מדפסת שתחזיק כמה שנים בלי תקלות (או לפחות לא הרבה). ושהדיו לא יעלה הרבה. (אני לא מעוניין ב HP / LEXMARK) איך המדפסת הבאה: Canon PIXMA iP2000 http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10237 היא נחשבת לטובה? מה ההבדל בינה לבין הדגם 1500? (חוץ מהבדל של 100 ש"ח). http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10236 הצעות אחרות התקבלו בברכה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ביחס למחיר INNO3D GF3 TI200 ב139 דולר ,או HERCULES RADEON 8500 LE ב169 דולר.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566 לפי הרשימה הזאתי הוא לא הספק הוא cool it 480 הוא לא נימצא ברשימה הזאתי! החברה cool it גם מיצרת מארזים די איכותים ראיתי אצל חבר מארז של cool it אם סירוקלציה טובה מאוד!
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008484358&start=0]כללי[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ראיתי את המושגים האלה פה , ומפניי שאני לא מבין בתחום החומרה אני לא יודע מה זה אשמח אם תוכלו להסביר לי , מה זה , למה כל דבר מתאים , מה יותר מומלץ וכו'... כמה שיותר הסברים על זה ככה אני ידע יותר טוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שתיהיה טובה שקטה ואם אפשר כמה שיותר פיצרים או עיצוב לא גיל כדי שההורים שלי לא יכעסו שאני קונה מקלדת "רגילה"במחיר כזה אם יש משהו דומה לMAD CATZ STRIKE5/7 אז אני מוכן להשקיע אפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-