ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי כבר כמה USB HUBS מהונג קונג ואף אחד לא היה באמת USB 2 כמו שרשום ... מעביר לי ב50 קיי מDOK .. האבים שנראים די טוב בין 5-15 שקל .. אפשר לינק איביי להאב שהזמנתם ונמצא אצלכם ובטוח מעביר בUSB 2 ?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
Super ATX + 2 FAN JetWay 866As Ultra + 2 USB (FSB-266) AMD Athalon XP Palomino (FSB- 266 MHZ) 256MB (FSB-266) DDR 40GB (7200 RPM) W.D G-Force Magic (315) 128MB + TV OUT 3D AC 97 Sound 128 Q3d Ac3 56000 K (92V) Smart link SPK 300 W P.M.P.O LG Flat E700 (0.20 H Dpi) ?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה יש את המתח של המעבד , ה1.7 או 1.85 , ויש עוד איזה מתח שצריך להיות 2.5 וולט . אצלי הוא משום מה 1.17 !!!!!! ואני לא יודע על מה המתח הזה אחראי או מה הוא עושה , ועוד למה הוא בכלל פי 2 יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות ?!?!?!?!??! המתח המוזר הוא core 1 , כל השאר בסדר גמור .
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008484358&start=0]כללי[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טלויזיה אצלי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-