עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NiceShoTe123,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. תגידו מאיפה אני יכול להסיג את הדברים הבאים? אני צריך מן חיישן כזה שאני יכול להגדיר אותו לפי תביעת אצבע מסיומת אז הוא פותח את הדלת נגיד אני צריך חיישן לתביעת אצבע שרק הטביעות שאני מגדיר לו אז הוא פותח את הדלת הבנתם? ועוד משהו אני צריך מין סאט כזה של 20 מצלמות אינטרנט שמחוברים במפצל USB ביחד שכולם מתחברים לשרת אחד הבנתם בערך מה אני רוצה? מי שיכול לתת לי איזה מקום לרכוש את זה או שם של משהו שיכול לעזור לי אני יודא לו מאוד תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by נטלי דקל,

שלום לכולם אני עובדת ברשת גדולה ולפני מס שבועות חיברו לי טלפון קווי במשרד, החלטה מעכשיו לעכשיו בלי שום סיבה כי בתכלס אין בו שום שימוש, בכלל. יש חשד סביר שהתקינו מכשירי האזנה בטלפונים האלה, אז בדקתי וראיתי שהטלפון לא מחובר לקיר אלא ישירות למחשב. במקומות עבודה שהייתי בהם הטלפון היה מחובר ישירות לקיר.. השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה? ואם לא הגעתי למקום הנכון אשמח להכוונה :)

4. 1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by shloosh,

כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! מישהו יודע איזה ספק כוח (דגם, הספק..) מותקן בתוך מארז Thermaltake דגם V8000A ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v8000a.htm תודה !

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by X-ShaY,

אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  8. אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.

9. Started by evman007,

הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  10. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  11. זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  14. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by SharP,

אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.

19. Started by X-_PLOSIVE,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008484358&start=0]כללי[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. [עריכה] לפי מה שהבנתי המבצע בבאג הוא על מוצרים שונים, ככה שזה לא רלוונטי, מה גם בחנות אחרת אפשר להשיג את השלט ב 213ש"ח שזה יותר זול עבור 2 מאשר בבאג. אני מחפש ג'וסטיק למחשב. הבנתי שזה של XBOX 360 מעולה למחשבי וינדוס. מן הסתם אני רוצה לפחות 2 בתור התחלה. יש את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10031 השני ב 80%, המבצע נגמר יום שבת. מה דעתכם, דיל שווה? והאם הג'וסטיק עצמו טוב? לוינדוס 7 כמובן. [עריכה] יש גם את החוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10457 שזול יותר ב 60ש"ח וגם השני ב 80%. האם האל חוטי שווה יותר? [סוף-עריכה] בדקתי גם באמזון http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Windows/dp/B004QRKWKQ אבל עם מיסים ומשלוח זה יוצא 274 ש"ח לאחד. תודה …

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  22. Started by Regev,

מה עובד יותר טוב עם זכרונות DDR? PENTIUM4 או AMD ATHLON XP

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  23. יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  24. אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים