ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 המצויינות. עכשיו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם שהוא די סבבה, אבל יצא לי השבוע לחבר את האוזניות לטלוויזית פיליפס שבסלון (דגם איכותי ביותר) וישר הבחנתי בהבל סאונד שהתבטא בשיפור באסים בעיקר והגברה הרבה יותר חזקה ובכלל שומעים טוב יותר וממש שמים לב להבדל. לכן אני שוקל לקנות את המוצר הזה שהוא כרטיס קול ייעודי לאוזניות הנ"ל: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-usb-soundcard הצליל ההיקפי 7.1 ממש לא מעניין אותי כי אני יודע שזה סתם גימיק לא מורגש (היו לי אוזניות 5.1 אמיתיות שגם בהם צריך ממש להתאמץ כדי להרגיש את כיווני הסראונד). אז אני שואל אם זה תכלס ייתן שיפור באיכות הסאונד (מישו אם ניסיון אולי)? בארץ זה עולה 225 ש"ח ב- T…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי , איזה ? Essence STX II איפה נמכר בישראל ? http://www.asus.com/Essence-Hi-Fi-Audio/Essence_STX_II/ איך ? לסרטים , מוסיקה , לרסיבר 7.1
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
- 4 followers
-
-
חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מהו כרטיס הקול החיצוני הכי מומלץ שיש היום בשוק ? מדובר על כרטיס קול עם חיבור USB.
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה הולך ככה- יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר. רסיבר די וי די ושאר בבלט לא עקרוני. אני חייב כרטיס קול חדש, כי יש לי קריאטיב 16 ישן. מאוד. לפי מה שהבנתי המפענח ל-5.1 קיים כבר ברסיבר ולכן אני לא צריך לכרטיס קול 5.1. איזה כרטיס קול מומלץ להתקין במחשב לשמיעה באיכות טובה? כמובן שיש הגבלת מחיר 200-300 שקל. ואיך מומלץ לחבר את המערכת? בחיבור אחד או בחיבור גם של האחוריים וגם של הקדמיים בכרטיס קול...? יש דגש על איכות, ורצוי בעל יציאה וכניסה אופטית. לא שחיבור המערכת למחשב בסיב אופטי בא בחשבון, כי אני צריך כבל של 5 מטר שעולה 1000 שקל. שלכם, אביעד.
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ראיתם את הביקורת עליו בטי-ברייק? הוא בא עם תוכנת המהרה של ג'יגה-בייט (vTuner), ולאחר המהרה ל-295\295 הוא עקף gainward ti 4400 בחלק מהמבחנים! מתי יהיה אותו בארץ? נראה לי עדיך על הרדאון LE של הרקולס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי למחשב נייח כרטיס רשת, אני מודה שקניתי את הכרטיס הכי זול שמצאתי, המחשב היה די קרוב לראוטר, והוא עבד מצויין. לפני חודש הכנסנו את המחשב לחדר של אחד הילדים, ועכשיו הכרטיס לא מעביר נתונים, למחשב הנייד שלי אין בעיה לעבוד בחדר. אני מעריך שהכרטיס שקניתי לא מספיק חזק. מחפש המלצה לכרטיס רשת זול שיהיה מספיק חזק כדי להתחבר לראוטר שנמצא כ 10-15 מטר ממנו עם קיר באמצע. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלחתי אי מייל לחברת אזטק שמייבאת את הכרטיסים לארץ: שלום... אני מתעניין לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64mb + TV OUT... נאמר לי שאתם הייבואנים ולכן יש לי מספר שאלות.. אני חבר במספר פורמים של חומרה וכולם המליצו לי לקנו את הכרטיס הזה: האם אתם הייבואנים הבלעדיים של הכרטיס בארץ? רבים מתלוננים שהם לא קיבלו את גרסת ה RETAIL שהובטחה להם (שכוללת חוברת, 3 דיסקים ועוד מספר מתאמים, וגם קופסה מהודרת יותר)... האם אתם מייבאים את הכרטיס בגרסת ה RETAIL או ה OEM? האם הכרטיס הוא אוטנתי של ATI? או שהוא כרטיס של חברה אחרת המבוסס על הצ'יפ של ATI ? (כמו שחברות רבות מייצרות כרטיסי GEFORCE).. אשמח לקבל תשובות, זה מאד חשוב לי.. בתודה מראש, ליאור. ---------------- בתגובה הם ענו כך: 1. אנ…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-