עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  2. הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by socablat,

מה משני העכברים האלה יותר טוב למשחקים ולגלישה באינטרנט ובכללי מה מהם יותר טוב?, ולי עד עכשיו יש עוד מעט שנה את הסט הזה של: Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 -איך זה מרגישים הבדל משהו או שווה בכלל להישאר איתם? תודה מראש

4. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by tgen,

האם אתם מכבים את האל-פסק אחרי שאתם מכבים את המחשב? מצד אחד, אם אני ישאיר את האל-פסק פתוח נראה לי שהוא יבזבז חשמל... מצד שני, אם אני יכבה אותו אז בפעם הבאה שאני ידליק אותו (לא יודע אם זה רק באל-פסק שלי - של אדוויס) הוא יפתח ויסגור במהירות את המסך, מה שמדאיג אותי שזה לא יפגע בו... אתם בדרך כלל סוגרים את האל-פסק בלילה?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  7. יש את המקלדת והעכבר האלה מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech והתחילו לי כאבים ביד, אני רוצה לקנות פד לעכבר יש משהו מומלץ? אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  8. עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  9. אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by miro1,

איזה כרטיס מסך עדיף ביחס למחיר INNO3D GF3 TI200 ב139 דולר ,או HERCULES RADEON 8500 LE ב169 דולר.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by PeaS,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007483079&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by JCohen,

???

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  13. הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  14. לא ראיתי באף חנות.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by ex_,

שאלה תאורטית ואולי גם מעשית תלוי בתשובה אפשר להפוך מדפסת חוטית ל אלחוטית? האם מספיק לחבר מתאם BT ל USB במדפסת?(אני יודע שיש שרת/מתאם מיוחד לא לזה הכוונה) או כל מכשיר אחר שיודע לתקשר עם חוט למחשב(נניח שיש פיתרון לחשמל בנפרד) האם ה BT מספק תחליף מלא לחיבור USB פיזי? תודה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by DAN,

איזה כרטיס TV כן עובד עים XP דן

18. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by eins,

ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  20. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by MHIR,

איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by ThE_BesT,

(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...

23. Started by sharkk,

החבילה מכילה: xbox+צ'יפ אלדין (מפעיל את כל שיטות השידור)+120 GB+ כבלים+ 2 שלטים (שלט אחד של xbox+ עוד שלט עם מתאם של ps2!(רק המתאם עלה לי 100 ש"ח))+ מערכת הפעלה unlishx+ 35 משחקים+10 סרטים+ XBMC+הסברים על חיבור ה- XBOX למחשב, והעברת משחקים. מחיר: 1550 ש"ח. (לא יורד שקל, לא עולה שקל). מקום מגורים: באר שבע. icq: 321966161 פלאפון: 0504463184 למעוניינים רצינים בלבד! נ.ב: מי שמכיר אותי יודע שיש לי הבנה ב- XBOX ולא תתאכזבו מה- xbox כמו כן כל שאלה שיש אני ישתדל לענות אליה ה- xbox נראה חדש, כאילו קניתי אותו אתמול.

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by EpoXi,

שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  25. מדובר על כמה ג'יגות, כך שמייל או D.O.K לא באים בחשבון.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים