ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם התנתקו לי היבורים של הusb במקלדת לאן אני אמור להלחים אותם אדום צהוב ירוק לבן
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה יש את המתח של המעבד , ה1.7 או 1.85 , ויש עוד איזה מתח שצריך להיות 2.5 וולט . אצלי הוא משום מה 1.17 !!!!!! ואני לא יודע על מה המתח הזה אחראי או מה הוא עושה , ועוד למה הוא בכלל פי 2 יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות ?!?!?!?!??! המתח המוזר הוא core 1 , כל השאר בסדר גמור .
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
איזה מצלמת אינטרנט יש בשוק טובה ולא יקרה בעלת איכות תמונה טובה ואיך אפשר לדבר עם אנשים באינטרנט בעזרת המצלמה האם יש במצלמות האינטרנט מיקרופון והאים אפשר להשתמש במצלמת אינטרנט ללא חיבור לאינטרנט תודה מראש מאיר
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3935 אני בשלבי רכישה של מחשב. בחרתי במארז Centurion5 של CoolerMaster. בברור עם איש מכירות של החנות יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 380W שמגיע איתו . הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות ספק FSP400-60GLN אבל התברר שכרגע אין אותו בחנות וייקח שבועיים עד שיגיע. איש המכירות המליץ לי להישאר עם הספק של המארז והדגיש כי הוא לא גנרי והוא 380W אמיתיים ולדעתו לא תהיה שום בעיה של התאמה בין הספק הנ"ל למפרט שלי. הוא אמר שאם בכ"ז אני רוצה לקנות ספק בנפרד הוא ממליץ לי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 הוא אמר שהספק הזה מצויין. כמובן שסמכתי על הדעות בפורום שמראות על נטיה להתרחק מ…
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-