ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בקניית מדפסת הזרקת דיו זולה - עד 300 ש"ח. האופציות שמצאתי הם HP 3940/3745/3920 לעומת Pixma IP1500וCanon. מישהו יכול להשוות ביניהם? כמו כן, מהם ההבדלים בין מדפסות HP השונות. כיום בד"כ אני משתמש ל-HP שלי בראשי דיו חילופיים/מילוי דיו האם קיים שוק נרחב בתחומים אלו גם עבור ה-CANNON?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים במפעל לרהיטים רשת של מצלמות במעגל סגור. מדובר בכ-5 מצלמות פנימיות וכ-2 חיצוניות. במקום תהיה קיימת רשת מחשבים קטנה (2 מחשבים) כאשר אנו מעוניינים לראות את התמונה על שני המחשבים (דרך הרשת). וכמו כן, לקבל תמונה של המצלמות דרך האינטרנט מהבית. כמובן שעל המערכת לכלול הקלטה מסויימת לזמן מסויים (שבוע-שבועיים). מה החלקים הדרושים למערכת? האם ישנם חלקי מחשב מיוחדים למערכת מסוג זה?? האם ניתן לבצע תפרוייקט הנ"ל בעצמי? (לקנות מצלמות מקצועיות, להרכיב את הכל ברשת וכו')
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה יש את המתח של המעבד , ה1.7 או 1.85 , ויש עוד איזה מתח שצריך להיות 2.5 וולט . אצלי הוא משום מה 1.17 !!!!!! ואני לא יודע על מה המתח הזה אחראי או מה הוא עושה , ועוד למה הוא בכלל פי 2 יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות ?!?!?!?!??! המתח המוזר הוא core 1 , כל השאר בסדר גמור .
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הלו חברים ! מה נשמע ? אשמח לקבל המלצות ותגובות על הכרטיס הבא :Leadtek Geforce4 MX440 64MB DDR/TV-Bulk. האם שווה להשקיע בו 650 שקל ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-