עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by smtm,

רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by M_G_N_U_M,

האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by TheDiesel,

יש לי כרטיס מסך RTX 2060 מעוניין לשדרג לכרטיס של AMD בגלל שהם יותר זולים. עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס AMD מומלץ שהביצועים שלו יותר טובים מה RTX2060. ושדומים לסדרת ה-RTX.70/80 /90?

5. Started by alfus73,

שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by shpigeli,

היי יש לי כרטיס מסך של asus v6600 agp החלטתי להחליף מה אתם ממליצים ? ראיתי 2 כרטיסים של chaintech ו gainward mx 440 עם 64 מגה זיכרון מי מיהם יותר מומלץ איזה חברה עדיפה ולמ הכל הג'יפורס 4 ti4400/4600 עולים כ"כ יקר מה ההבדל ביניהם???? וכמה אתם אומרים שהם שוויום אני אומר היעוד שלי זה הרבה בשביל משחקים ותוכנות האם אלו כרטיסים מתאימים לי???

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Regev,

בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by Haflo,

מה זה הכרטיס החרא הזה?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by com,

צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sami,

שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by or,

יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by SharP,

בשביל אדם עם תקציב של 900שקל+- (לא בשבילי) זה טוב או רע ? 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום מישהו מכיר כרטיס מסך למחשב נייד מומלץ למשחקים? מהו מחירו ואיפה? מפרט: p3 1000 256 mb sdram bla bla

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nice-1,

אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Haflo,

השטות הזאת כבר לא קיימת? נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by maCr0T,

אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים! אני צריכה המלצה...אם יש כזה דבר ששווה משהו... כרטיס מסך טוב+כרטיס טלויזיה+אפשרות להתחבר לטלויזיה(גם יכול להתחבר לממיר וגם לטלויזיה עצמה במקום מסך) יש כזה דבר all in one? וכמה בערך אמור לעלות? תודה!

23. Started by steelmanx,

ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. Started by papa,

היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם! קיבלתי לידי את הכרטיס פיירווייר בתצלום ולא הבנתי כל כך מה הסיבה שיש לו חיבור ממש על הכרטיס? לא קיבלתי דרייבר לכרטיס האם צריך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים