ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי MX510 כבר שנים ואני ממש אוהב אותו. אני שוקל לעבור עכשיו לעכבר אלחוטי. איזה עכברים מומלצים יש היום בשוק? אני משחק קצת משחקים אז עדיף שלא יהיה כבד מדי. התקציב 350 שקל. ראיתי את כל הסדרה של לוג'יטק, mx1000, mx1100, רבולושן... איזה מהם נחשב כי טוב?
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
1) מחפש עכבר חוטי+פד בתקציב כולל עד 400 ש"ח 2) האחיזה שלי לא PALM בטוח. משהו בין CLAW לFINGER TIP. ככל הנראה אני צריך עכבר סימטרי בגלל האחיזה. 3) חשוב לי שהגלגלת לא תסתובב חלק ממש, צריך כאילו שיהיו קליקים 4) אני משחק במשחקים אבל לא גיימר כבד, צריך כמובן עכבר כמה שיותר מדוייק 5) היד שלי לא גדולה, טיפה יותר קטנה מיד ממוצעת. אז צריך עכבר לא גדול מימדים בפדים אני לא ממש מבין, אבל לדעתי עדיף מבד . יותר מעים למגע. בנוסף יש מתקן כזה "מארגן חוטים" . זה שימושי? לדוגמא חשבתי ללכת על כזה דבר 1) עכבר- 245 ש"ח Zowie Gear FK1 2) פד- 99 ש"חG-CM BLACK ZOWIE GEAR 3) מארגן חוטים- 35ש"חZowie Gear Gaming Camade סה"כ יוצא 379 ש"ח מה אתם ממליצים???
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום וברכה אני קניתי את הסט של לוגיטק MK320 מKSP המקלדת אני מרוצה אבל העכבר הוא קטן יחסית למה שהיה לי בעכבר הקודם הכריות של הידיים היו נמצאות על העכבר ואילו בעכבר של הMK320 הכריות של הידיים בכלל לא עליו בתמונות זה נראה גדול אבל שפתחתי ראיתי שהעכבר קטן יחסית 1. השאלה היא אם זה משהו שמתרגלים אליו? וזה לא דופק את היד? הנה הדגם והמפרט קניתי ב145 שח מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11875 לינק לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775659 לינק לאמזון קיבל 4.5 כוכבים http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Desktop-MK320-Keyboard/dp/B003VAGXZC אמרתי אולי אני אשדרג לדגם MK520 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661 אבל אצטרך להוסיף עוד 80 שח כי הו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שתי מצלמות דיגיטליות: 1. FUJIFILM 304/3800 2. HP 720 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי שני כוננני DVD 4 HD מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר - ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro לוח אם -DFI Infinity 975X for LGA775 זכרון - G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB כרטיס מסך - ?Gigabyte Radeon X1900XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 ? כמה חיפשתי שום דבר לא תפס אותי ותמיד היה איזה פאק תודה מראש לעוזרים!!! יש לי תקציב של 550 למארז
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 דיסקים קשיחים ו-2 צורבים (הדיסק הקשיח הרביעי ממש עכשיו יצא לדרכו אלי בדואר) ואין לי מקום להכל במארז.. ראיתי פה פעם משהו על ICAGE ויש לי כמה שאלות עליו, ועל סידור המארז מבפנים באופן כללי 1. האם המוצר הזה בכלל מתאים למארז שלי, או שהוא מתאים רק למארזים של TT ? כלומר, אני הייתי בטוח שכלובים מתאימים למארזים באופן כללי, כי המידות הם לפי תקן, אבל האיש בחנות, אמר שהוא לא בטוח (כשהתקשרתי לברר) 2. אני תוהה, אם אפשר להרכיב 2 כלובים כאלה, של TT במארז שלי, אחד במקום הכלוב הנוכחי, ואחד במקום הכלוב של הכוננים הרגילים ? אם כן, אז אני מזמין 2 כלובים כאלה נראה לי.. מה הכלוב הזה מחליף ? את הכלוב של הצורבים או את הכלוב של הדיסקטים ? לא הבנתי בדיוק והאם אפשר להוציא כלוב …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי , איזה ? Essence STX II איפה נמכר בישראל ? http://www.asus.com/Essence-Hi-Fi-Audio/Essence_STX_II/ איך ? לסרטים , מוסיקה , לרסיבר 7.1
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום ככל הנראה נהרס לי הדונגל של הסט - Microsoft wireless 3000, יש דרך לקנות דונגל חדש או לתקן מבלי לקנות עכשיו סט מלא חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-