עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shloosh,

כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by GNU,

אני מחפש מדפסת בסביבות ה 500 - 600 ש"ח להדפסת מסמכים בעיקר (אולי תמונה פה ושם). אני מחפש מדפסת שתחזיק כמה שנים בלי תקלות (או לפחות לא הרבה). ושהדיו לא יעלה הרבה. (אני לא מעוניין ב HP / LEXMARK) איך המדפסת הבאה: Canon PIXMA iP2000 http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10237 היא נחשבת לטובה? מה ההבדל בינה לבין הדגם 1500? (חוץ מהבדל של 100 ש"ח). http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelDetailAct&fcategoryid=117&modelid=10236 הצעות אחרות התקבלו בברכה, תודה.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  4. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  5. יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  6. שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  8. מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  9. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  10. לא מזמן קבלתי את העכבר הזה והוא נחמד אני צריך להתרגל אליו קצת כי הוא דיי גדול, עכשיו יש אופציה לשמור בזכרון של העכבר עם איזהשהו כפתור בעכבר, הייתי רוצה קצת הסבר על זה האופציה הזאת

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by meo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007908050&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  12. זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by SLI/CF,

שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום, האם המקלדת תתאים מבחינת כל הפונקציות שלה והפקדים לXP האם הכל יפעל בסדר ? Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  16. 1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.

18. Started by Idanp,

אני מחפש מקלדת טובה באיזור ה250 שח' , השימוש העיקרי יהיה למשחקים מה מומלץ בטווח הזה ? ראיתי את ה ms sidewinder x4 שניכנסת בתקציב , יש אלטרנטיבות יותר מומלצות ?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by NuXeR,

השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. Started by ran07,

כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. אורח ^Rockford

בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by eins,

ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  24. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by roeesnir,

ראיתי פעם באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה לצערי, מנשא למחשב PC. מין רצועה כזו, שמתלבשת ב-X על המארז, ואפשר לסחוב את המחשב בנוח על הכתף. אני סוחב הרבה מחשבים... וחשבתי לשדרג את עצמי באחד כזה. אך דא-עקא, אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. גיגלתי קצת ולא מצאתי כלום. מישהו נתקל בדבר כזה, או יודע איפה אפשר לקנות. אשמח לתשובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.