עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eran256,

שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  3. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by eins,

ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by ashafir,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג טובות, אך שיהיו גם סבירות לסרטים ומוזיקה. חשבתי על אלו : 1) http://ksp.co.il/?uin=13567 2) http://ksp.co.il/?uin=11561 מה אתם אומרים על אלו? והאם עדיף עם חיבור USB? או שיש לכם המלצות על אוזניות אחרות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  6. קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by alex542,

אני צריך המלצה למקלדת 3 שפות אלחוטית.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by -Blaze-,

רציתי לדעת אם ספק 500W ג'נרי יחזיק את המפרט הזה + HD + צורב DVD פשוט בנדוד שלי מקבל את זה ליומולדת ואני הבטחתי לו שאני קונה לו ספק...

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  9. האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  10. לא מזמן קבלתי את העכבר הזה והוא נחמד אני צריך להתרגל אליו קצת כי הוא דיי גדול, עכשיו יש אופציה לשמור בזכרון של העכבר עם איזהשהו כפתור בעכבר, הייתי רוצה קצת הסבר על זה האופציה הזאת

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by roeesnir,

ראיתי פעם באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה לצערי, מנשא למחשב PC. מין רצועה כזו, שמתלבשת ב-X על המארז, ואפשר לסחוב את המחשב בנוח על הכתף. אני סוחב הרבה מחשבים... וחשבתי לשדרג את עצמי באחד כזה. אך דא-עקא, אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. גיגלתי קצת ולא מצאתי כלום. מישהו נתקל בדבר כזה, או יודע איפה אפשר לקנות. אשמח לתשובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by doker,

התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  14. ראיתי את המושגים האלה פה , ומפניי שאני לא מבין בתחום החומרה אני לא יודע מה זה אשמח אם תוכלו להסביר לי , מה זה , למה כל דבר מתאים , מה יותר מומלץ וכו'... כמה שיותר הסברים על זה ככה אני ידע יותר טוב תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by 888,

אני מחפש מדפסת מהירה וטובה....

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by itzik_now,

היה למישהו במשפחה שלי 2 מחשבים ניידים שונים , כאשר הוא רצה להטעין אחד מהם ,הוא חיבר לו בטעות את המטען של המחשב השני ... כנראה שהם לא היו אותו דבר (אולי מתח שונה) והמחשב לא נדלק יותר... לדעתי הלך איזה פיוז שאמור להגן על הספק והלוח מהשריפה (כמו שיש באוטו.... הגיוני , לא ?) לפי הטכנאי : נשרף הספק כוח הלוח אם. 1500 ש"ח. יכול להיות .. ??

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. Started by Haflo,

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  19. 1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...

21. Started by X-_PLOSIVE,

מה אתם חושבים על הלוח הזה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by Regev,

עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  23. או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  24. יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים