ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
Super ATX + 2 FAN JetWay 866As Ultra + 2 USB (FSB-266) AMD Athalon XP Palomino (FSB- 266 MHZ) 256MB (FSB-266) DDR 40GB (7200 RPM) W.D G-Force Magic (315) 128MB + TV OUT 3D AC 97 Sound 128 Q3d Ac3 56000 K (92V) Smart link SPK 300 W P.M.P.O LG Flat E700 (0.20 H Dpi) ?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
-
החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לעכבר.. הכי חשוב לי שהוא יהיה אלחוטי ובעל משטח טעינה/ מטען/ עמדת טעינה או וואטאבר.. יעני שלא צריך להחליף בטריות.. כמבון חשוב אמין ומדויק (עבודה גרפית) ושיהיה נוח ליד. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור
-
אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות מקלדת Goldtouch כי היא ארגונומית במיוחד, אבל הבעיה היא שהעלות שלה בארץ קצת מופרזת 1200 ש"ח!!! האם משהו יודע איך אפשר לקנות אותה במחיר נורמלי? קבלו לינק למקלדת
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובדת ברשת גדולה ולפני מס שבועות חיברו לי טלפון קווי במשרד, החלטה מעכשיו לעכשיו בלי שום סיבה כי בתכלס אין בו שום שימוש, בכלל. יש חשד סביר שהתקינו מכשירי האזנה בטלפונים האלה, אז בדקתי וראיתי שהטלפון לא מחובר לקיר אלא ישירות למחשב. במקומות עבודה שהייתי בהם הטלפון היה מחובר ישירות לקיר.. השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה? ואם לא הגעתי למקום הנכון אשמח להכוונה :)
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-