עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by PriorTak,

הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  3. Started by Omer_2007,

מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  4. אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Coldmetal,

היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  7. הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  8. מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by Elrond,

לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה בארה"ב בסכום לא מבוטל של 14000 ש"ח ללא מארז שכבר יש לי (ותכף נגיע לשאלה שלי : ) וללא שני HD'S שכבר יש לי(WD 200GB SATA X2?) עכשיו כרגע יש לי את ה XSAER 3 של THERMALTAKE עם ספק בן חודש (שקיבלתי מתנה) גם של THRMALTAKE והדגם הוא PUREPOWER 460W עכשיו אני ישאר בארה"ב עד סוף יולי בתקווה שאוכל לרכוש את הקונרו וכמובן בתקווה שהוא יצא עד אז ואם כן אז נקנה לוח אם בהתאם והכרטיס מסך יהיה כנראה ה- X1900XT אלה אם עד אז ירדו המחירים טיפה ואולי אני אוכל לרכוש את ה GT אבל בכל מקרה זה הולך להיות ATI לפי ההמלצות פה. בשורה התחתונה רציתי לדעת האם אני צריך ספק חדש או שהנוכחי יספיק ? דרך אגב על איזה מסך הייתם ממליצים לי? מכס ומשקל הם כבר לא הבעייה עקב הצתרפו…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by eran256,

שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by SLI/CF,

שלום לכם, אני מעוניין לבצע קנייה של עכבר + מקלדת אלחוטיים המגיעים בסט אחד עיינתי במומלצים וקראתי את חוות הדעת אולם הבעיה שמדובר במחשב נייד המוגבל בפורטי USB ולכן אני מעדיף קנייה של סט בודד והסיבה מובנת מאליה התקציב עומד כרגע עד 250 שקלים עדיף מחנויות כמו KSP אייבורי באג ושאר חנויות אלקטרוניקה המצויות ברוב האזורים בארץ שאין צורך בהזמנה מיוחדת ויש אפשרות לבצע קניה של מהיום למחר העיצוב של המקשים (low-profile וכו') לא כל כך משנה, אני יותר מחפש משהו איכותי שיחזיק אורך זמן כי ידוע שהסטים האלחוטיים נהרסים מהר יותר מהחוטיים בגלל תחנות העגינה הרגישה בנוסף אשמח לכמה הצעות לגבי דגמים בכול מיני גדלים, משום שמדובר במחשב נייד וגודל הסט יכול להיות די משנה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by roeesnir,

ראיתי פעם באיזה אתר, אני לא זוכר באיזה לצערי, מנשא למחשב PC. מין רצועה כזו, שמתלבשת ב-X על המארז, ואפשר לסחוב את המחשב בנוח על הכתף. אני סוחב הרבה מחשבים... וחשבתי לשדרג את עצמי באחד כזה. אך דא-עקא, אני לא זוכר איפה ראיתי את זה. גיגלתי קצת ולא מצאתי כלום. מישהו נתקל בדבר כזה, או יודע איפה אפשר לקנות. אשמח לתשובה. תודה.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by nargsi6,

הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by PSben,

שלום, למה משמש מתח ה-3.3?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by YAIR,

לכל החברה רב שלומות ותסלחו לי כולכם, אומנם אני מצדד בלקוחות אבל בתור איש מכירות , ובעל חברה לשעבר אתן לכם את זוית הראיה שלי ואז תבינו טוב טוב את הסוחרים. 1. האחריות למוצרים היא של היצרן בלבד - מה יקרה אם היבואן פושט רגל מי מבטיח שיחיה הרבה זמן , לכן לפי החוק האחריות של היצרן .במקרה ומתקלקל מעל שנה ועל הקופסא רשום שלוש שנים אחריות אתם צריכים לשלוח ליצרן והוא יחליף לכם. רק לידיעה משלוח עולה במינימום 15 דולר וצריך גם להמתין כחודש. 2. היבואן לא חייב לתת לכם שלוש שנים אלא מחווה של רצון טוב על תשכחו שהיבואן לא יכול לתת שלוש שנים אחריות וזאת מהסיבה מה יקרה אם היצרן יפשוט רגל אז היבואן יפשוט רגל כי הוא יצטרך לממן לוח חדש מהכסף שלו. 3.הרווח היום במחשבים הוא 3 אחוז נטו - בגלל מצב …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  19. אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.

20. Started by Tal Zolberg,

היי, אני מחפש KVM עם חיבור ל 4 מחשבים במסכים כפולים עם DVI, USB וסאונד כמובן שבארץ לא מביאים דברים כאלה אז מצאתי בחו"ל מה דעתכם על הדגמים האלה? http://www.amazon.com/IOGEAR-4-Port-Dual-Link-Switch-GCS1644/dp/B0029U15GC/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1408602025&sr=1-4&keywords=kvm http://www.amazon.com/StarTech-com-Port-Switch-Audio-SV431DD2DUA/dp/B001GQ9D2I/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-1&keywords=kvm http://www.amazon.com/Aten-Network-CS1944-DisplayPort-Switch/dp/B00JOCP9HO/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408614334&sr=1-9&keywords=CS1944 http://www.amazon.com/Belkin-OmniView-KVM-Switch-F1DH104D/dp/B0…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  21. אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום אשמח להמליץ את המדפסת משולבת (מדפסת/פקס/סורק) שיכול להחזיק הרבה שנים דרישת למדפסת: 1. מדפסת חסכנית - יתרון 2. כניסה לאתרנט או WIFI - יתרון 3. מהירות הדפסה פחות חשובה בשילי 4. מדפסת למסמכים בלבד כלל צבעוני 5. דיו נגמר אחרי שימוש לשנה 6. תקציב עד 400 לפחות 7. פקס - חשוב שיהיה 2 כניסות קווי טלפוני: אחד לכניסה ושתיים ליציאה בשביל טלפון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by meo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007908050&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  24. כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk זכרון twinmos 1GB DDR2 667MHz INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 אני צריך ספק כוח שיתאים ויספיק למפרט הזה! נראה לי שמומלץ 350+ תודה רבה לכל העוזרים!! אני לא עושה אוברקלוק... נ.ב. אני מעדיף לא בחנות "למיר" תודה!

• 15 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by X,

Super ATX + 2 FAN JetWay 866As Ultra + 2 USB (FSB-266) AMD Athalon XP Palomino (FSB- 266 MHZ) 256MB (FSB-266) DDR 40GB (7200 RPM) W.D G-Force Magic (315) 128MB + TV OUT 3D AC 97 Sound 128 Q3d Ac3 56000 K (92V) Smart link SPK 300 W P.M.P.O LG Flat E700 (0.20 H Dpi) ?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים