עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. צרנית הציוד ההיקפי SteelSeries רוצה שחובבי האודיו יקחו אותה ברצינות, עם סט אוזניות וכרטיס קול חיצוני חדשיםלכתבה

2. קניתי את ה-MX518 לאחר התלבטות ממושכת והשטות שעשיתי היא לקנות אותו בלי לבדוק אותו בעצמי... אני עדיין לא סגור מה בדיוק בו כל כך לא נוח - עד כדי כך שכל עכבר גנרי ב-20 ש"ח יותר נוח ממנו. ==> אם מניחים את היד כך שהאגודל נחה במקומה - היא לא מגיעה בקלות ללחצן ה-FORWARD וצריך לשנות אחיזה כדי ללחוץ עליו. ==> כשהעכבר ממוקם בנוח ביד, הגלגלת נמצאת בדיוק מתחת לפרק האמצעי של האמה - איך לעזאזל אפשר לגלול ככה? כדי לגלול בנוחות צריך לקחת את היד אחורה ואז היא סתם צפה באוויר מעל החלק האחורי העכבר ולא נוח ללחוץ על R ו-L. ==> לחצן שינוי הרזולוציה האחורי ממש לא נגיש ויותר גרוע ממנו זה כפתור החלפת החלונות. חייבים ממש להוריד את היד מהעכבר ולהסתכל איפה לוחצים. שניהם נמצאים…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by er0101,

אני לא קונה מיד אבל רוצה לדעת מה כדאי. חשוב ספק טוב (יש במחשב את'לון 2500 וריידאון 9600 וכשמשחקים הוא עושה ריסט כנראה מהחום הכללי. טמפ' גבוהות במארז) וקירור טוב ושקט. זה הכל...

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  5. ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by roes,

אני רוצה לקנות מחשב חדש . בחרתי את המפרט שיהיה בו ואני רוצה לדעת איך המארז הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2074&catcode=91&AdCat=&parentid 1. טוב / לא טוב = למה? חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת כי אני לא יקנה מארז יפה אבל חרא ב 400 שקל... 2. הוא מגיע אם ספק כוח? אם כן אז כמה וואט? מה שבטוח שהוא מארז יפה... יש אותו בצבע שחור, כסוף וכחול = אני רוצה את השחור!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

כרגע המקלדת הסבירה היחידה שמצאתי היא ה X4 של מייקרוסופט. ה X6 גם נחמדה אבל שללתי אותה בשל בעיות של גוסטינג. הדברים היחידים שחשובים לי כמובן זה הנוחות ושיהיה במקלדת גם עברית עריכה: עכשיו ראיתי שה X4 באייבורי עולה 175 כשב KSP היא עולה 275. יכול להיות שבגלל שבאייבורי אין לה עברית בגלל זה ההפרש? תודה

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.

11. Started by LazyCat,

יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח RnGKay

היי, אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל). כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות. העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Koby,

שלום חברים יש לי עכבר V3 של מיקרוסופט כבר משהו כמו 5 שנים אבל לצערי הוא בתהליכי גסיסה. מיקרוסופ התחילו לאחרונה לייצר אותו שוב פשוט בגלל שהוא היה כזה טוב אבל אין אותו בארץ, לפחות בינתיים. אז השאלה היא כזאת: על איזה עכבר אתם ממליצים? עד 350 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.

16. Started by wow,

אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום, הנה המארז: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp הוא בא בצבע לבן פנינה? או שרק נדמה לי? רק רציתי לשאול אם בא איתו ספק , ואם הוא טוב ושקט ועוד שאלה : לחצן ההפעלה והכיבוי איפה נמצא במארז זה? כלומר, כדי להפעיל או לכבות צריך לפתוח את הדלת? *. אם יש לכם הצעות יותר שוות באותו טווח מחירים , זה יהיה נחמד תודה

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by giladbe,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zachi0404,

מפרט 1 G8I945PGRH GA-8I945PG-RH PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE GD22G67 2Gb KIT (1G X2) WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN THERMALTAKE BIG TYPHOON מפרט 2 G8AG1975X GA-81975X 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש לי כמה שאלותהש…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by lipa,

בסכום של 300-400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.